voodoo_ Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Koja od kartica domaćih banaka može da se koristi za kupovinu igara sa Steama? Poželjno da ne traži držanje depozita, ali nije obavezno. Znači treba mi proverena informacija, hvala unapred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 ja jedino znam da virtuon ne prihvataju a drugo jedino resenje kako doci do toga kontaktiras kgb igija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 pre par nedelja je pesma uzeo cs preko steama ... mislim da je rekao da ima onu karticu iz vojvodjanske banke za net ... proveri sa njim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Čudno da ne prihvataju virtuon.. pošto sam sa tom karticom uzeo i cs i cod4 preko steama. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 ja sam uzeo preko alfa banke, visa :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Visa od Raiffeisen banke ali tamo moras da imas 20e depozita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Izvinjavam se sto bumpujem temu staru 3 godine (valjda je to bolje nego da otvaram novu) Treba mi neka kartica sa kojom mogu da kupujem igrice na steamu i po mogucstvu da s njom mogu da podizem pare sa automata, ili neka kombinacija sa 2 kartice da mi jedna sluzi za kupovinu preko steama a druga za podizanje para i tako toga. Sta mi preporucujete? Najvise bi mi odgovaralo da je u pitanju intesa ili erste banka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Intesa ima Master koja šljaka preko neta (i Ameriken) ali ti je kvaka što plaćaš proviziju ako njom dižeš sa bankomata. Ali svakako dobijaš Maestro sa kojom ne plaćaš proviziju. Ima tu čitava priča šta je tako i za šta se šta vezuje, al' da sad ne gnjavim. Za Erste nemam pojma. A možeš da uzmeš i Virtuon koji je samo za net a još neku visu elektron za dizanje keša sa bankomata u Rajfajzenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 + sto u Intesi imas da uzmes Web Visa karticu, namenjena bas za net kupovinu. Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 kakav master :D imas visu internet u intezi.. za dzabe se vadi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlaa Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 Idem sutra u intesu i najverovatnije cu uzeti visa internet i maestro :) Hvala svima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts