Jump to content

Water Trap

Recommended Posts

Kako volim ove skrivene kamere gde su i "zrtve" glumci.

Istina,nema sanse da su ovo "obicni" ljudi...gde bre smeju da urade,stvarno bi ih tuzio ako bi preziveo to [:D] mislim,zamisljam sebe kako trcim po sumici sam i odjednom upadam u zemlju,slog bi dobio

U normalnim zemljama skrivena kamera ima poprilican fond da nadoknadi meti finansijski za nanet shok/neprijatnost. Da ste gledali italijansku skrivenu kameru bilo bi vam jasno.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Gledao sam Italiansku skrivenu kameru, i jeste imaju oni veliki budzet to stoji, ali oni taj budzet utrose na specijalne efekte, lupanje automobila i slicno. A mete su im uglavnom poznate licnosti, i tu ima neka prica, nisu u pitanju glupe fore, tako da ni ne moraju cesto da nadoknadjuju pretrpljeni shok. Uglavnom ovo ne moze da se poredi sa Italijanskom skrivenom kamerom koja je mnooooogo zanimljivija.

Mada moguce je i da ovi nemci nadoknadjuju svojim metama, ja sam napisao da je fake zato sto 90% likova upadne u vodu i kao smeju se lol. A ako hoces da vidis sta je fake skrivena kamera pogledaj onu Kanadsku, mislim da se zove "Just For Laughs", tako nesto.

Dal ste gledali tu Italijansku skrivenu kameru kada neku pevacicu/glumicu prevoze sopstvenim avionom a zamene pilota koji glumi da prvi put vozi(a ustvari je majstor jelte[:D]) i kao glumi da padaju...ccc zena samo sto nije umrla od straha + je plakala :O to kad sam video jeeeebote

laughs for gags sabijaju, kako dobirh fora i shto je najbolje svi se nasmeju posle, kod nas bi mu puko shamrachinu i otisho ili bi ga izpsovao..

to mi je najfascinantnije, ti kanadjani izgleda bas opusteni likovi...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Gledao sam Italiansku skrivenu kameru, i jeste imaju oni veliki budzet to stoji, ali oni taj budzet utrose na specijalne efekte, lupanje automobila i slicno. A mete su im uglavnom poznate licnosti, i tu ima neka prica, nisu u pitanju glupe fore, tako da ni ne moraju cesto da nadoknadjuju pretrpljeni shok. Uglavnom ovo ne moze da se poredi sa Italijanskom skrivenom kamerom koja je mnooooogo zanimljivija.

Mada moguce je i da ovi nemci nadoknadjuju svojim metama, ja sam napisao da je fake zato sto 90% likova upadne u vodu i kao smeju se lol. A ako hoces da vidis sta je fake skrivena kamera pogledaj onu Kanadsku, mislim da se zove "Just For Laughs", tako nesto.

Pa ima ona dva lika koji odma iskoce iz vode ... ne smeju se svi ali nekima je ochigledno smesno to sto im se desilo, a meni licno je onaj biciklista priceless :P

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR