Jump to content

winamp smara

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

i mac verzija nije isto neopevano govno kao windows port, ali svejedno mu nedostaju neke bitne stvari (wma, flac, replaygain, audioscrobbler). a i kome treba radio kad imamo last.fm :)

AIMP 2 keva... znaci stavio bass pluginove i neku dojajnu temu... i sad ako nije sto puta bolji od mrtvog winampa...

Edited by TorN-d-

She's soft and warm and almost weightless.

Her perfume is a sweet promise that brings tears to my eyes.

I tell her that everything will be all right. That i'll save her from whatever she's scared of and take her far, far away.

I tell her i love her

Nadam se da ce neko hteti da odgovori, posto kontam da je glupo pitanje, ali gde vi vidite razliku programa za pustanje muzike?? Mislim, meni isti kurac dal u winampu dal u media playeru, ili necem trecem, pustis pesmu (ili par komada) i onda ide i to je to :). Da li se razlika vidi ako se podesavaju neke opcije ili tako nesto??

mislim da nemaš dovoljno muzike da bi primetio razliku :)

ja imam ~30 GB na kompu, treba to organizovati tako da znaš gde ti je šta, i treba sve da bude nekako zgodno da brzo nađeš ono što ti se sluša. a postoje i razlike u kvalitetu zvuka, mada je to uglavnom do samog fajla a ne do plejera.

Nadam se da ce neko hteti da odgovori, posto kontam da je glupo pitanje, ali gde vi vidite razliku programa za pustanje muzike?? Mislim, meni isti kurac dal u winampu dal u media playeru, ili necem trecem, pustis pesmu (ili par komada) i onda ide i to je to :). Da li se razlika vidi ako se podesavaju neke opcije ili tako nesto??

samo winamp moze ovo :)

ss.png

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

ja imam ~30 GB na kompu, treba to organizovati tako da znaš gde ti je šta, i treba sve da bude nekako zgodno da brzo nađeš ono što ti se sluša. a postoje i razlike u kvalitetu zvuka, mada je to uglavnom do samog fajla a ne do plejera.

za organizaciju postoji fajl sistem ....

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

samo zbog global hotkeysa treba migrirati sa winampa 2 na 5

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Pa dobro, ja imam oko 20GB ali nikad nisam imao tu potrebu za organizovanjem, imam samo po zanrovima muzike organizovano, a kad mi se slusa odredjeno nesto, ukucam samo u search ako nisam siguran gde je :)