FATA Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 defka radila ? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Da, svako rebro mi se videlo :)))0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) evo kako palacinke da pravite ;) I jos 1 Edited March 30, 2008 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 (edited) Evo jedan recept za brutalno dobre spagete, stavite slaninu sitno seckanu na tiganj u kome se nalazi jedna kasika butera, kad se slanina proprzi onda staviti pecurke, cekati da se pecurke termicki obrade a onda u tiganj staviti neutralnu pavlaku, onaj mali tetrapak ceo je dovoljan, zatim dodati zacine: vegetu, origano, italijansku mesavinu i dodati parmezan. Do sada ste verovatno spagete skuvali, vodite racuna da su spagete kuvane onda kada vam je pod zubima malo tvrdje, znaci da ne budu onako mekane i da se raspadaju. Kad se ta smesa napravi u tiganju, spagete dobro procediti i ljuljnuti u smesu, u jedn posudu narendati mocarelu, koja ce da ide preko. Te spagete sad dobro umesajte sa tom smesom dok se to sve krcka, kad ste dobro umesali mozete da posluzite :D Jelo se pravi 10min a mnogo je dobro, ako zelite mozete da sunete i kecap od gore :) Edited March 31, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 da li je KARI (zachin) solo biljka ili meshavina raznih zachina (biljaka) ? Quote I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 kao prvo zahvaljujutji englezima koje je mrzelo da izmishljaju naziv za svako istochno jelo posebno su izmislili naziv kari. znachi u originalu ne postoji zachin nego vrsta kuhinje pre nego jedno jelo. to jelo su podrazumevali odredjene vrste zachina koji su bili nepoznati u evropi. kasnije u americi, po principu pomeshaj sve i imash instant proizvod, su izmislili zachin koji se zove kari (curry) kao specifichan proizvod meshavine razlichitih indiolikih zachina. znachi odgovor na tvoje pitanje je nije solo biljka, nego meshavina raznih vrsta zachina. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.