Jump to content

Moja je bila najveca :)

Recommended Posts

svaka tebi cast sto si u nihilumu

ali pug na kaela ne verujem

nije problem ocistit ssc/tk ali te main bossove sumnjam

NEMA JAKO I NEMA U GLAVU!

[19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3

Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

cim su srbi poceli da ulaze u najbolje guilde na magtheridonu,odoshe i guilde i server u kurac [:X]

Failure, najjachi alliance guild dugo vremena na Magtheridonu je imao preko 7-8 Srba u svojim redovima. /Discuss.

Every man dies,not every man really lives...

sig-282239.jpg

marlena sta se cudis za kael pugove? Tebi je izgleda neko nekad rekao da je kael imba tezak pa mislis da nemoze da se puguje. Na Sylvanasu je bilo 2-3 full TK puga gde se ubijao kael. Dodushe pola tog puga su bili ljudi iz guilde koja farmuje BT na altovima i mainovima al zato ova druga polovina su bili randomi. Ja sa par ortaka redovno pravim Magtheridon i Gruul pug gde je pored nas 6-7 i jos nekih pouzdanih healera ostatak raida green geared random retardi sa trade kanala. Dovoljno je 5 clickera , MT i par pouzdanih healera a ostalo moze i low lvl. Jednom smo pravili Lady Vashj pug u pola 2 ujutru al nismo je ubili , best try 7% :P Sa odabranim ljudima ofc al bez ventrila. Sve moze da se puguje al sto god je veci lvl instanca zahteva vishe truda oko sakupljana i odabira ljudi.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Pazi, ja na Magtheridonu vodim PuGove od MC dana, tako da imam iskustva sa time. Inace grupe sa kojima sam cistio SSC i TK su imale par mojih membera (vodio sam guild 10ak meseci dok se nismo raspali sad skoro), nesto friendova i randoma.

Imas na www.nihilum.eu moj gude za pug-leading i organising, tako da mozes da vidis da ima smisla u onom sto kazem. Sve se moze ocistiti PuGom, evo MH i BT se sad povremeno ciste u pugovima, nesto mainova, nesto altova, ali uglavnom ljudi koji se znaju i ok igraju.

Aj opet?

Magtheridon je nastao uveliko posle izlazka bwla.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Ma svaka cast njemu na nihilumu i sve to ... al magtheridon je nastao od shadow moona i jos jednog servera uveliko posle izlazka bwla i shetalo se tada podosta ljudi u podosta t2 seta ...

Plus sam na tom serveru od pocetka eu-wow-a i nikad video nisam undead wara sunandsteel, te mi nije jasno to izdrkavanje HOHO JA PRAVIO PUGOVE PRE NEGO JE WOW POSTOJAO ... kad je verovatnije da je transferovao ...

Da mohi igra hordu nebi se raspao failure nego nihilum.

Nijedan gild se nije raspao sa mnom u njemu ... uvek sam predosecao fail ...

U failure gild ne bi ushao za ne znam koje pare ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Nijedan gild se nije raspao sa mnom u njemu ... uvek sam predosecao fail ...

U failure gild ne bi ushao za ne znam koje pare ...

ahahah win

retard metar je eksplodirao

a taman sam hteo da napishem da je forum poceo da smara

Aj opet?

Magtheridon je nastao uveliko posle izlazka bwla.

Lose sam se izrazio, od kako sam JA krenuo da peglam MC, jer ja sam krenuo podosta posle merga Shadowmoon-a i Burning Legiona. Kada sam ja krenuo da igram Naxx je bio pociscen do Sapphirona, tako da sam ja gruvao PuGove za mesta koja vise niko nije aktivno raidao od jacih guildi tada. Uglavnom, ja sam ime izgradio na tim MC i Onyxia runovima tada, kao i sada u BC sa TK i SSC pugovima koji vec mesecima ciste instance np.

Svejedno, ako nisi cuo za mene nije bed, nisam ni ja cuo za tebe ;)

Edited by zheggy

Every man dies,not every man really lives...

sig-282239.jpg