Jump to content

Prvi Maj

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mi pravimo reprizu od prosle godine...

dolazi se uvece u 10 u Kosutnjak,zauzima se pecurka,pravi se vatra,shiri shator,pusta muzika,i pocinje da se loce...

to traje do nekih 6 ujutru,kad pocinjemo da pripremamo sve za pecenje,i krece okretanje mesa...

oko 8 se jede prva tura,a posle oko 1 druga...

a ljudi tek tad pocinju da pune Kosutnjak... :)))

sve u svemu,prosle godine bilo fenomenalno,nema razloga da ne bude i ove...

URANAK FTW ! :)

2ch4bup.jpg

Jao jao dal da pravim motivacioni poster, dal neku sliku za gugla, dal vickastu salu!!!!!!

Dal da kacim sliku crnca, crnca crnca ololo.

:D

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

skarabudzhio sam neku ideju koja podrazumeva blizinu belecrkve sa roshtiljom/napijanjem jednog dana i odlazak na trenchtown drugog dana. samo josh da nadjem snage da se to sve izdrzhi :)

idem da ronim sa cilimom:)

under the sea matori [:D]

Jao jao dal da pravim motivacioni poster, dal neku sliku za gugla, dal vickastu salu!!!!!!

Dal da kacim sliku crnca, crnca crnca ololo.

:D

[roflmao]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

stvarno nemanja usretji vishe neku od tih silnih jeleninih drugarica da *khm* neki drugi od nas konachno dodju na red ;o)

A, da, što reče Koyot, ja to moram zbog tebe...haha...sećaš se njegove teorije o drugaricama koje imaju svoje drugarice...

Kakav je to Ajnštajn....:) [nerd]

Nego, večeras je rhh! Idemo! [come]

BTW...kad smo već kod jebanja prolećnog raspusta, Đole otišo u Pariz busom...150 sati vožnje...hehe...sirotinjo i bogu si teška.... [crap]

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

ZAVALI JOJ MIŠKA MATORI OLOLL

MA JOK ZAVALI JOJ POD MISKU HAHAHAAHAH:D

nikad nisam isla nigde za prvi maj, al sad bogami ozbiljno razmisljam o tome, samo jos da nadjem gde i s kim :)

Ja sam se posvadjao s drugom jos pre 2 meseca, i od tad kao da mi se drustvo iz osnovne raspalo, tako da neverujem da ce biti ove godine nesto, ali smo se prosle otkinuli od rostilja, u parku po kraju.

HA :D KALI SEJVS D DEJ :D

Нема  будућности без истине.

heh kao i prosle godine, na jezeru

mi kod bora imamo tzv "borsko jezero" gde se skoro pola ljudi iz grada i okoline skupi za 1. maj, inace sa drustvom sedimo na jednom brdascetu u hladu sa pogledom na jezero, na sve prelepe cure koje se setaju ispod nas :D

i naravno imamo nekoliko gajbi piva i mnogo rostilja...sad problem je vratiti se kuci jer je udaljeno 20km... :D (mislim kad nema prevoza, a obicno i kad ga ima pun je)

anyway alkoholisemo se ceo dan :D

Mozda 5 dana u Gakovu kod Sombora.

Drugar, njegova riba, moja riba i ja...

Za sada najbolja varijanta sa gomilom Stroha i ko zna cega jos.

HA :D KALI SEJVS D DEJ :D

one cak ni ne zele takvu priliku. tim novim ribama nije kul da upoznaju, da se druze ili da budu sa istim godistem ili nedajboze mladjima :/

a kontam da je mali voodoo pametniji od 99% likova na koje se mlade ribe loze. al jbg. fora je pandurima reci kerovi i imati kola!1 :((

Edited by qwertyuiop