Guest Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 au bratori, litar mleka pred spavanje, pa ti baš živiš na ivici!! upali msn, vudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Kakav rasipnik. Još ako je bila kravica....cccc You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 mjau sad sam ustao. idem da overim travian pa da ruchkam neshto. I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Iju kakvi istripovani snovi noćas (uključujući bežanje od bande u nekakvoj futurističko-fantazijskoj verziji kajbla, lol wat?), nikad više litar mleka pred spavanje. kad smo vec kod snova ja sam sanjao da sam jos 2 random lika uleto u skolu neku u kojoj se odigrava neko takmichenje u muzickom i sad nas 3 pokusavamo da se usunjamo do nagrada i pokrademo ih i ja sam uspem da uzmem trzalice za gitaru :D i krenemo da bezimo i ne mozemo da nadjemo izlaz i pocne da nas juri cudoviste iz wowa koji je ustvari cuvar skole i onda sam se probudio :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 kad smo vec kod snova ja sam sanjao da sam jos 2 random lika uleto u skolu neku u kojoj se odigrava neko takmichenje u muzickom i sad nas 3 pokusavamo da se usunjamo do nagrada i pokrademo ih i ja sam uspem da uzmem trzalice za gitaru :D i krenemo da bezimo i ne mozemo da nadjemo izlaz i pocne da nas juri cudoviste iz wowa koji je ustvari cuvar skole i onda sam se probudio :D je-bo-te Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 nakanio sam se da sklopim komp od starih komponenti, sa planom da ga metnem pored tv-a pa da gledam serije na kauču, ko čovek. fali mi kućište i nekakav daljinski samo. žice koje su prebačene preko harda služe umesto power dugmeta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Jel nema ta ploča power i reset tastere na sebi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 kako me smara kad se probudim, pa posle odredjenog vremena se izvuchem iz kreveta i onda se 45 minuta tresem ko prut zato shto nikako da mi jumpupuje cirkulacija dovoljno da bih se navikao na to da nisam vishe u krevetu :) sad da zbrzam neki hus, pa onda malo raduckam, pa onda na redizajniranje mozga sa TI :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Ima al nisu fensi pa ne sme da ih pipa :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Kakve su bre ono prozivke za balasevica....lol emo gay...ne slušam ga (da ne bude zabune), ali nekad proveje neka njegova umotvorina.....(prajsles je "U disko Napredak u Čenti, ne prave se incidenti....") Inače, pustili su mene i burazera u beogradskoj hronici juče na prvom...ne mogu da verujem! Toliko smo se nasrali da sam mislio da nema šanse da nas puste, ali ajvar...:) Da Kole, "profesor" Moca je dospeo na nacionalnu televiziju...hehe Inače, rhh mi ubija ionako krhko samopouzdanje, te ozbiljno razmišljam da se manem ćorava posla :( Moja ekipa uvek gubi, kad ja igram sa njima...Juče sam dobio više shotova u glavu od Jenne Jameson u svim filmovima zajedno:) Bio na trčanju jutros, na spravama i sad na b(l)ow(l)ing, a posle, videćemo - neki girl pajama party bi mi baš legao:)))) A, vi, kakote? @Ivane Kakav je to android? Jel nameravaš da nam materijalizuješ Kranga i Šredera iz dimenzije X, pa da nam Rokstedi i Bibop jebu majku po ulicama? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Inače, rhh mi ubija ionako krhko samopouzdanje, te ozbiljno razmišljam da se manem ćorava posla :( Moja ekipa uvek gubi, kad ja igram sa njima...Juče sam dobio više shotova u glavu od Jenne Jameson u svim filmovima zajedno:) kad krene da te lupa taj flesh, samo se okrenesh na levo i pogledash u boleta i odmah ti bude lakshe :)))))) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Gledam Manchester Chelsea skidam nesto i resavam skandinavku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 kakvo vece :D nadam se da maxi radi kao i pekara da bih kupio nesto za jesti inace sam najebao......... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 jebem ti ovo vreme, sunce, kisa, sunce, kisa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Ima dežurni Maksi u Goce Delčeva kod doma zdravlja, radi 24 sata svaki dan za praznike. Inače pecivo u Maksiju je najgore pecivo ikad. Onaj leb kupuje samo ko mora, nije mi jasno kako uspeju da im bude bajat i tvrd ujutru (olol). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 provalio sam da varira kvalitet peciva od maxija do maxija. kod mene (a i kod tebe je to lol) npr. prave okej kukuruzne pogache i hleb sa susamom koji dodushe nije za sendviche al je mighty ukusan. naravno to sve pada u vodu kad mi je blizha killer pekara :) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 unutrašnjost kompa, nemke i nemoj da se tripuješ za rhh, nije presudilo to što je stija ušao umesto tebe nego što smo se organizovali, što smo igrali mape koje nam više leže i što je luka pwnovao jako. :) Jel nema ta ploča power i reset tastere na sebi? nema nije ih imala nijedna ploča koju sam ikada imao? mogao bih da palim komp tako što šrafcigerom spojim pinove na koje se kači power dugme na kućištu, ali ovako je lakše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 E pa nove ploče imaju te tastere :) Nego, ko će da ide do pekare kod killera, dobar je i ovaj Turčin gde je bila Jabuka. Samo mu je leb mnogo vazdušast, sjebeš pola bez leba :) al je odličan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ustao, glavobolja, kafa.. smorila me prica da za rucak nema punjenih paprika, nego neki rostilj :\ mislim necemo se lagati, rostilj je pwn anyway, ali bas sam se bio naostrio za punjene paprike :\ sad malo diabla uz kaficu, cisto da ne bude da zapostavljam moje likove ^_^ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Nego, ko će da ide do pekare kod killera, dobar je i ovaj Turčin gde je bila Jabuka. Samo mu je leb mnogo vazdušast, sjebeš pola bez leba :) al je odličan. nisam mislio pekara kod killera nego killer pekara :) ona "zhika" sledetji red posle maxija, pored apoteke. sve im je mega sem bureka nekada. a taj tzv turchin nije turchin nego albanac si im video radnice :)) meni se tamo ne svidja nishta, suvishe mi socijalno izgleda i uvek su im rafovi prazni, kupio sam neke zemichke tamo nisu bile za kurac i precrtao sam to mesto. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 (edited) Ima dežurni Maksi u Goce Delčeva kod doma zdravlja, radi 24 sata svaki dan za praznike. Inače pecivo u Maksiju je najgore pecivo ikad. Onaj leb kupuje samo ko mora, nije mi jasno kako uspeju da im bude bajat i tvrd ujutru (olol). a jes sada ima u bataji :D ako nije ispred zgrade ne zanima me :D inace rade maxiji :D radi i pekara :D SVE RADI U BLOKU :D e da upravo sam video vest da se trojka u basketu pomera na 6.75 koja smorina jbt..i reket ce biti kao u nba sada i to me smara :D Edited April 26, 2008 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 E pa nove ploče imaju te tastere :) Nego, ko će da ide do pekare kod killera, dobar je i ovaj Turčin gde je bila Jabuka. Samo mu je leb mnogo vazdušast, sjebeš pola bez leba :) al je odličan. nema ni ova koju sad imam. preporučio si mi sranje ploču. fu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 obriši suuuuuuzeeeeee draaaaagaaaaaaaa novčanicom od pedes evraaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Opet ova glupa kisa :/ ne mogu ni da otvorim oci koliko sam umorna i koliko mi se spava... jos treba i da ucim :( btw, nesto najukusnije sto sam ikada probala http://www.cherryrepublic.com/product/58/Cherry_Candies probajte obavezno!! jeste malo skuplje ali je mnooooogoooo dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ceo dan se vucaram po radnjama, pokupovao sam do jaja stvari, taman nesto da se proba veceras za ortakom rodjus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts