Lucky Posted May 25, 2008 Report Share Posted May 25, 2008 Ja sam bash skoro iz Londona doleteo i niko nishta nije pitao. Moguce da zavisi i od smene, shto se ono kazhe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 cale doneo sestri laptop iz nemacke , nista ga nisu pitali niti proveravali Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Konačno neka tema za mene. Sve vam je u vizualnom izgledu. Ako krenete da se znojate, da vam se vlaže dlanovi i čela, piši propalo. Tako je iz mog iskustva, mada nisam baš prepun iskustva sa letovima, više sam terenac. Dakle, lepo dođete ispred onog baja na aerodrom, nataknete kez od uši do uši. Delujte iskreno i nemojte da oduglovačite sa odgovori. Ako krene nešto da zapitkuje, stavite 5 evro u dlan i kao da se rukujete sa njim i onda mu ih diskeretno ostavite u ruci. Pali svaki put. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Baki koji si ti car. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Cuj 5 evro...pa ti se matori moj kupash u parama izgleda ! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 ma jok, on to ko kojot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 jedan je kojot! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) Baki koji si ti car. Hvala, znače puno vaše komplimenti, oseća se prihvaćenije. Cuj 5 evro...pa ti se matori moj kupash u parama izgleda ! E matora, da si ti živ i zdrav, nemaš pojma koliko si daleko od istina. Samo ja na to gledam filozovski - bolje da dam 5 evro, nego da mi propadne cela tura. Edited June 1, 2008 by Barabesku Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 dam 5 evra kurac, 2 evra i cao :P Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Al' je ovo neki shaljivdzijski topic ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts