seller Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Prodajem gold u neogranicenim kolicinama na chromaggus serveru Kontakt na telefon 065/2255660 Cena po dogovoru tj u zavisnosti od kolicine ...sto veca kolicina veci popust Takodje WTT 2 lika T5 za Rogue-a sa 2xWarglaive (moguc je trade i za 1 lika ali doplatio bih max 100 eura) Warlock i Druid (na 2 su acc imam sve podatke za oba acc) - Warlock 1150 spelldmg ,25% crit ,150 hit (unbuffed) ima epic flying Hand of A'dal titula (450+ resi sa pvp gearom 1473 arena poena u steku) 375 alchemy i 375 tailoring ,exalted sa svim bitnim frakcijama. - Druid feral, 30ka armora, 50% dodge , 16k hp (unbuffed) 1k golda u steku ,sve epic flying mountove,sve profesije su 375 fishing/cooking/alchemy (svi recepti i kauldroni) i leatherworking (ima full dps gear sa 35%crit,3k ap oko 80 hit i 66 expertise. i u banci full epic healing gear 1700+) exalted sa svim frakcijama. PvP server Chromaggus PM sa ponudama Link to comment Share on other sites More sharing options...
atzkko Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 PRODAJEM WOW GOLD, jeftino, FROSTMANE SERVER ally atzkko@gmail.com 064.55.77.057 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 prodajem gold na sylvani 1g - 0.5 din frostmanu 1g- 0.5 din moze isto 5000g na bilo kom pvp serveru ali je onda cena 0.75 din (moze i vise od 5000g :P) info na pm ili 0642626021 prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 prodajem UD maga Pve gear 5/8 tier 6 i offset oprema iz bt/hyjala pvp gear 2/5 brutal 1/5 venge 2/5 merciles i sve guardiane... ima epic mounta profesije herbalism enchanting alt priest 68 lvl cena oko 250e acc nema mail... imam SQ i cd keyeve... javite se na pm il na 0642915087 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djole83 Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 (edited) Prodajem...Ally karakteri imaju epic ptice ... NE Druid = http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Arambaram Human rogue = http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...mp;n=Cutepoison Human mage = http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ul&n=Djolle Undead rogue = http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ion&n=Smrta 064 99 77 898 , posalji por. ako te jos nesto zanima :) ili na mail Djordjeee83@hotmail.com , tnx. Edited July 31, 2008 by Djole83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Choma Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 poz maso ... :) imam druida NE na areia peak serveru ! ovako druid ima 3 vengefulla 1 brutal 1 mercilles..>:) u pvp gearu 450 resiliance i 1750 healinga odlican mana regeneration! alchemy 371 i herbalisam 375! ima challanger rank:) od guardiana ima belt,bracers.ring.i neck a sace i boots...:) druid je full enchantovan i gemovan :) ofc epick mount...itd...imam raznih... menjao bih se za rogue sa slicnim gearom ,samo mi treba rogue koji ima slican gear i koji moze da stanuje ljude...:) ako imate nekih pitanja slobodno sms na 064 517 66 22..:) ae pozz hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
zarkolomej Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Menjam night elf female druid, pvp realm, moze da se promeni i ime i relm Oprema Restoration: 4/8 t6 oko 2.3k heal i 650 mp5s ostala oprema random epici iz bt i mh Balance: 4/8 t6 1300 spldmg nebufovan ima staff od illidana ostala oprema randomi iz bt i mh Feral tank: 5/8 t6 18k hp 45% dodge 31k armora ima opremu za sve resistance gemove sam uglavnom stavljao za agility zbog dodga ali se moze resocketovati na staminu Feral dps: 3.8k ap 40% crit ako jos nesto interesuje pitajte preko pm za ovaj spec posto smatram da je nebitno PvP: 4/5venge 1/5 brutal 2 dela guardiana ostalo vindicatori weapon vengefull off hand vengefull Sva oprema je full enchantovana socketovana svim endgame enchantima Profesije: Herbalisam 375 Enchanting 375 i ima vecinu rare enchanta (mungos, executioner, deathfrost...) Mountovi: Netherdrake, Nether ray, Cenarion Hypogriph, Amani war bear, Whinterspring trainers Frost saber, PvP mountovi, epic flight form Lik ima 3k sa svim reputacijama je exolted sem sporenger :D malo mu fali za titulu justicer (samo ab), ima pretbc titulu knight capetan i jos par tbc titula Osim toga na accu ima warr 56 lvl i twink hunter full enchantovan 19 lvl Menjao bih za heroja sa slicnom opremom, i iskljucivo horda sve ponude i info na pm (neineresuju me accovi sa 3-4 lvl 70 interesuje me jedan heroj ali da bude sa slicnom opremom) Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjanl Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 WTB!!! Night Elf Female Warrior Vazno je da imas full s3/s4 i barem nesto od PVE Cena nije bitna Ponude na 063/8-357-977 ili lemaics@live.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
bataa Posted July 24, 2008 Report Share Posted July 24, 2008 Prodajem wow acc sa Undead Rogueom ! Char je full epic.. Rogue ima dobar pve gear, pa mozete pogledati link na armory http://eu.wowarmory.com/character-sh...n=Lomaclobanji Takodje ima i solidan pvp gear (nesto slabiji) 1vengeful ,1merciles,3gladiatora i ostalih pvp itema -Char je na Dunemaul serveru, gde ima mnogo nasih ljudi -Takodje ima i oko 1k arena poena neistrosenih -Od profesija ima leatherworking(sa par epic recepta) i skining sa kojim je veoma lako grindati -Na accountu ima jos par altova koji su oko 20-og 30-og lvla ali to ne dize cenu -Uz account name i password dobijate i sve ostalo (seacret question, cdove , Cd key-ove i sve sve ostalo sto vas zanima...) -Za SVE ostale informacije kontaktirajte me na broj 064-29-30-308 ili preko msn-a bataa91@hotmail.com! -Cena je jako jako povoljna !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kurisa Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) Poz narode WTT/WTS Zeleo bih da prodam Druida NE resto 5/5 s3 ima i s4 chest i 1600 arena poena i ima i weapon naravno s3. Ima i dobar feral gear pomesano PvE PvP... Druida ima 1850 healing i 450 ressi. Char je na sylvanas relmu full pvp ili bih menja ovog lika za Maga u Hordi. ISKLJUCIVO MAGE I U HORDI... NISTA DRUGO NE DOLAZI U OBZIR Imam sve potrebno od accounta CD-key mail sq... Ponude posaljite-PM ovde ili na br 064-517-30-99 Za vishe informacija pozovite me najlakse cu objasniti sta vas zanima... Edited July 25, 2008 by kurisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Commandos Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Prodajem 2 akaunta: 1) NE Male hunter, pve t5/t4 gear, MH/BT attuned, epic drake flying, sve sto vas zanima mozete pogledati na armory.... http://armory.wow-europe.com/character-she...ether&n=Xrk 2) HU Male mage, ne nesto specijalan gear: http://armory.wow-europe.com/character-she...rfist&n=Edi Ne trazim mnogo, davno prestao sa wowom, ponude na PM.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve71 Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 ajd da ne ispadnem neobavesten, ali zaista mi nije jasno ako vec neko hoce da se resi acc da li ga on zaista zeli da ga proda ili zeli da ga prodaje... razlika je naravno ogromna, naravno nemojte me pogresno shvatiti svako moze da trazi svoju cenu, ali opet pitanje je da li ce je dobiti. Neki navode strane sajtove kao reper, nemam nista protiv toga prodajte acc onda tamo i zelim vam da dobijete shto je moguce vise ofc, naravno nemojte zaboraviti na opasnosti od kradje i slicnih stvari. ako ja hocu vec da kupim acc onda ajde malo prilagodite cene nasem trzistu, a naravno lovu dobijete u kesu znaci sve je ok. da, da znam da svaka cena ima svog kupca, ali onda opet dolazim na pocetak sta zaista zelite, da prodate acc ili da ga prodajete... ajd bar stavite u oglas sta zelite a ne ovako da mi traze po 600E za t6 char... :( (mislim ta cena mozda i prodje napolju ali ovde...not so sure) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 evo ja ti nudim druida sa t4 equal opremom za 70e sa svim podatcima pa ti nabi t6 :) resto je btw pravi za raid :D www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve71 Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 evo ja ti nudim druida sa t4 equal opremom za 70e sa svim podatcima pa ti nabi t6 :) resto je btw pravi za raid :D vazi, samo plati transfer i nema problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Jel hoce neko da migrira sa sylvane na dark sarow ja placam migraciju samo treba da ponese 5k golda prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 pa moze ali onda 90 :) www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doocka Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Kupujem Huntera (horde) s3/s4 +pvE Hitno!!! bump Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKrusevac Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Pozdrav svima PRODAJEM Dranei Shamana na serveru Bronzebeard ima elemental opremu Karazhan,ZA i bedzevi,900 spell dmg i 20%spell critical ima healing opremu isto Karazhan,ZA 1800 healing unbuffed ima i nesto malo enhancement opreme ali nema full ima nesto malo golda posto stalno trosim na gemove,enchante... i ostale gluposti :) ima jewelcrafting 375 i enchanting 300 atm posto sam skoro uzeo ali bice vise lik nikad banovan ili hackovan i ostale gluposti u guildu je cenjen posto kao elemental radim mnogo veci dmg od bolje gearovanih likova :D guild atm radi SSC,Tempest keep i ZA i normalno farma Karazhan,Gruul i Magy-ja lik spreman za transfer krajnja cena 70e cisto da kupim svoj acc i ugradim net kuci posto imam dial-up :( zainteresovani javite mi se na mail nikolicnikola4@yahoo.com ali samo ozbiljne ponude Link to comment Share on other sites More sharing options...
crveni123 Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 (edited) Prodajem Human Mage 70lvl , nick: Dule ,server exucutus pvp server link gear: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...utus&n=Dule imam pve 1200spell dmg u banci za neki offer zovi te : 063/150-7012 Edited July 25, 2008 by crvenni Link to comment Share on other sites More sharing options...
do1nk Posted July 25, 2008 Report Share Posted July 25, 2008 Zdravo svima! Hocu da menjam human maga (najradije za huntarda). Full PVP gear 3/5 venge 1/5 brutal 1/5 merciless ( shoulders ^^), sve vindikatore i par guardian.Imam i neki pve gear. Oko 25k honora u steku. reputacije svu skoro sve exalted, imam Netherdrake, Nether ray, Griffina, Engineering helicopter etc... oko 1k golda, dosta matsa u banci. skillovi: enchanting/engineering/cooking/fishing/first aid 375/375 Branko 063/5678-45 ili doink83@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonga Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Prodajem tauren shamana...server silvani...ima oko 15000honora i 3000arena points...PRODAJEM HITNO!!!! CENA 6000-5500din!! HITNO!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raccoon Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) WTB: druid ally/horde gear moze biti i green samo da je lv 70 shaman ally/horde gear epic kara rogue ally/horde gear epic WTT/WTS: Orc Warlock "Hand of A'Dal" t6 2/8 t53/5 bt/hyjal random epic/// PVP:2veng 3 merci 4500gold postoji mogucnost da se uzme 5/5 t6 u narednih mesec dana Ashtoungue-exalted Scale of the Sands-exalted Aldor - exalted -pvp realm/transfer ready 0642284411--aca Edited July 26, 2008 by Raccoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
sven Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 (edited) Pozdrav ljudi :P Imam tauren druida na sylvanas pvp realmu kojeg bih zeleo da prodam. Ukratko 435 resilience 1800+ healing 11.5k hp unbuffed u resto pvp gearu. Imam i nesto mana regen itema za pve, full epic feral gear(karazan heroici i badge itemi) i nekoliko balance epica tipa oruzje, offhand, lightning capacitor, chest, ringz,t4 legz itd...Pvp gear je sacinjen od 3 mercilessa 2 brutala(legz i head) i full guardiana sa Battlemaster trinketom ofc. Imam i oko 70 badgeva za upgrade nekog od geara po zelji. Sto se tice account info-a ne morate da brinete imam sve u fullu, a i vec sam ovde prodao jednog lika tako da ne bi trebalo da bude problema :P. Ponude saljite na pm, a pocetna cena je oko 130e i naravno postoji mogucnost dogovora:D Edited July 27, 2008 by sven Link to comment Share on other sites More sharing options...
understand_dude Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Prodao bih tauren druida na Frostmane serveru, nick je Milostivi, mozete pogledati armory. Nije neka oprema, tako da bih ga dao za razumnu cenu. Kontakt na pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Choma Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 poz maso ... :) imam druida NE na areia peak serveru ! ovako druid ima 3 vengefulla 1 brutal 1 mercilles..>:) u pvp gearu 450 resiliance i 1750 healinga odlican mana regeneration! alchemy 371 i herbalisam 375! ima challanger rank:) od guardiana ima belt,bracers.ring.i neck a sace i boots...:) druid je full enchantovan i gemovan :) ofc epick mount...itd...imam raznih... menjao bih se za rogue (aliance,a moze i horda ako ima posten gear) sa slicnim gearom ,samo mi treba rogue koji ima slican gear i koji moze da stanuje ljude...:) ako imate nekih pitanja slobodno sms na 064 517 66 22..:) ae pozz hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts