Jump to content

heroes of might and magic 3

killYg0r

Recommended Posts

kili i ja samo na ircu zakljucili da bi verovatno gunnar dobio zahvaljujuci offensu, elixir of life-u i stalnom blindu na skeletone:D

Šta reći, kakvu posluku porati... Ne možeš zaslepeti one koji ne čuju... Ovaj, ogluveti one koji ne vide...

Jbg, ne može blind na nemrtve hoću da rečem...

• Upvote (+1) 1

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

LOMI!

LOMI.jpg

AE-2.jpg

:D

i sta cenite, ko bi dobio fajt 1v1, ovaj gunnar ili ona vidomina gore:)...i jel postoji neki nacin da se extractuju nabudzeni heroji iz sejvova da se zajebava covek malo:)

Prilicno sam siguran da u editoru mozes da napravis praznu mapu za dva igraca, dodelis svakom po jednog heroja, i setujes herojima stats, skill, troops i items isto kao sto ti je bilo u igri, i onda resis to u hotseat-u... jak je Gunnar, ali ima jedan wasted army slot (pogodi koji :-)

Staviše, da imam, recimo, toliko 'ranđela umesto black dragona, mislim da bi heroj bio mnogo moćniji da is splituje u dva stacka, nego da vodi 1600 troglodita. Ovako, možda je bolje splitovati i crne zmajeve, ili meduze, pa računati na njihove "specijalke" protiv skeletona...

Edited by milanche

Šta reći, kakvu posluku porati... Ne možeš zaslepeti one koji ne čuju... Ovaj, ogluveti one koji ne vide...

Jbg, ne može blind na nemrtve hoću da rečem...

ladno sam smetnuo to sa uma:D

Ubaciš tu poruku u Gugl Bing i izađe ti da treba da instaliraš Visual C++ 2010 Runtime, da li je moguće da si tolika noga za kompjutere :c

jesam:(...tnx, probacu veceras

Prilicno sam siguran da u editoru mozes da napravis praznu mapu za dva igraca, dodelis svakom po jednog heroja, i setujes herojima stats, skill, troops i items isto kao sto ti je bilo u igri, i onda resis to u hotseat-u

palo je i meni na pamet to za hot seat, al me mrzi da se cimam u editoru:)

srpskivojnik-3.jpg

Mrzi te da se cimas u editoru 15 min, a ne mrzi te da igras jednu partiju od 7 meseci i trebis celu xxl mapu sa podzemljem. Stvarno ci car :-)

Probao sam opet ovih dana, i nema sanse, uvek prekinem negde u drugom mesecu, kada skontam da ne mogu dobiti, ili da sam prejak i dobijam sigurno, ili ne dobijem Earth magic/town portal/dimension door whatever... A nekada sam trebio mapu do 77000 skeleton warrior-a sa Galtranom :-)

da videh i ja, trazi .net 2.05, da instaliramn ovaj 3.5, sto je sigurno sigurno:)

zamalo da proradi...stavio 3.5 i opet mu fali neki .dll...nemam sad vremena, zurim na posao, probacu da izguglam veceras

al jebes ti tu igru kad ti treba 16 updejtova necega da bi mogao da je igras

Edited by Dule_smor

srpskivojnik-3.jpg