Corey Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Fazon jedan od rethih sam koji nosi taj fazon, kada vidim one iscepane, sa milion boja, cirkonima povraća mi se šta sve danas nose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 hmmmm Ove su mi nekako previse radnicke:D ako oces taj fazon mozda ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Užasne su i jedne i druge, na takvim se iscrtaju štrafte na preponama od sedenja u roku od mesec dana. Postoje i farmerke koje ne izgledaju kao da su pravljene za kamiondžije. Imam ja neke "Exit" (?) svetlije (kao ove prve ali ravnomerno svetle, i sivkaste su a ne plavkaste), i super su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) @47 ^ Krsh Ono iznad je klasican Levi's @Voodoo lol, strafte od sedenja? gde ti kupujes farmerke? Imao sam iste kao na ovoj slici sto sam postovao , nosio sam ih dok se nisu raspale (godinama) i ni tada nisu imale strafte na preponama... Edited May 17, 2008 by ChemerBoy Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 te štrafte od sedenja su do jaja, samo hc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Fazon jedan od rethih sam koji nosi taj fazon, kada vidim one iscepane, sa milion boja, cirkonima povraća mi se šta sve danas nose. meni se povraća kad vidim ćelavog dizelaša u kožnjaku :** osim ako to nije guru, onda samo krenem da se smejem u stvari, ne smejem se, bude mi toplo oko srca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) prebio bi te da nisi admin foruma, ko je bre ćelav!!111lol : )) p.s. puštam kosu za maturu da napravim ježa!! Edited May 17, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) O ovima pričam, sivkaste su ali ne penzionersko sivkaste (kamera je sranje, jebiga), uglavnom IRL su ohoho bolje od tih klasik pantala što ih jurite. » Click to show Spoiler - click again to hide... « Edited May 17, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) lol ko je taj deka na slici? bas se profi "upasao" <3 Edited May 17, 2008 by ChemerBoy Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) Video sam od Korija! Brate, bubrezi, promaja, itd. A sad ozbiljno, ne znam koji im je sa tim spuštenim dupetima na pantalonima, prema kome ih modeliraju nije mi jasno. Ako ih spustim, napred izgleda super, pozadi smlaćeno, a kad podignem, napred ko penzioner... Al svejedno, imba su ove pantale, s obzirom kakva je ponuda danas. Edited May 17, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 I ja sam pomislio na nekog dedu voodoo zvani hard core Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Pušite ga, nisu farmerke podignute nego sam ja visok!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Eve ih: http://www.bgizlog.com/proizvod.asp?id=3194 Ja sam ovakve kupio u Italiji pre godinu dana... Nishta im ne fali, u savrshenom su stanju, ne znam shta ti Voodoo prdish. E da, Voodoo, mator si! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 A sad ozbiljno, ne znam koji im je sa tim spuštenim dupetima na pantalonima, prema kome ih modeliraju nije mi jasno. Ako ih spustim, napred izgleda super, pozadi smlaćeno, a kad podignem, napred ko penzioner... Al svejedno, imba su ove pantale, s obzirom kakva je ponuda danas. Kul je kada malo spustis, tipa na pola kukova, ali ne na pola dupeta, to je gej. tj. napred malo vise, a nazad malo dignes :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 jebote ja vec 30 godina samo navucem pantalone i odem. U kakvoj zabludi ziveh. Mada sad gledam tolka mi guzica i stomak da i nehotice nosim hlace na longlijev nacin. pozadi se dignu od dupeta, a napred ispadnu dole od trbuha Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ladno si reko hlace Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Čakšire! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Eve ih: http://www.bgizlog.com/proizvod.asp?id=3194 ove su odlicne, ali je cena isto tako odlicna, pet soma .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts