Sd D1ablo Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Jel znate za neki mish od logitech-a koji ima na sebi dva scroll whell-a jedan pored drugog?? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Ja mislim da takav logitech ne postoji, mada mi se sve nesto "javlja" da su možda tek sad u najnovijem periodu nešto tako predstavili kao koncept, ali moguće da sam se istripovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 Ok, nisam ni ja 100% siguran da je mish koji sam video logitech, ipak hvala. Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Taj koji si video je verovatno a4tech, znam da oni imaju par modela sa dva scroll-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Hmmm 2 scrolla? Da ne mislis mozda na mis sa scrollom naravno i onim tasterom koji je kao troklik / dvoklik nbt, posto kazu da a4tech ima neke modele, znam da sa mislim dvoklikom imas a4tech x7 jednu varijantu...ali 2 scrolla, hmm Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tar Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 a4tech X6-35WD a4tech OP-005D Ja znam za ova 2, a verovatno postoji još modela. Quote When the sun falls down beware.... because i am somewhere there..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Ovaj ima 2 scrolla, ali nisu jedan pored drugog logitech mx revolution Edited March 31, 2008 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Neshto na foru a4tech X6-35WD, ali nije takav, veci i ima 2 klika sa strane, i dva skrola odozgo, a bio sam siguran da mi se uchinilo da je na mishu pisalo logitech. Potrazicu, bash me zanima... Edited March 31, 2008 by Sd D1ablo Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 hmmm chudno jos niko nije pitao KOJI CE TI TO KURAC ?!?!?!?'1'11' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 Ma pre par godina u jednoj igraonici smo igrali na tom mishu sa 2 skrola za koji sam mislio da je logitech, kasnije sam hteo sa ortakom da saznam koji je to mish, ali niko se ne seca modela ali svi idalje tvrde da je logitech bio. Dal' sad ja izlapeo pa mi se pamcenje muti, ili neshto drugo ja stvarno nemam pojma... Ipak sad trazim da vidim taj model da bi mogao da zajebavam druga... :D Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts