voodoo_ Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Dule, promeni malo igru, evo probaj ovu npr http://www.rlslog.net/crusader-kings-complete-prophet/ 300 MB, nije puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2013 Author Report Share Posted June 30, 2013 ne ide to tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 nije dule neki tamo vikend gejmer pa da menja igre tek tako strogo cpl Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 tako je pejo bre, samo pro! vudu, taj crusader kings sam skinuo prosle godine cini mi se, bas sam hteo da probam, em je paradox, em se ja lozim na te stvari...ali nesto mi je bagovalo i nije radilo:(...probacu ovu verziju sa tvog linka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 skinuh ovo vudu, extractujem i izbaci mi jedan sfv fajl i ostale kojima je ekstenija redni broj, kako se bre to merguje/instalira:) edit, fala peji na podsecanju, tcmd ili hjspliter, izlapeo sam:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2013 Author Report Share Posted June 30, 2013 : D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 Nije hjsplitter :c Otvori .001 u WinRAR-u Klasična multi-volume rar arhiva, samo su promenili ekstenzije da vide jer si nub ili nisi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 30, 2013 Report Share Posted June 30, 2013 This application has failed to start because MSVCP100.dll was not found. :c odoh da pikam heroje 3 sa lordom hartom, infinite moneys! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 kili i ja samo na ircu zakljucili da bi verovatno gunnar dobio zahvaljujuci offensu, elixir of life-u i stalnom blindu na skeletone:D Šta reći, kakvu posluku porati... Ne možeš zaslepeti one koji ne čuju... Ovaj, ogluveti one koji ne vide... Jbg, ne može blind na nemrtve hoću da rečem... 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 This application has failed to start because MSVCP100.dll was not found. :c odoh da pikam heroje 3 sa lordom hartom, infinite moneys! Ubaciš tu poruku u Gugl Bing i izađe ti da treba da instaliraš Visual C++ 2010 Runtime, da li je moguće da si tolika noga za kompjutere :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 (edited) LOMI! :D i sta cenite, ko bi dobio fajt 1v1, ovaj gunnar ili ona vidomina gore:)...i jel postoji neki nacin da se extractuju nabudzeni heroji iz sejvova da se zajebava covek malo:) Prilicno sam siguran da u editoru mozes da napravis praznu mapu za dva igraca, dodelis svakom po jednog heroja, i setujes herojima stats, skill, troops i items isto kao sto ti je bilo u igri, i onda resis to u hotseat-u... jak je Gunnar, ali ima jedan wasted army slot (pogodi koji :-) Staviše, da imam, recimo, toliko 'ranđela umesto black dragona, mislim da bi heroj bio mnogo moćniji da is splituje u dva stacka, nego da vodi 1600 troglodita. Ovako, možda je bolje splitovati i crne zmajeve, ili meduze, pa računati na njihove "specijalke" protiv skeletona... Edited July 1, 2013 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Šta reći, kakvu posluku porati... Ne možeš zaslepeti one koji ne čuju... Ovaj, ogluveti one koji ne vide... Jbg, ne može blind na nemrtve hoću da rečem... ladno sam smetnuo to sa uma:D Ubaciš tu poruku u Gugl Bing i izađe ti da treba da instaliraš Visual C++ 2010 Runtime, da li je moguće da si tolika noga za kompjutere :c jesam:(...tnx, probacu veceras Prilicno sam siguran da u editoru mozes da napravis praznu mapu za dva igraca, dodelis svakom po jednog heroja, i setujes herojima stats, skill, troops i items isto kao sto ti je bilo u igri, i onda resis to u hotseat-u palo je i meni na pamet to za hot seat, al me mrzi da se cimam u editoru:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Mrzi te da se cimas u editoru 15 min, a ne mrzi te da igras jednu partiju od 7 meseci i trebis celu xxl mapu sa podzemljem. Stvarno ci car :-) Probao sam opet ovih dana, i nema sanse, uvek prekinem negde u drugom mesecu, kada skontam da ne mogu dobiti, ili da sam prejak i dobijam sigurno, ili ne dobijem Earth magic/town portal/dimension door whatever... A nekada sam trebio mapu do 77000 skeleton warrior-a sa Galtranom :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 vudu, instalirao sam ovo i opet ne radi, sad mi trazi neki mscoree.dll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Pa morash prvo da instalirash windows Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 cek, a ne radi u dosu HUEHEHUEHUEH milance, ja sam mislio da sam lud sto sam terao do 11k skeletona, ali ti ga bas pretera:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 2, 2013 Author Report Share Posted July 2, 2013 ovaj dule je poslednji put instalirao windows kad je dobio starter pack uz brand name kompjuter sa posla koji je sluzio za notepad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 vudu, instalirao sam ovo i opet ne radi, sad mi trazi neki mscoree.dll http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=26 http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 jebote dule oces svaki put kad ti javi neku gresku da je napises ovde umestu u gugl prebicu te Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 ahaha, relano i treba...otkud znam, kad god sam tako trazio neki .dll u guglu i instralirao nesto nisam resio problem, sigurnije mi je da pitam vudua:) kili, reinstalirao sam win pre par meseci, special vudu's xp sp3 edition! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Da predupredim sledeće pitanje - iako je to matora igra i najverovatnije traži .NET 1.1, aj blago majci instaliraj i ovo za svaki slučaj, valjaće ti http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=25150 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 (edited) da videh i ja, trazi .net 2.05, da instaliramn ovaj 3.5, sto je sigurno sigurno:) zamalo da proradi...stavio 3.5 i opet mu fali neki .dll...nemam sad vremena, zurim na posao, probacu da izguglam veceras al jebes ti tu igru kad ti treba 16 updejtova necega da bi mogao da je igras Edited July 2, 2013 by Dule_smor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Kako svi drugi imaju sve te prerequisite osim tebe :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Aj u sto marke da će biti DirectX :-) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 3, 2013 Report Share Posted July 3, 2013 Ma zajebi, Lord Haart otac, infinite money, IDEMO BRE! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts