Jump to content

Recommended Posts

na maturu treba ici jer je to poslednji put da idete zajedno :D

ja se i dan danas druzim sa ljudima iz srednje / osnovne sa kojima sam komatibilan

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

f4ts0's dictonary, 2008 edition:

comatibility - ability to get into a state of unconsciousness by using large amounts of alcohol [:D]

alternativenly, one can become compatible by the means of physical violence

after slapping his mates repeatedly over the face, gay gayson felt very compatible

alternativenly, one can become compatible by the means of physical violence

after slapping his mates repeatedly over the face, gay gayson felt very compatible

Ijaooo ahahahaha

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

@neecola nista vise nisam ni ocekivao od seljaka iz NOVOGA SADA !!! :DDD

@marinica juuu,pa mi idemo u istu skolu?! o.O

@Joe ker hvala na savetima...sto se tice lile,ne :D...ostale kombinacije cu probati,pa ono...videcu vec...

stvarno? pa u koje odeljenje ides? kako se zoves?

Najgori provod u mom zivotu. Posto sam pravio sranja kad god sam pio tokom 4 godine skolovanja imao sam 4 drugarice iz odeljenja oko mene da me paze da ne pijem i kelnerima je od strane mojih roditelja i razredne bilo nalozeno da mi ne donose alkohol. Nije ni pomoglo sto mi je stariji brat od tetke kelnerisao.

A da sam izgledao kao nikad u odelu govori scena kad dolazim a drugarice sve u glas "Pekare !? Si to ti ?!" :))) Ili to samo govori koliko sam bio prase tokom srednje da onako sredjen za matoru nisam licio na sebe ... mora da je to :)))

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Najbolje je pazariti odelo kod sanera. Ja sam svoje hugo boss kupio za 250 evra. I da, ako vec idete na maturu, kupite odelo jer nikad ne znate kada ce vam biti opet potrebno. Ja sam mislio da ga necu obuvi ponovo do svoje svadbe, a ispalo je da moram da ga nosim jednom nedeljno zbog skole...

stvarno? pa u koje odeljenje ides? kako se zoves?

oh, ne, napad gimanzijalaca :))

Najbolje je pazariti odelo kod sanera. Ja sam svoje hugo boss kupio za 250 evra. I da, ako vec idete na maturu, kupite odelo jer nikad ne znate kada ce vam biti opet potrebno. Ja sam mislio da ga necu obuvi ponovo do svoje svadbe, a ispalo je da moram da ga nosim jednom nedeljno zbog skole...

odelo u skoli ???

pa ja cim malo otopli, idem u havajkama, kao prosle godine.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Brate, 250 evra za odelo, lol? Aj razumem da ti treba za poslovnu korespodenciju sa strankama :) i tako to, ali jebena matura, bitno je da ne izgledaš odrpano i to je to. Stopedes evra plafon, ja sam svoje platio ispod stotke i komotno sam mogao na buržujske prijeme da idem.

edit: lol glup, korespondencija je prepiska, replace with komunikacija licem u lice i slično

Edited by voodoo_

oh, ne, napad gimanzijalaca :))

odelo u skoli ???

pa ja cim malo otopli, idem u havajkama, kao prosle godine.

Ma ovde na faxu u USA moram da ga nosim na neke biznis forume...

Ja sam prosle godine pazario ovo. Platio sam odelo 250 evra+kosulja oko 2-3000 din i cipele sam marnuo od caleta. Razlog zasto sam kupio to odelo je jer je u radnji bar 2-3x skuplje, a i nisu moje pare bile [:D]. Keva i bakuta se otvorile, a znao sam da nema sanse da mi daju 250 evra na ruke pa da ja kupim nesto za 100 a ostatak u dzep...

A ko zna, mozda mi jednog dana i zatreba za "poslovnu korespodenciju sa strankama" tj komunikaciju :D

moze i za 150 dobro da se nadje, znam da su mi pricali mnogi '88 prosle godine sto su zavrsili.

e ako su oni rekli onda mora da je tako!!!

ja se i dan danas druzim sa ljudima iz srednje / osnovne sa kojima sam komatibilan

pa naravno :D ali opet sa njima si bio 4 godine tad i nikad vise ma koliko te oni nervirali tokom skolovanja :D mada to je moje vidjenje ;D

Нема  будућности без истине.

ja sam dao 100 jura za moje odelo :((

rur fashion police me vise nikad nece gledati istim ochima

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• 1 month later...