manager Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 zaboravio sam to da pomenem, tj da pomenem moje odusevljenje gajom!!! mislim, taj covek je car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 hehehe,lud je 100%,ali dobar je... a onaj mali Tomovic,e taj mali ce biti igrac...ODLICAN JE !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 on je toliko bio uspanicen i izgubljen da ga je muka bilo gledati..i njemu i onoj dvojci iz partizanove odbrane (vjestica i jovanovic) kad dolazi centarsut/nabacena lopta/visoka lopta svaki put se ponasaju ko da bomba pada i ne umeju nikako da je ispucaju kako treba, samo je nesto gruvaju i u pola tih situacija kiksnu..pa ta jestrina sansa je i nastala iz tuzne reakcije onog lika sto je lego i udario glavom i dodo mu loptu..a nas tomovic je jednom prodo na 40m od gola i tu da nije bilo gaja da pritrci i odnese popili bi go lako.. ninkov mamlaz..i burzanovic koji dobije iz nekog usera sansu i na 10 m od gola neometan sutira ko pile.. p.s. makedonac ne deluje lose.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 da, ima nesto u makedoncu Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) Ma Jestrogol je objasnio danas! edit: nikako mi nije jasno zasto se tribina primila da peva Dzaji. Za vodje je sve jasno,ali zasto ostali? Edited April 6, 2008 by Doca_ Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Prekjuce objasnio Obradovic,mislim da ga Koroman nijednom nije prosao...a sto si tice fudbala na derbiju standarno jadno,posebno drugo poluvreme Edited April 7, 2008 by alfa_muzjak Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 dobro,prvo poluvreme je bilo ok skroz,iznenadilo me,ali sam drugo i ocekivao onakvo. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 jebiga, smor derbi kao i uvek na jna ;(( a tekma.. ono.. umesto da vodimo 2-0 mi dobijemo gol, i to je to.. ode titula gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 titula je otisla jos odavno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 mislim da nije...mi igramo ko kurac od kada je doshao Jokan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 (edited) a pre jokana ste igrali kao... ? Edited April 8, 2008 by alfa_muzjak Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 kurac lexington steela Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts