Sting Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Imam ja do jaja uradjen maturski rad o izlazno/ulaznim uredjajima dao bi ti al' ne dam! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Mora da se zove "Ulazno/izlazni uređaji posle večere u restoranu i odlaska do hotela"! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 imam ja maturski "Prvi grafichki procesor" !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 je l ima neko na ruru da nije radio maturski iz informatike? ja sam pisao neki roflkopter o tabelama u wordu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 ja sam pisao o zashtiti od zlocudnog softvera i njegova kontrola :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Ja sam o orhidejama. Sesta je maturirala 4 godine pre mene, njoj je neko dao taj maturski, ona meni i tako. Boleo me kurac da se mucim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 meni je ortak uradio tj ja sam uzeo njegov ili tako nesto uglavnom rec je bio o "VELIKOM PROJEKTU " :D koji se sastojao od glodalice struga i robota Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 je l ima neko na ruru da nije radio maturski iz informatike? ja sam pisao neki roflkopter o tabelama u wordu :) Izgleda samo dakica, i ja sam pisao iz informatike - "Hakeri". Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Boleo me kurac da se mucimtaj rad. uzeo sam ''proboj solunskog fronta'' to ispricam profesorki koja nam je inace rekla da uzmemo istoriju jer ima ona gotove maturske radove koje ce nam podeliti i to je to :) bleja! Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 je l ima neko na ruru da nije radio maturski iz informatike? ja sam pisao neki roflkopter o tabelama u wordu :) engleski - tolkin .. dl-ovan za 3 minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 kad se setim da sam u to vreme lovu skupljao tako sto sam i kucao i stampao maturske zajedno sa ortakom lol kakvo je to muchenje... i ono trip pola pet ujutru ja kuckam i onda skapiram da u osam moram da predam svoj rad koji nisam ni pipnuo sva sreca pa sam koristio tada tek izashle termine verteksi shejderi anti alajzing anizo filtering, transform end lajtning profa me gledao kao da sam bil gejts or smtng ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Macromedia(R.I.P) flash ... ~15 strana teksta od toga ~11 strana ss-ova i dve za naslov i podatke :P Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 je l ima neko na ruru da nije radio maturski iz informatike? ja sam pisao neki roflkopter o tabelama u wordu :) ja sam radio txt koji se zvao modemska komunikacija u delu kako je to izgledalo kod nas na pochetku malo je falilo da pomenem gurua :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 a shaltanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 pa to mi je bilo tek u poslednjoj glavi gde sam srao o virtuelnoj realnosti preko neta :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 FUFME! Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 (edited) Vec mogu da zamislim to remek delo na temu zastite mreza od strane renomiranog autora poznatog po predjasnjim delima na temu faradejevog kaveza ... Nisam ispratio celu prichu onomad, al' o kakvom god ometanju em talasa da se radi, pominjanje f-kejdza je uvek na mestu. Da ne budem nekorektan, mrzi me da s' cimam oko ovoga, al' evo, na brzaka, s' wiki-a : Cell phone jamming devices are an alternative to more expensive measures against cell phones, such as Faraday cages, which are mostly suitable as built in protection for structures Meni i dan danas chudno kol'ko su se ljudi cimali/cimaju oko maturskog, pretpostavljam da je mene jako usralo onda :) lss, otisli ortak i ja do profe za informatiku ili tako nekog slichnog predmeta, shta znam imali smo ih nekoliko tak'ih, prodali mu prichu o studiranju na daljinu, preko neta, "svi to veliki univerziteti rade, znate bitno je to", otishli kuci, uzeli lap od ortakovog tjaleta, instalirali apache, php/mysql, navatali neki default pattern sajt za tu primenu, namestili forum, neke, kao, kurseve i kvizove znanja, profu za moderatora sajta, slikali ga s' ortakovim fonom, i tu slichicu za avatar, a njemu kez od uveta do uveta, "i are on internetz!!1", i cao zdravo :). Istina, ortakov tjale, kralj veliki, je uradio dobar deo posla, + nash'o tekst u vezi ove teme i preveo ga, mi samo nabubali za pola sata, al' sve u svemu.. shta znam, user :) Dobro, kao trebali smo i kasnije da dodjemo ponovo da pripomognemo za sajt skole, "da da, naravno" Edited May 7, 2008 by ℑںℵℊℓℯ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 ja pis'o o sarajevskom atentatu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Meni i dan danas chudno kol'ko su se ljudi cimali/cimaju oko maturskog, pretpostavljam da je mene jako usralo onda :) lss, otisli ortak i ja do profe za informatiku ili tako nekog slichnog predmeta, shta znam imali smo ih nekoliko tak'ih, prodali mu prichu o studiranju na daljinu, preko neta, "svi to veliki univerziteti rade, znate bitno je to", otishli kuci, uzeli lap od ortakovog tjaleta, instalirali apache, php/mysql, navatali neki default pattern sajt za tu primenu, namestili forum, neke, kao, kurseve i kvizove znanja, profu za moderatora sajta, slikali ga s' ortakovim fonom, i tu slichicu za avatar, a njemu kez od uveta do uveta, "i are on internetz!!1", i cao zdravo :). Istina, ortakov tjale, kralj veliki, je uradio dobar deo posla, + nash'o tekst u vezi ove teme i preveo ga, mi samo nabubali za pola sata, al' sve u svemu.. shta znam, user :) Dobro, kao trebali smo i kasnije da dodjemo ponovo da pripomognemo za sajt skole, "da da, naravno" meni zvuči da si se ti iscimao više od svih nas zajedno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 E shit, nisam 'teo da ostavi takav utisak, to se zapravo sve zavrsilo za 1 dan pre i posle skolice, na to sam i ciljao zapravo, vremenski interval potroshen na to sranje :) A ti si kapiram 'teo reci da sam ja u taj 1 dan spakovao vise cimanja nego vi ukupno, e onda... gademit! :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 je l ima neko na ruru da nije radio maturski iz informatike? ja sam pisao neki roflkopter o tabelama u wordu :) Ja sam moj skoro zavrshio, "Napad na Francusku 1940." - Moj maturski :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Edvard Munk, likovno naravno mozda deluje kao h-a h-a likovno, ali jebena profesorka je terorisala sve koji su izabrali likovno psto je 90% ljudi izabralo nju :-) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Mora da se zove "Ulazno/izlazni uređaji posle večere u restoranu i odlaska do hotela"! ma tad su izlazno ulazni uredjaji tek bili u zacetku . Nisam ni bio do hotela, otishli smo na Zlatibor 4 dana umesto toga, ionako me isto koshtalo skoro =D Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Thus, you failed to achieve input-output connection. Alas, thy grievous destiny! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 E jeste failed, achived many times! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts