MaudDib Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 jao jao kakav dan trebalo bi proshetat! skontao sam da sam evoluirao u novi tip alkoholicara kad sam pijan, rezonujem normalno, pricam normalno, relativno normalno izgledam kad ustanem nemam glavobolju, ali se veceri pre secam kroz maglu... hmmm da se napomene... ne pricam o "pijanstvu" tipa "popio sam tri piva i nije mi dobro" vise o pijanstvu tipa "popio sam cetiri piva i litru i po spricera" i ja imam neshto slichno. jbg navika je chudo i practice makes it perfect :P • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Jel (j)opet špricer (kilo bureka kilo jogurta)? Jel si opet povećao decimalu?:) ish bre u 3 lepe, ne secam se kada sam jeo pola i pola a kamoli kilo i kilo =o( no ako zhelish tachne specifikacije doruchka mozhesh ih dobiti verbalno u situaciji nakon koje mogu da porichem sve =o)) Ko se bre odmara, zar ne vidis da nemam vremena da se lepo ujutro javim nego cim stignem u kancelariju odma krece kapitalisticka masinerija da me melje... ajde ajde ale nemoj da lazhesh drugare, znamo svi da prvo idesh i shtipkash sve koleginice koje si usplahirio svojom pojavom, pa ondaK kaHfica i tek posle svega toga forum....ono, ne zameram ti nista, stavishe postujem takve prioritete ;o)) bio opet do faxa, slushao ispit...imam ja josh dosta da guslam dok ne budem mogao onakve priche da slazhem =o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Gde to ideš, Govnotrone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Zhivot je lep! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Gde to ideš, Govnotrone? u Bech,sa mnom :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Obavezno se slikajte ispred Sikstinske kapele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 joj,sad se vratih sa basketa..nisam igrao dugo. mada ne mogu da izdrzim vishe od tri partije :S :D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 @vudi haha :) vikend raspad u najavi, treba da se definitivno raskantam sa bivshom ololo a posle u provod, bljaks :) mada generalno rsmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ish bre u 3 lepe, ne secam se kada sam jeo pola i pola a kamoli kilo i kilo =o( no ako zhelish tachne specifikacije doruchka mozhesh ih dobiti verbalno u situaciji nakon koje mogu da porichem sve =o)) Ako misliš da ću te jebati, grdno se varaš:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 uf koja nedelja, ne znam gde mi je glava ovih dana...cimanje na sve strane, knjigu u ruke nisam uhvatio, ne znam kako polozih ovaj kolokvijum danas...al dobro, sad malo praznicnog opustanja:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ustao, sacu jedem nesto, pa kod drugarice da selimo neki namestaj... a onda da smislim kako da rodim pun kurac para za upcoming vikende... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Ortak trenira ragbi i neka gmazina od 120 kg mu skoci na koleno... i ortak sad ima gips od pete do vrha butine... jadnicak :/ sredio je ligamente Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 sad sa posla, tolka je guzva bila da sam pitao pandura koji bleji pored puta jel ovo neko apelovao da se izvezu sva vozila u grad, putovao sam iz centra sat vremena, i onda odem do ideje tamo jos gore, nema se para lol, sad cu da se istusiram i da krenem do ortaka, kroz grad naravno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Ortak trenira ragbi i neka gmazina od 120 kg mu skoci na koleno... i ortak sad ima gips od pete do vrha butine... jadnicak :/ sredio je ligamente jel taj tvoj ortak mozda moje godiste i ima devojku Milicu ? :) step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 a da se taj shto mu ej polomio nogu en zove mozda ivan:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Odoh u Prag. Netjete morati da chitate moje glupave postove narednih nedelju dana. Blago vama :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Aj se menjamo :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Sretjan put! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 lol vecheras hajneken party kod drugara u njegovom novom stanu (matori mu neki advokat, dakle burzuj, ocekuje se navala nekih rava)... idem da se napijem i da ih smaram koliko je beks bolji :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 sva sreca G ti si na rubu egzistencije aj ne seri :D CAO PROTO POZDRAVI MI CEHOSLOVACKU :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 jbg, nisam toliki bogatun, sto ne znaci da necu biti :PP jbg radi se ima se pije se i te gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 a da se taj shto mu ej polomio nogu en zove mozda ivan:) e u svakoj si corbi mirodjija e da, i videla sam da si mi na fejsbuku dao nick Mandelaugen step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 ahahahaha i margi je na fejsbuku! rekognajz! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) kada jednog dana postanem u ovoj drzavi bog i batina na vlasti, radicu na izjednacavanju polova u drustvu ali to me nece sprechiti da mi jedna od prvih odluka bude dekret o zabrani prodaje kliznih, posebno samsung, mobilnih sa spikerfonom Zhenama. Svaki prestup, posebno slusanje biturbo-folka i seko-likih pevaljki u busu ce se tretirati kao krivichni prekrsaj @dunja: Mandelaugen je kul....bademaste ochi....BUdi srecna, meni rodjen burazer zloupotrebio sto se nisam izlogovao sa Fejsbuka i promenio mi ime u Iki Tiki a fejsbuk administracija vec nedeljama ne odgovara na moje vapaje :). Mislim boli me ona stvar za Fejsbuk, ali necu ni da imam ime kao da sam sa Uskrsnjeg ostrva Edited April 24, 2008 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 (edited) @kole dodji i ti pa da se druzimo:) Edited April 24, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts