Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ovaj semestar kakve su nam ribe pristigle na fax, juju nije nam srbima ovde dobro. vodim jednu u bioskop veceras jujuju :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Dobijam sutra prvog keca u 3. godini, jebem ti analitichku :(

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

top o the mornin to ya.

zubar danas inace opet ispred kompa mrtvi 3d maks.

Koliko me nervira govno od programa doduse vise me nervira vray

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

skoro sve iz matematike shto si uchila u srednjoj tje ti trebati da bi polozhila matematiku, neshto tje ti trebati i za statistiku. u svakom sluchaju da skratimo prichu, ako ne znash matematiku imash 2 opcije: ili da ne upishesh taj fax ili da sad krenesh da uzimash privatne chasove jel netjesh motji da stignesh da popunish sve, mislim kako ti ochekujesh da nadoknadish 4 godine za 4 meseca .. znam po burazeru koji isto bio slab iz mate, a josh je i ta mladja generacija u kojoj je srednja shkola krenula da se raspada.

hahaha za apsolviranje faxa [:)] al dobro ako verujesh da mozhesh samo napred! lichno za mene svako (dodushe to se sada promenilo malo, a mozhda i vishe, od kako sam ja upisao fax) ko upishe fax i da prve dve godine on je kao da je zavrshio fax.

a shto se tiche toga da ne znash shta tjesh da upishesh, ne slushaj nikoga, pa chak ni sebe .. nego lepo otidi kod psihologa ili kod onih udruzhenja za struchno usmerenje (ili kako se vetj zovu) pa ti oni daju neke testove pa vidish shta ti ide. tu suzish krug. onda odesh kod tatinih prijatelja koji se bave oblastima iz tog suzhenog kruga i pitash ih da ti objasne kako taj posao izgleda, a onda tek na kraju sumirash sve i pokushash da projektujesh sebe u taj posao na neki duzhi vremenski rok. onda svatish da ti nishta to nije pomoglo i da se sve svodi na sretju :)))

i naravno rofl za engleski [roflmao]

aj sad ovako...

1. ne znam otkud ti ideja da ne znam upste matu... isla sam na takmicenje sto puta...

2. ponovicu, ne upisujem matematicki, za ekonomiju ne treba sve iz mate (ne sve oblasti, pobogu, pa i ti si valjda polagao matu)

3. ni na jednom smeru ne pise engleski vec STRANI JEZIK (engleski, francuski, ruski ili nemacki) pa cu i ja reci rofl

4. ne brinite, tata mi je bio prof mate, ako me pritisne, naucicu tu oblast za dva dana (ko i uvek)

5. ne znam da li sam igde napisala da ne znam sta cu da upisem (znam odavno)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...