medolinka Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 sto se moje firme tice, mozes ako hoces i da skiciras kako si to zamislio, pa da ti se sto izradi. izrada po meri :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Kupio bih papuche. Al neke Kastm. Jel mozhe neko da mi pomogne ? Ima jedne super, friške uvezene. Jedini problem je što piše Nikf na njih. Da li si zainteresovan? Može i razmena. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 http://img244.imageshack.us/img244/5466/dsc00693un9.jpg Napravish ovako neshto i imash najbolji astal na svetu. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 12, 2008 Report Share Posted July 12, 2008 Bash sam tako neshto montirao kod sebe skoro... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted July 13, 2008 Report Share Posted July 13, 2008 realno, glup je svako ko ode u radnju da kupi sto....uvek moze mnogo bolje i jeftinije kad sam skiciras i das da ti odrade....bas ovih dana treba da uzmem sto novi :/ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 14, 2008 Report Share Posted July 14, 2008 Ja nekako uvek kad sam trazhio neke naprednije varijante, bolje me je ispadalo neko gotovo reshenje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts