markotod91 Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ahh, kako me boli glava cim sam ustao, barem nije brat tu... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 naspavao sam se delimicno, ali dovoljno da mogu da funcionisem, sedam na bajs cim se osvestim, napolju tmurno arekli su sunce ceo dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 e jebote nikad nisam imao problema sa bubuljicama i sad mi iskochio neki potkozni vulkan pored nosa... ako nista sada bar nos deluje manji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Original Vista na mom racunaru. Kako sam samo srecan ja. e jebote nikad nisam imao problema sa bubuljicama i sad mi iskochio neki potkozni vulkan pored nosa... ako nista sada bar nos deluje manji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 o boze, zasto je ovo morala da bude prva stvar koju sam video kad sam ustao :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 aaaaahahaahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Kenselovaću ti akaunt. ulepsao si mi jutro :) @topik Najgore mi je kad dam sve od sebe i trudim se i zelim najbolje i...Ispadnem budala...opet...LIFE SUCKS HARD!!! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 najavili suncano ceo dan, trenutno je oblacno i neverovatno sparno.. da li ce pasti kisa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 o boze, zasto je ovo morala da bude prva stvar koju sam video kad sam ustao :D Boze svasta jer ti je RUR bio prvo mesto gde si otisao jutros :) Elem odgledao BSG veoma sa zadovoljan, sada idem na ucenje pa ona u pozoriste na na nov muzeja, gad dem it nista od nikakavih geek aktivnosti za danas :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Bash sam fino spavao, sad cu da idem nesto do bulevara, posle na rucak pa na neko pitjence, i sad videh da je neko tamo postovao nemojte nigde dok ne prodje Evrovizija, sto jeste tachno ... ah evo nadjoh, 20., 22., i 24. su datumi kada se odrzhava Eurosong, znachi veceras tj. za vikend smo jos uvek delimichno "sigurni" ;) Ali da ima gostiju ima, vidim baba mi reche da po pijaci kupuju suvenire, vidim stranci po kaficima, na ulicama Eurosong punktovi za informisanje ljudi itd itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 bice ludo Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Original Vista na mom racunaru. Kako sam samo srecan ja. http://www.volavje.hr/Datoteke/Slike/1148_2005-10-28_21-52-11_nosorog.jpg auf rekoh vulkan a ne kitu od Rona Jeremy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Boze svasta jer ti je RUR bio prvo mesto gde si otisao jutros :) RuR - Tamo gde i car ide peske! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 nije losh slogan uopste! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ne znam koliko je marketinshki atraktivan, ali da odgovara - odgovara! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 nakanjujem se da krenem basevima za bataju...no opet - svadbasvadbasvadbasvadbasvadbasvadba \o/ ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 e voodoo kad ce novi slic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 cini mi se kao da mi alergija jenjava od ovog poslednjeg leka (aerius) i sto je najbolje ne izaziva mi pospanost kao claritin... u svakom slucaju,zovite me Tikva (tolika mi je glava od nadutosti) :)) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) De si Tikvo! Smorio sam se ko patka, jutros sam imao kolokvijum, sad u pet imam drugi, jedva čekam da opet dođem kući pa da legnem. Edited May 17, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 glava tolika kao od lekova, opet si banchila sinoc, znamo se :) veceras u zvezdara teatar a sutra u pozoriste na terazijama... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 veceras pivo, sutra pivo, ovaj igi je snob:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 (edited) igi nije snob on je buduci arhitekta... uostalom gde sam bio sinoc i ko kaze da ne mogu posle pozorista isto na pivo ili koktele? Edited May 17, 2008 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 ovo je najgluplji topic u istoriji... topica Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Sad tje Vege da te nadje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 lecim se od sinoc,bila 10 god. male mature a lot of beer+tequila sad cekam syster da jedemo chinese pa posle pravac noc mjuzeja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts