Jump to content

VTM Bloodlines problem

Recommended Posts

instaliro sam igricu, i kad je pokrenem izbacio mi je onu foru, crn ekran i "video mode not supported"

uninstaliro sam igricu, al se pojavila neka bugcina... znaci kad pokrenem cd 1 preko deamon toolsa nemam opciju instal, vec samo play i uninstal, i kada stisnem bilo koje od ta 2, samo zatvori autorun.. a igre nema na kompu..

wtf :D

odgovor na oba slucaja pl0x

Obriši celu igru sa harda, pa idi start > run > regedit, pa nađi HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall i tu nađi ključ od vampira (pisaće ti u desnom panelu odgovarajući "DisplayName") pa ga obriši samo taj ključ (nikako celu Uninstall granu!)

I skini pa instaliraj ovu verziju:

http://www.fileplanet.com/164283/160000/fi...tal-Purchase%5D

Ako ti i tu bude davao crni ekran, idi start > run > dxdiag, zadnja kartica "More Help", "Override" i upiši neki refresh za koji znaš da ti radi u svim rezolucijama (npr 75 herca ako imaš katodni monitor).

• 1 year later...

Haha, koliko je ovo carska igra, uzmem da odigram kao poslednji put (doduše to sam rekao i prethodna tri puta :D ), otvorim konzolu, udarim giftxp i napucam svu statistiku na max, a onda me dočeka deda u tutorialu i iznapušava me što varam [:D]

a296qa.jpg

awqc5e.jpg

Koji su carevi ovi iz Troike, a ne ko oni smarači iz Bethesde.