Jump to content

Vasi favorite hubovi

Recommended Posts

Šta skidaš najviše ?

Elektronsku muziku.

Hab, jel to ono kao njuz i rapid, samo za ljude kojima je mnogo 300 din. mesečno na download pretplatu?

Ne, to je kada ne mozes da nadjes pesmu koja ti treba, a rapid pretplatu imam.

za metalshtinu :

grindcore.no-ip.org

metal-afterworld.servebeer.com:25788

thegud.no-ip.org

vomitcum.no-ip.org:421

dchub://acab.afraid.org:4111

nasao sam manje vise sve sto sam trazio so far..

a za elektronsku, jbg, i can't help.

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Zavisi kako kad, uglavnom uvek moram da probam vise kombinacija (razlicitih usera) pa kad krene da skida u fullu je ok.

Nego sad sam izvalio da kada sam refreshovao rooms pojavilo ih se vise i search pronalazi vise rezultata nego pre.

@Chizra: To sam i trazio, da napravimo neku listu po zanrovima.

Edited by Vege

Za SLSK, shareuj dosta muzike, lepo kategoriši, stavi u opcijama da samo ljudi na tvojoj friends listi mogu da skidaju.Uđi u sobu, sortiraj po broju fajlova koje korisnici imaju, i lepo ih pmuj u fazonu da pogledaju tvoju kolekciju i ako su zainteresovani da te adduju da bi mogli da skidaju od tebe i da za uzvrat očekuješ isto.Brže prolaziš kroz čekanje ako ga ima.

Brže prolaziš kroz čekanje ako ga ima.

Meni recimo nije problem čekanje kolko je problem da neke pesme jednostavno nema. Pogotovu starije stvari i/ili malo veći underground.

Recimo Devilfish - Subtonal sam čekao 5 dana da naleti online jedan jedini lik kod koga sam našao pesmu

Dobar je slsk ali nije svemoćan :( a DCovi mi se gade, al izgleda da ću morati ponovo da ih praktikujem

eMule je isto krš. Ne znam kakvi su oni Limewire i slični. Ili oni što podržavaju više protokola, tipa StreamCast Morpheus. Obično su puni spyware-a...

Edited by Trooper