Melw Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 e ovako , ovde napishete , sha igrate , klasa, rasa. i vote da li za ally ili horde Melw , Horda , Orc hunter (Deadukh) vote Horda , ali netju se buniti da krenem Ally Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 nema potrebe za ovim topicom niti je bilo sta odluceno niti moze bilo sta da se uradi bez tacnog broja ljudi niti moze bilo sta bez lidera da se uradi koji ce doneti odluke ovde sta je najbolje a takio nekog jos uvek nemamo koliko ja vidim niti ce to biti neko ko se juce registrovao na forum da bi pitao za ovakvu ideju a ni ne zna da je vec 5 akcija slicnih propala zbog ne iskustva ljudi i slicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 (edited) Da ne propadne odmaX :p Igrao sam warra hjuman (tank,dps) i ne druida(resto) ally na silvanas pvp serveru stigo dokle sam imao zhivaca sa gildama ( SSC do vash, TK do kejla) krenuo da igram pvp i tu sam imao loshe sretje i onda sam prodo acc Trenutno sviram kurcu i bas sam razmisljao o ovakvoj idei kad je melw ovde napravio topic. Igrao bi huntera, palu,prista ili drooda ili shammyja (healeri sve), fakcija mi nije vazna kao shto sam reko igrao sam ally to znachi da znam sve qove i sva ta sranja Ali ne bih se protivio da igram hordu (troll) Edited April 23, 2008 by Gh0sty Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 shto odmah sabotirash ? jesam ja rekao negde da hotju da budem leader? ovaj topic je bash zbog toga da se vidi koliko ljudi ima zainteresovanih ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 horde ud mage ! u pve fail ostala jos 2 bosa necu ally zato sto smrdi na raso Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
headcutter[LR] Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 vidim da je ovo quick info topic samo za /sign topice Igrao bih: 1) Roga 2) Tanka (war/dru/pala) Frakcija (bilo koja) Quote Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted April 21, 2008 Author Report Share Posted April 21, 2008 ako vam nije bitna frakcija oke , naglasite to , ali ipak stavite neku ,chisto radi feedbacka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 horda,lock.. trasferovao bi :D pvp server Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Vote Horda, mada bi igrao i ally ako je vecina za. Predlog za server: Stormscale (ako igramo hordu, posto mi je tamo mag:P). Zasto stormscale? zato sto tamo ima najmanje PvE guildova a mozemo da se i oprobamo u PvP in free time, a i najmanja je sansa da se guild raspadne na tom serveru, jer tesko da ce clanovi da napuste nas guild da bi usli u drugi ... :) Ako igramo hordu onda bi igrao ud maga ili locka. A ako igramo Ally onda human tankadina. /cheers Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gh0sty Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 i ovo gore je dobra ideja zabijemo se na tako neki server de ljudi farmuju samo karazhan :ppp Quote We Got Dream Team Stats Who want beef now :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 imam troll roga na frostmane-u. neaktivan sam od nove godine, i u fazi pokushaja da prodam acc. ali mi se generalno igra wow i dalje, i pokushao bih one last time ovu akciju sa gildom. tako da, chisto infoa radi, igrao bih. preferiram hordu, shto zbog poznavanja te strane, shto zbog navike, shto zbog zhivotnog opredeljenja da ne budem sisica ;D igrao bih na jachem serveru samo, nisam iskljuchiv ali male su shanse da zaigram na bilo chemu osim pvp servera. niej mi zanimljivo da budem deo servera koji je poluprazan, na kom nema jachih gildi, i tako dalje, znate o chemu pricham. ukoliko se krene horda, mislio bih dal da prebacim ovog roga (ukoliko se ne izabere frostmane), ili da rerollujem novog. ili warriora (tank, ili dps, all the same to me). u opticaju su i shammy (koji god specc treba), ili healadin chak. ista pricha, samo bez mog trollca, i sa alijansom ako se krene. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Horde - UD Priest Server - Frostmane Raid Exp - zg > BT Imam jos Paladina allijansu ako se bude igrala alijansa :P Radije bih igrao druida za tank nego prista :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ne racunajte na servere na kojmi vec ima srba, zato sto pr. neki nemogu da igraju allyansu na sylvanasu ... Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 alo, alo ? su ovo zhelje, chestitke i pozdravi ? otju da chestitam mom batku vuletu sretjan osmi mart uz pesmu 'seci ushi pa dupe zakrpi'. aj uzdravlje! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ili lepo svi napravimo deathknighta na novom pvp serveru i pravimo raid grupu za napad na gradove i gankovanje, a nase stare likove ostavimo tamo gde jesu i radimo pve sa njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ajde ako neshto znachi postovacu ovde, za mene i druga ja bih igrao bilo koju klasu / rasu i bilo koju frakciju isto vazi i za mog druga (on je stvarno hc pve / pvp igrach, Silencer moze da potvrdi to, Stevo, radi se o Goranbatu :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 alo, alo ? su ovo zhelje, chestitke i pozdravi ? otju da chestitam mom batku vuletu sretjan osmi mart uz pesmu 'seci ushi pa dupe zakrpi'. aj uzdravlje! pa brate, ako mi pobegne avion kad sheki bude sletao, moratju wow da igram makar... to jest, ako budemo imali net :]]] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Ja bih rolao novog lika: Verovatno bi bio healer (npr shammy, priest, moze i bilo sta drugo) ili recimo druid offtank. Zavisi sta vise bude trebalo. Mogao bih da raidam mozda 3 ili 4 puta nedeljno, ali se podrazumeva da sam inace cesto online i farmam sve sto je potrebno. Server potpuno svejedno, frakcija takodje (igrao sam obe podosta). Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 ja bi igrao hordu jer imam 2 lika palu i warra u hordi kada bi se odlucila alijansa bi rolao mage/hunter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 killi si jos na FM ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 sylvanas atm eno me jedan jedini killygor na armoryu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 21, 2008 Report Share Posted April 21, 2008 Dunemaul, NE druid. Nisam stigao dalje od Gruula... Igrao bih ally radije, bilo gde i bilo shta... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 HUman Mage-a sam igrao na Magtheridonu...raidovao u ssc/tk...prodao acc ^^ igrao bih maga, huntera prefer ally ali ne smeta mi ni horda ^-^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Elfkinja, NE druid na Darksorrow PvP. Voleo bih hordu jer me smorila alijansa i SW i IF. mogao bih nekog locka ili huntera, mada znam sa svim klasama da igram sem priestom (slabije) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvve Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 i ja sam za tu ideju. Imam NE druida na dunemaulu i moze i horda i alijansa shto se mene tiche. Quote Mortal Crusader Strike 700 mana 1 yard An ability dealing 2% of weapon damage. Reduces healing done to the target by 5%. Lets not get Crazy! Also starts a 10 second cooldown on all paladin abilities when used. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts