Stator Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Mislim da nije bio topik pa reko aj da ga postavim. Dakle AP je totalno redizajniran. Sa sajta http://www.autopatcher.com/ mozete da skinete malu skripticu preko koje cete da cekirate sta ocete od updejtova, i kliknete next onda ce ona da skine sam AP i sve updejtove direkto sa MS sajta :) Fantasticno a? Dakle 100% legalno trosite samo MS bandwith i imate sve updejtove za Win i Office ko da ste legalni korisnik. Svi updejtove morate samo jednom skinute i onda ih mozete srezati na disk/usb i koristiti koliko ocete puta kao stari AP, sa tim sto je ovaj mnogo lakse drzati up-to-date :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 sjajno :) nadam se da i dalje imaju sve one tweak-ove, to mnogo olakšava reinstalaciju windowsa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Skinuo mi je duplo (tj i za x86 i za x64) sve žive post-SP1 apdejte za Vistu, iako imam x64, a nije ništa pitao :| Pa je na kraju iskočio runtime error :| Al svejedno, apdejti su ostali, pa sam ih instalirao ručno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 13, 2008 Report Share Posted May 13, 2008 Vazhno da su ponovo zhivi! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts