marlena Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 svaka tebi cast sto si u nihilumu ali pug na kaela ne verujem nije problem ocistit ssc/tk ali te main bossove sumnjam Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pug ne znaci da u njemu moraju biti retardi, jer ti isti retardi nece nista uraditi ni u "guild runu". Mozes napraviti 4 puga odjednom ako uzmes ljude iz 4 naj guilde na serveru i kraj price. Da ce mozda duze da traje, to je normalno, ali da ce da failuje na "ozbiljnim bossevima" tipa Kaela...lol naravno da nece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) gledaj ovaj topic i MOJ MEGATRON JE JACHI OD TVOG!111!!! Edited May 16, 2008 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 cim su srbi poceli da ulaze u najbolje guilde na magtheridonu,odoshe i guilde i server u kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheggy Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 cim su srbi poceli da ulaze u najbolje guilde na magtheridonu,odoshe i guilde i server u kurac Failure, najjachi alliance guild dugo vremena na Magtheridonu je imao preko 7-8 Srba u svojim redovima. /Discuss. Quote Every man dies,not every man really lives... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted May 18, 2008 Report Share Posted May 18, 2008 Ali to nisu bili obicni, to su bili posebni srbi! Ima li su ... Bili su ... Znali su ... Mogli su ... Jednom su ... I tako su ... Zato su ... Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ^ lol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 fejlur se disbanduje :)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 no comment. a da su nas ti isti srbi prodali , o daaaa. ali nema veze, podrzavam ih realno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 to je zato igrate male elfove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 BRATE DA MI DA NEKO FULL T6 GRAND MARSHAL MALE ELFA NE BI UZO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 ja bi uzeo i prodo za 1k eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Failure se raspao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Gz! Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 cekaj bre...jel' se Failure stvarno raspao ili..? Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 marlena sta se cudis za kael pugove? Tebi je izgleda neko nekad rekao da je kael imba tezak pa mislis da nemoze da se puguje. Na Sylvanasu je bilo 2-3 full TK puga gde se ubijao kael. Dodushe pola tog puga su bili ljudi iz guilde koja farmuje BT na altovima i mainovima al zato ova druga polovina su bili randomi. Ja sa par ortaka redovno pravim Magtheridon i Gruul pug gde je pored nas 6-7 i jos nekih pouzdanih healera ostatak raida green geared random retardi sa trade kanala. Dovoljno je 5 clickera , MT i par pouzdanih healera a ostalo moze i low lvl. Jednom smo pravili Lady Vashj pug u pola 2 ujutru al nismo je ubili , best try 7% :P Sa odabranim ljudima ofc al bez ventrila. Sve moze da se puguje al sto god je veci lvl instanca zahteva vishe truda oko sakupljana i odabira ljudi. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Da raspao se failure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Pazi, ja na Magtheridonu vodim PuGove od MC dana, tako da imam iskustva sa time. Inace grupe sa kojima sam cistio SSC i TK su imale par mojih membera (vodio sam guild 10ak meseci dok se nismo raspali sad skoro), nesto friendova i randoma. Imas na www.nihilum.eu moj gude za pug-leading i organising, tako da mozes da vidis da ima smisla u onom sto kazem. Sve se moze ocistiti PuGom, evo MH i BT se sad povremeno ciste u pugovima, nesto mainova, nesto altova, ali uglavnom ljudi koji se znaju i ok igraju. Aj opet? Magtheridon je nastao uveliko posle izlazka bwla. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 protiv mohija ni nihilum ljudi ne mogu da se mere :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Da mohi igra hordu nebi se raspao failure nego nihilum. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Ma svaka cast njemu na nihilumu i sve to ... al magtheridon je nastao od shadow moona i jos jednog servera uveliko posle izlazka bwla i shetalo se tada podosta ljudi u podosta t2 seta ... Plus sam na tom serveru od pocetka eu-wow-a i nikad video nisam undead wara sunandsteel, te mi nije jasno to izdrkavanje HOHO JA PRAVIO PUGOVE PRE NEGO JE WOW POSTOJAO ... kad je verovatnije da je transferovao ... Da mohi igra hordu nebi se raspao failure nego nihilum. Nijedan gild se nije raspao sa mnom u njemu ... uvek sam predosecao fail ... U failure gild ne bi ushao za ne znam koje pare ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Mohi ne budi djana nego priznaj! Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted May 20, 2008 Report Share Posted May 20, 2008 Nijedan gild se nije raspao sa mnom u njemu ... uvek sam predosecao fail ... U failure gild ne bi ushao za ne znam koje pare ... ahahah win retard metar je eksplodirao a taman sam hteo da napishem da je forum poceo da smara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheggy Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 (edited) Aj opet? Magtheridon je nastao uveliko posle izlazka bwla. Lose sam se izrazio, od kako sam JA krenuo da peglam MC, jer ja sam krenuo podosta posle merga Shadowmoon-a i Burning Legiona. Kada sam ja krenuo da igram Naxx je bio pociscen do Sapphirona, tako da sam ja gruvao PuGove za mesta koja vise niko nije aktivno raidao od jacih guildi tada. Uglavnom, ja sam ime izgradio na tim MC i Onyxia runovima tada, kao i sada u BC sa TK i SSC pugovima koji vec mesecima ciste instance np. Svejedno, ako nisi cuo za mene nije bed, nisam ni ja cuo za tebe ;) Edited May 21, 2008 by zheggy Quote Every man dies,not every man really lives... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts