Crno-Sunce Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 u novoj gajbi u koju se useljavam za koji dan imam kablovski tv sbb-ov, da li to znaci da odmah mogu i da uvedem kablovski net? valja li to stogod? koje su cene? Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 jebote ti :D http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=1 da to znaci da mozes "odma" da uvedes :D a to odma znaci 14 dana barem su mom drugu rekli da dve nedelje treba iako to moze odma ali im se jebe :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Zavisi kako je razvučen kabl. Ako je "preko krovova" kako su kod mene zaboli SBB pre X godina, nema šanse da uvedeš net, ja ne mogu i dalje (mada nisam ni pokušavao jer imam ADSL). Ako je normalno uvedeno možeš da tražiš net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 a koji net mi je dovoljan za net igranje, torente i to :) jel dovoljno 256k ili treba vise? :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Zavisi kako je razvučen kabl. Ako je "preko krovova" kako su kod mene zaboli SBB pre X godina, nema šanse da uvedeš net, ja ne mogu i dalje (mada nisam ni pokušavao jer imam ADSL). Ako je normalno uvedeno možeš da tražiš net. hmm, u banji su preko krovova razvodili, i uveo sam net pre 5 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 i kod mene je preko krova, kapiram da sada gde god imash sbb kablovsku u beogradu mozhesh uvesti net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Vidis, zanimljivo, bash bih mog'o da pozovem onda fore radi da ispitam situaciju. Posto mi deluje da su ovi kablovi tako razapeti da ne bih mog'o da ostvarim ni 9600 brzinu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 kahm odgovorite na pitanje god damit!!!11 Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Pa sta da ti odgovore ... da dovoljno je al zavisi od paketa Za igranje ako je 256/128 paket koji je skuplji dovoljno je ako je 256/64 onda je napeto kad je vise playera u multiju zbog uploada Sto se tice downloada nije megakul ali moze da prodje u svakom slucaju izgledace ti ko avion kad predjes sa dialupa Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 (edited) i plus sto imas lokal gde mozes naci sve zivo sto ti treba Edited March 29, 2008 by pilauda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Vidis, zanimljivo, bash bih mog'o da pozovem onda fore radi da ispitam situaciju. Posto mi deluje da su ovi kablovi tako razapeti da ne bih mog'o da ostvarim ni 9600 brzinu :) i meni su preko krova doveli ... znachi oblizhnja zgrada je bila na sbbu a u mojoj nisam mogao da skupim vecinu pa sam platio kao da uvodim u kucu i oni iz te zgrade direktno preko krova kod mene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts