Jump to content

SP3 problem

alfa

Recommended Posts

pustim ga, vrati u install prozor i kaze insert windows sp3 cd. i insertujes i ispocetka installing devices bla bla dodje do 3/4 i rst.

pustim ga da odradi, posle izvadim cd pustim ne, stalno vraca u install meni i iznova i iznova pokrece install.

dobra stvar je sto imam 3 kompa kuci i gomilu hardova tako da cu prespajati neke hardove, formatirati i installirati novi win i to...

samo me nervira jebada sa driverima :((

vidi vudua na visti. kako si resio tcpip.sys, jel ti upalio onaj metod sto ima na netu?

pustim ga, vrati u install prozor i kaze insert windows sp3 cd. i insertujes i ispocetka installing devices bla bla dodje do 3/4 i rst.

pustim ga da odradi, posle izvadim cd pustim ne, stalno vraca u install meni i iznova i iznova pokrece install.

dobra stvar je sto imam 3 kompa kuci i gomilu hardova tako da cu prespajati neke hardove, formatirati i installirati novi win i to...

samo me nervira jebada sa driverima :((

joj mene jebe optimizacija i softver, kad bih pupupu daleko bilo morao da reinstaliram, proveo bih citav dan instalirajuci softver i optimizaciju, razne dodatke za xp , tipa clipboard path i onaj vistin rename, takvih sitnih zajebancija imam milion

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

oj ljudi, instalirao sam windows "fejk-shit-popizdeo-sam-unisticu-kucu" SP3

ne mogu preko system restorea da se vratim na prethodni datum jer ne pravim backupove

nigde ne vidim nacin da se izbrise ovo sranje pa reko da pitam dal postoji drugi nacin osim format c?

a to nikako ne zelim :S

je suis retard :(