Velicko Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Dakle moj let iz londona za beograd je otkazan a ovi idioti iz britsh airwaysa nisu nasli da je potrebno da me obaveste o tome pa sam ja to saznao slucajno 4 dana pred poletanje iz vasingtona za london. Sad mi buljasi kazu da cu morati da blejim u Londonu 23 sata do sledeceg leta i da cu JA morati da placam i hranu i smestaj preko noci, a naravno sanse su mi ogromne da dobijem vizu na 1 dan i da izadjem malo da prosetam. Jel ima neko iskustva sa ovime i neki predlog sta da radim sem da im se najebem keve...??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 do a barrel roll Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naikon Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Jao kako se zove onaj film sa Tomom Henksom kad je on iz nekog Kreplekistana pa je isto tako zarobljen na aerodromu a nemozhe da dobije vizu da izadje van aerodroma a netje azil pa tako bleji nekoliko nedelja po aerodromu. Eto recimo, mogao bi da pogledash taj film. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Jao kako se zove onaj film sa Tomom Henksom kad je on iz nekog Kreplekistana pa je isto tako zarobljen na aerodromu a nemozhe da dobije vizu da izadje van aerodroma a netje azil pa tako bleji nekoliko nedelja po aerodromu. Eto recimo, mogao bi da pogledash taj film. The Terminal Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 (edited) The Terminal edit: ff Edited May 7, 2008 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Dakle moj let iz londona za beograd je otkazan a ovi idioti iz britsh airwaysa nisu nasli da je potrebno da me obaveste o tome pa sam ja to saznao slucajno 4 dana pred poletanje iz vasingtona za london. Sad mi buljasi kazu da cu morati da blejim u Londonu 23 sata do sledeceg leta i da cu JA morati da placam i hranu i smestaj preko noci, a naravno sanse su mi ogromne da dobijem vizu na 1 dan i da izadjem malo da prosetam. Jel ima neko iskustva sa ovime i neki predlog sta da radim sem da im se najebem keve...??? Pročitaj fine print i vidi da li su stvarno u pravu. Većina kompanija ima neki grace period u kome ne snosi troškove ako otkaže let. Budi uporan ako imaš osnova za to. Ako ne, nadam se da imaš laptop i punjač sa engleskim utikačem :) Uzmeš onaj 24h ticket za WiFi i voziš :) Heathrow je ogroman aerodrom, bar ćeš imati gde da protegneš noge :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velicko Posted May 8, 2008 Author Report Share Posted May 8, 2008 Haha, pao mi je na pamet taj film. Stvarno bi bio nevidjeni crnjak kada bi me zaglavili tako pa makar i na jedan dan. Pa proverio sam na netu i pise da su oni meni "duzni" da plate nadoknadu od 400e zbog ovog sranja koje su mi napravili, ali da tu zalbu mogu da im napisem tek 3 dana posle mog dolaska u bg, pa onda dok to stigne do njih pa dok onda oni...blablabla...u svakom slucaju imacu srece ako dobijem te pare. Za sada kako stvari stoje moracu da molim one iz imigracionog da mi da tu jebenu vizu na jedan dan da bar izblejim u gradu. A ako mi ne budu dali vizu bacite pogled na post gore :)))), ima da ispamujem rur od dosade :))). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 odradi to sa platjanjem kesha nazad, ono sad ionako imash vremena, sedni skucaj mejl koji tjesh da poshaljesh iskeniraj kartu i sve ostalo shto bi trebalo da stoji u tome. relativno malo truda i cimanja sve to zahteva, a postoji shansa da dodjesh do tih para. naravno ako te boli qrac otidi do freeshopa i kupi si flashu votke i 2l djusa :))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted May 8, 2008 Report Share Posted May 8, 2008 do a barrel roll umro sam od rofla Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 ato treba da letish JAT-om! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 Dakle moj let iz londona za beograd je otkazan a ovi idioti iz britsh airwaysa nisu nasli da je potrebno da me obaveste o tome pa sam ja to saznao slucajno 4 dana pred poletanje iz vasingtona za london. Sad mi buljasi kazu da cu morati da blejim u Londonu 23 sata do sledeceg leta i da cu JA morati da placam i hranu i smestaj preko noci, a naravno sanse su mi ogromne da dobijem vizu na 1 dan i da izadjem malo da prosetam. Jel ima neko iskustva sa ovime i neki predlog sta da radim sem da im se najebem keve...??? Bash sam pre dva dana doshao sa Hitroua, i slucajno dok sam se cekirao videh neko obavestenje koje kazhe nesto na fazon - ako vash let kasni vishe od 4 sata ili je otkazan ili ne znam sta sve ne, informishite se koja sve prava imate na "zadovoljenje" usled pretrpljenog bola i eventualnih finansijskih gubitaka i tako nesto. A ako nista drugo, tamo u bescarinskoj zoni ima toliko radnji i posebno sa tehnikom, da sedi, do'vati neki PS3 i igraj GTA dok cekas avion i brzo ce da prodje ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts