Jump to content

Mudoman TNg s02e02


Recommended Posts

MUDOMAN

U epizodi: Skro(tu)man početak

Dan je počeo kao i svaki drugi – jadno... Probudio se u lokvi blata shvativši da je vetrić od noćas opet oduvao kartonski krov – treći put ove nedelje. Da ima kupatilo možda bi se i okupao, ali s obzirom da vodu ima samo kad pada kiša navukao je staru majcu „Imaj muda kao Muda“ i krenuo u šoping snova. Šoping je malo opštiji pojam za odlazak do opštinske javne kuhinje, gde svaki dan može računati na kilo pasulja i leb od juče. Eh, a nekad je svraćao samo u javne kuće i to na crtu!

Sada sa matorim homoseksualcem heterofobom Deda Boletom provodi pretposlednje dane i kutlače pasulja. Dedica Bole je ranije bio ikona gej pokreta, takoreći je bio glavni u lobiranju po lobijima hotela. Ali kako su dolazili mladji i lepsi tako je i on padao sve nize dok ga nisu izbacili iz udruzenja, posla, stana i na kraju i ulice. Sada se smuca po Karton naselju a za hleb zaradjuje zahvaljujći starim vestinama (nekada su ga zvali Čarobno palacalo, Jezičak, ali i Disko čarobnica). Pod stare dane postao je veoma džangrizav – ako nešto mrzi to je hetero par koji se ljubi ili bože sačuvaj vata, ako su još i u braku, odmah mu se digne – pritisak!

- Joj vidi ove ljube se! Fuj! Heterastija vlada dragi moj Mudomane, niko više neće da žvaće kožuricu, onako muški! Malo je pravih fanova glansa...

- Da da, nekad su mogli svi da mi puše a sad niko neće ni da ga omiriše, da nema tebe dragi moj dedice, moja zmija bi odavno uginula!

(Upozorenje: digresija na putu!)

Sigurno se pitate kakve veze mogu imati Deda Bole gej ikona 70ih i Mudoman smrtni neprijatelj svake vulve i ponekog dupeta. Nakon svog pada Mudu je ostalo malo pravih drugova. Alkohol i droge su oterali i onaj mali ostatak. U momentima mentolnog rastrojstva par puta je iskoristio usluge Deda Boleta cisto u terapeutske svrhe, nakon čega bi filofozirali o smislu života i penisa. Na su kraju postali dobri prijatelji.

(kraj digresije)

Menza je bila puna kao 706ica na putu za Bataju u špicu, a i mirisala je isto tako. Miris pasulja se urezao u zidove i nozdrve svakog ko je ikad kročio u ovu socijalnu ustanovu.

-Nego oces li taj prebranac danas Djafire...da te jebem ja sto puta u krvavo oko (Dede bole ima veliki repertora, rima, psovki, doskocica i ostalih narodnih umotvorina

-Kamen ti u usta, zmija ti na put sac' da b'de gotov.....

Dok čeka da zagori sledeća tura čuvenog socijalnog prdavca Mudoman se posvetio čitanju vesti iz novina kojim se ogrnuo susedni klošar. “Najnoviji talas ubistva maloletnica! Na mestu zločina pronađena krpica za brisanje naočara, balega od pola tone i ostatak hrane kojim se može nahraniti čopor kojota!”.

- To mi zvuči poznato, ali nemoguće on je uginuo još pre pola decenije! Taj lešinar je verovatno već istrunuo il su ga spalili… moram to da proverim – čim pojedem pasulja…

Mudoman je osetio u testisima da nešto nije u redu. Pa licno sam video kako su ga ona govna od Mudo ratnika ubila....Hmmmmmmm (kada mudoman razmislja Vasiona stane, a pasulj se još tiše krčka) hmmmmmmmmmmmm

-Djafir: Alo bre Mudomane, os' ti ovaj pasulj ili ne.... .

Raja iza njega je postala blago nervozna (“alo bre razmišljaj negde drugde, nije ti ovo fakultet!”), pa je u intersu javnog reda i celih ruku zgrabio prebranac i otiso do prvog panja..

Ostavimo Mudomana dok jede a pogledajamo malo glavnu zgradu, tj skupstinu grada gde nalazimo vrlo zanimljv duet.

Gradonačelnik Buljograda.:(zajapuren, crven, zadrigao, ima majcu na kojoj pise Kosovo, Hrvatska, Evropa, Svet, Melmak i Vasiona je Srbija). Preko puta Gradonacelnika na rubu srcanog udara sedela je legenda beogradske policije Prljavi Porucnik Cmargi Ovaj prevejani pandur je često bio izložen kritikama da njegovo gojazno, ali ipak neodoljivo telo vređa bezbednost, estetiku i osnovne standarde higijene ovog grada. Ipak poznat je kao veliki ljubavnik koji jebe sve što hoda (samo da ne trči), tj. sve što stigne. Od opasnijih slučajeva tu su razrešenje misterije ukradenih karanfila sa lokalnog groblja kao i privođenje opasne bande iz blokova koja je zvonila po interfonima i uznemiravala penzionere koji nisu mogli da umru na miru.

-Pa dokle vise da me jebu ovi iz medija, dokle vise da neko jebe maloletnice dokle vise ove sove koje lete oko moje kancelaije, jesi li sposoban ista da uradis serem ti se u carapu. Izbori su pred vratima, opozicija mi dahce za vratom a ti sedis i čitaš jednom rukom "Pan Erotiku" PORUCNICE CMARGI ILI RESI OVAJ SLUCAJ ILI MARS NAPOLJE IZ POLICIJE!!!

- mrhmm ma doobbbbro Gradonacelnice nemojteeeeee se uzbudjivatiiiiii lose je to za pritisak.........

PRITTTTTTTTTTIIIIIIIIISAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKRRRRRLLLLLJJJLjjjjjjjlllllllllljjjjjjjjjjjlllllllllj........ropac coveka koji je sada tacno na ivici srcanog udara..

U zelji da malo ohladimo strasti i usijane glave a i zaradimo neke pare.............

-------------------------------------------- RUR Reklame!!!------------------------------------------

RUR festival grandiozni hitovi:

Milić Željko Joksimović - Neko vozi motor, neko vozi traktor,

a ja moj Mudo motokultivator!

Aleks Asković Čmar - Skini, skini kosulju, al nemoj brushalter,

ostavi bar nešto, mala, da pocepa panter!

Darijan – Ja sam mala pa sam pala tri sam kurca posisala....

Mile Laki Đukić, za koga se kaže da je lak na obaraču - Sve, sve, sve, ćeš da mi daš,

ali nećeš samnom, ja nisam otmičar već mafijaš.

Duet Lepi Kruko i Zwerko Čajni Kolutić – Ti me mali voliš jer sam tvoj sto posto, iako mi krastavac u dupetu osto.

Najnovije obrazovne enciklopedije iz edicije “Proleće u mom kraju”:

“1001 razlog zašto je KK Partizan bolji od KK Sledeća Sezona”

“1001 razlog da odbijete Kojotov poziv na trojku.“ Upozorenje: povez preko očiju ne pomaže, mi probali!

„Sve Milićeve ribe u brojci i slovima, sa ilustracijama. Vol. 1”, sledi još 49 uzbudljivih nastavaka!

“Milić preporučuje namaze za penis, od paštete do džema od šljiva”, ultimativni kuvar sa savetima za ukrašavanje spolovila. Afrodizijak na kub!

“Kurcu vreme ide, a ja stojim”, potresna biografija Aleksandra Aškovića Kojota

"Kako sam iskusio crne mambe iz prve, desne, ruke“ – potresni roman poznatog prirodnjaka Darjana Trola koji je godinu dana živeo proučavajući (dodirom) crne zmije Bronksa.

Neuobicajeno hitro Margi je izleteo iz gradonacelnikove kancelarije pracen sa par primeraka krivicnog zakona iz 2007 i prirucnika "Kako da zvučite pametno a glupi ste ko kurac" vol 3. Osvrnuo se par puta oko sebe dok nije ugledao ono sto je trazio. Mali CD kome su oci veselo svetlucale dok je poskakivao u ritmu od 350 Bita u sekundi.

FLJAM-bila je to prava pandurska sljaga.

-Krukotrone jebem li ti i seme i pleme jesam li ti rekao da se ne fiksas strujom u gradonacelnikovoj kancelariji, zamalo me prosli put nije otpustio kada mu je stigao račun! Jadan čovek je mislio da je to rezultat popisa stanovništva, a ne cifra koju si ti nabio!

Autori ce i ovde malo predhanuti, jer ipak je ova prica teska i resiti da vas upoznaju sa najnovijem clanom ove basne, bajke, price sta god...) Krukotron je mali DJ CD koji je oziveo kada je grom spalio celu zurku koja se odrzavala na vrhu planine za vreme najvece oluje. Poslednje reci njegovog DJ koje mali Krukotron CUO su bile: Kakav USB Flesh jebote....Na njegovu zalost nije uspeo da se uklopi u muzicku industruju jer je bio CD u dobra gramofona i imao je neku zlu karmu. Nakon nekog vremena navuko se da sisa struju, a kako bi nahranio svoju žeđ za elektrikom zaposlio se u nasoj vrloj, poštenoj policiji. Zbog svojih ANALitickih sposobnosti i raznovrsnih uticnica odmah su ga rasporedili u CSI sektor pa sada pomaze velikom inspektoru Cmargiju. Njihovo prijateljstvo je takodje izvor zanimljivih prica ali o tome neki drugi put. Da se mi vratimo na krizu medju rukama...

-Polazi budalo dok nas nije primetla njegova sekretarica koja nas mrzi i cesto gadja balonima sa vodom i vazama sa plastičnim cvećem, ajde bre brže.....

Mudoman je lagano gledao scenu zlocina preko ramena dvojice brka sa autenticnim beogradskim naglaskom(djes pošo' BA) ali bio je suvise daleko da bi mogao da vidi detalje. U tom trenutku ugleda starog poznanika a ponekad i prijatelja....

- Pa to je Čmargi, bruka reda i sramota zakona! Otkud ti na zadatku zar ti ne jebeš subotom pospane babe po parkovima?

Čmargi je oduvek mrzeo Mudomana zbog njegovog enormnog malja koji je krckao devojčice kao orahe, ipak kao ljubitelj Reda I zakona (I ostalih krimi serija) poštovao je Mudomana na profesionalom nivou.

- Vidi vidi pa to je Mudoman, jel se još uvek hraniš k(l)ošer po kontejnerima? Da nisam zauzet ovim groznim zločinom sad bih ti pokazao koliko mi je porastao pendrek u odnosu na prošli put!

Posle kraće rasprave na temu ko ima veći alat za bušenje polnih rupa, prešli su na posao i zaključili da stvar nije čista, neko nije oprao kitu. Čmargi pocrvene u trenutku i skrene temu na zločin.

- Pretpostavljamo da je žrtva stara između 14 I 16 godina, po količini ostataka hrane rekli bismo da ju je napala banda sa bar 300 članova. I svi su karali…osim mene…

- Nije to banda od 300 ljudi, već je to stoka od 300 kila – Mudoman je bio ubeđen da ga njegova porno čula ne izdaju – Trbuhodlak se vratio!

- Šta pričaš budalo.. pa ja sam lično gledao njegov leš, čak je grad uspeo da ga proda farmaceutskom fakultetu da bi uzgajali neke biljke kurce-palce po njemu.....

Farmaceutski fakultet - ta reč je u nasem heroju izazvala jezu. Zadnji put je bio tamo pre par godina na zalasku karijere. Gomila žena a jedini muškarac je olinjali profesor kome se poslednji put digo u vreme probijanja Solunskog fronta. Nazalost vecina studenkinja je sa sela a odatle su donele i onu ljutu prepecenicu koja udara medju oci.... A koliko udara je shvatio kada se probio sa klitorisom dekanake u ustima.. poluraspale babe od 65 godine.

- Hmmmm kazes Farmacija........mozda ipak ima potrebe za mojim postoajnjem

Brzinom mu(d)nje je pojurio kući kako bi se vratio u formu, okrenuo je par kurvi koje su ga i dalje volele bez rezerve kako bi povratio staminu za okršaj.

Da li će Mudoman povratiti snagu i lepotu koja ga je krasila ili će kiksnuti? Ne propustite sledeću epizodu, biće čupavo I dlakavo (naročito u regiji trbuha)!

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

Imate pravo da pogadjate 3 puta sta ce Stija da postane:)))))))))))

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

znachi pazi kad sam umro od smeha, i pored svih tvojih spojlera par puta ukinuo sam se od smeha [:D] glupo je porediti ovaj serijal sa prethodnim, al ako bih imao taj nezahvalan zadatak ovo bi bila najbolja overall epizoda .. svaka chast momci :)) zaokruzhena, pitka, chak vam je i stil sazreo (ako je to ikako mogutje) gg!

ps: jedva chekam taj momenat kad tju "kao feniks" :) vetj se nazire [roflmao]

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Link to comment
Share on other sites

oh noes!

da pogadjam prvi:

zivi ispod mosta blajvi za shot!1

to je deda Bole molim te...... probaj da malo skapiras da pokusavam da alegoriski prensemo stvarna ili slicna zanimanja u ovu divnu pricu

e sada samo da se smorim tokom montaze emsije pa napisem trecu epizodu.......

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

Yes Mighty Kurgan, ja uvke isticem da je ovo tvojih ruku delo a da sma ja smao simpaticni djecarac koji ti pomaze!!!

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

cuti ti si se bar ogrebo za snosku od mene:)tada ti nije smetala moja lepota!!!

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...