Jump to content

heroes of might and magic 3

killYg0r

Recommended Posts

On 4/23/2025 at 2:54 PM, killYg0r said:

Nerealno je koliko detalja ova igra ima da otkrivamo 25 godina kasnije!

I sad još zamisli kako je neko verovatno "ownovao" te detalje "po osećaju" i pre nego što su ekspanzije i HD Mod dodale te prečice i opcije da tačno u broj vidiš potrošnju MP, traku onu kao u Heroes V da vidiš tačno kad koja jedinica nastupa, ctrl/alt/shift prečice za splitovanje vojske. Sećam se bukvalno PTSD efekta koji mi je pravilo kad moram ručno da odvojim "one stacks" u 4-5 slotova, zašto nekad kad ostane "malo zelenog" može TP, a nekad ne može, od toga mi je trebao odmor i terapija posle svake partije :D

Edited by millanče

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

• 3 weeks later...

@Dule_smor @killYg0r Drugaru legendi je stiglo obaveštenje da je ovdi dostupna osnovna verzija boardgame kod nas. Ako imaš Dule nekog da ti pričuva, ili pošalje autobusom :D 

https://conflux.rs/Board-Games?product_id=14287

@topic više, i na temu onoga koliki je skilgap ove igre... Pazite ovo. Taj Lexiav je daleko on najboljih na svetu, ima dosta jačih od njega. Igra partiju, ima oko 500 taj neki rejting, protiv lika od oko 250. Greškom u žurbi dismisuje 53 teškom mukom skupljana i preplaćena arhiđakona :D Linkujem baš na trenutak... I dobija partiju! SA INFERNOM! Jedina greška protivnika koju razumem da mogu da procenim je da, jebiga, protiv Inferna ne možeš da ostaviš da partija teče u šestu, sedmu nedelju, i da ga pustiš da nafarmuje legiju demona. Moraš baš baš jebački jaku sopstvenu diplo/nekro/farming strategiju svoju da imaš da bi igrao tako, u suprotnom moraš Inferno da napadneš ranije. Naravno, da ja greškom obrišem tolike đavole, samo gg da napišem :D

• Thanks (+1) 1

On 5/16/2025 at 9:10 AM, killYg0r said:

Kutiju bih kupio samo da mi stoji u skuplja prasinu jer ne igram board games : D

A ovaj sobizrom da klikce rahiticno nije ni cudo da omasi nekad nesto : D

Salu na stranu covek zivi bajku od zivota tako sto igra heroje : )

Ne znam samo imal para tu od toga 

Čisto od YT verovatno nema, ali kad se sabere malo striminga, donacija, neki patreon i sponzorisani video za nešto što targetuja baš tu našu niche populaciju fanova - cenim da se nakupi nešto. Meni je baš ponovo pokrenuo interesovanje za igru, koje je nestalo onda kad sam shvatio da mi je dosadilo trebiti default random map 6 meseci protiv 9 kompova, i zapitao se ima lu ti nečeg još, i eto :D Ove Duel videe ne propuštam, ostali me ne zanimaju.