f4ts0 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 na maturu treba ici jer je to poslednji put da idete zajedno :D ja se i dan danas druzim sa ljudima iz srednje / osnovne sa kojima sam komatibilan Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 f4ts0's dictonary, 2008 edition: comatibility - ability to get into a state of unconsciousness by using large amounts of alcohol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 f4ts0's dictonary, 2008 edition: comatibility - ability to get into a state of unconsciousness by using large amounts of alcohol alternativenly, one can become compatible by the means of physical violence after slapping his mates repeatedly over the face, gay gayson felt very compatible Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 omg,matura,odelo... i ja treba da kupim neshto,al odelo necu obuci pa ne znam shta da se desi... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 alternativenly, one can become compatible by the means of physical violence after slapping his mates repeatedly over the face, gay gayson felt very compatible Ijaooo ahahahaha Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 @neecola nista vise nisam ni ocekivao od seljaka iz NOVOGA SADA !!! :DDD @marinica juuu,pa mi idemo u istu skolu?! o.O @Joe ker hvala na savetima...sto se tice lile,ne :D...ostale kombinacije cu probati,pa ono...videcu vec... stvarno? pa u koje odeljenje ides? kako se zoves? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Najgori provod u mom zivotu. Posto sam pravio sranja kad god sam pio tokom 4 godine skolovanja imao sam 4 drugarice iz odeljenja oko mene da me paze da ne pijem i kelnerima je od strane mojih roditelja i razredne bilo nalozeno da mi ne donose alkohol. Nije ni pomoglo sto mi je stariji brat od tetke kelnerisao. A da sam izgledao kao nikad u odelu govori scena kad dolazim a drugarice sve u glas "Pekare !? Si to ti ?!" :))) Ili to samo govori koliko sam bio prase tokom srednje da onako sredjen za matoru nisam licio na sebe ... mora da je to :))) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velicko Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Najbolje je pazariti odelo kod sanera. Ja sam svoje hugo boss kupio za 250 evra. I da, ako vec idete na maturu, kupite odelo jer nikad ne znate kada ce vam biti opet potrebno. Ja sam mislio da ga necu obuvi ponovo do svoje svadbe, a ispalo je da moram da ga nosim jednom nedeljno zbog skole... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 stvarno? pa u koje odeljenje ides? kako se zoves? oh, ne, napad gimanzijalaca :)) Najbolje je pazariti odelo kod sanera. Ja sam svoje hugo boss kupio za 250 evra. I da, ako vec idete na maturu, kupite odelo jer nikad ne znate kada ce vam biti opet potrebno. Ja sam mislio da ga necu obuvi ponovo do svoje svadbe, a ispalo je da moram da ga nosim jednom nedeljno zbog skole... odelo u skoli ??? pa ja cim malo otopli, idem u havajkama, kao prosle godine. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) Brate, 250 evra za odelo, lol? Aj razumem da ti treba za poslovnu korespodenciju sa strankama :) i tako to, ali jebena matura, bitno je da ne izgledaš odrpano i to je to. Stopedes evra plafon, ja sam svoje platio ispod stotke i komotno sam mogao na buržujske prijeme da idem. edit: lol glup, korespondencija je prepiska, replace with komunikacija licem u lice i slično Edited April 6, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 150 evra na odelo + cipele?!?! tesko da mozesh kupiti nesto sto valja....250 pa josh i nekako, ali za 150 u beogradu 2008me tesko Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 moze i za 150 dobro da se nadje, znam da su mi pricali mnogi '88 prosle godine sto su zavrsili. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 dobro, ali se ne kupuje samo odelo, osim ako nisi perverznjak. Sta cesh sa odelom bez koshulje i cipela. Aj kravatu mozesh i da izbegnesh Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 ma ne mora sa kravatom uopste, obuces crnu bodi majcu ko izbacivac lol. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Imas Armani za 150 evra kraden da uzmes, raspitaj se malo po BGu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 a sto bi uzimao Armani uopste ? Da li je uopste bitno koja je marka, razmisli malo. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 (edited) jao jebote i ja ove godine isto na maturu, moram poceti da trazim polako Edited April 6, 2008 by Yogi_Man Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Imas Armani za 150 evra kraden da uzmes, raspitaj se malo po BGu. kakav klasican "ja imam rodjake svuda, posebno u podzemlju" post :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velicko Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 oh, ne, napad gimanzijalaca :)) odelo u skoli ??? pa ja cim malo otopli, idem u havajkama, kao prosle godine. Ma ovde na faxu u USA moram da ga nosim na neke biznis forume... Ja sam prosle godine pazario ovo. Platio sam odelo 250 evra+kosulja oko 2-3000 din i cipele sam marnuo od caleta. Razlog zasto sam kupio to odelo je jer je u radnji bar 2-3x skuplje, a i nisu moje pare bile . Keva i bakuta se otvorile, a znao sam da nema sanse da mi daju 250 evra na ruke pa da ja kupim nesto za 100 a ostatak u dzep... A ko zna, mozda mi jednog dana i zatreba za "poslovnu korespodenciju sa strankama" tj komunikaciju :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 moze i za 150 dobro da se nadje, znam da su mi pricali mnogi '88 prosle godine sto su zavrsili. e ako su oni rekli onda mora da je tako!!! ja se i dan danas druzim sa ljudima iz srednje / osnovne sa kojima sam komatibilan pa naravno :D ali opet sa njima si bio 4 godine tad i nikad vise ma koliko te oni nervirali tokom skolovanja :D mada to je moje vidjenje ;D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ja sam dao 100 jura za moje odelo :(( rur fashion police me vise nikad nece gledati istim ochima Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ua tajnoviti burzhuj? ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 ja ne smem da kazem koliko sam pukao za odelo, bice UA BURZUJ!1 Nemoj si pichka, lepo priznaj ko ja da si puko 1200eu. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 e kruko sad je vreme da kazes "my suit costs more then your entire education" :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
someoneee Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) ovako.. Matura je najvece sr..ko li je izmislio tu maturu, meni se i ne ide na tu glupu maturu ali cu ipak da odem na jedno 2h pa. Kupio sam sivo odelo ali sada je problem ne znam koje boje kosulju da kupim. Edited May 26, 2008 by someoneee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts