VEGE Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 15 marta odrzava se "Z-Day" u celom svetu, pa smo se tako prikljucili ovoj akciji i organizujemo projekciju. :) Z-Day / 15.03.2008 / 21:00h MP Art cafe, Zmaj Jovina 21 (Pasaz, na spratu), Novi Sad http://zeitgeistmovie.com/ MP Art cafe Posle sledi zurkica ali samo do 01:00 zbog lokacije lokala. Svi ste pozvani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 bash su zagrizli sa tim zaitgeistom .. na fazon the truth is outhere. fino :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Samo da se ovi novosadjani jave posto glume da su COOL, IN, i ostalooooooo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Ajde ako neko moze polako i prosto da mi objasni sta je ovo. Odgledao sam link i najblize cemu sam mogao da dodjem u mojoj memoriji je "Self Help" konvencije gde lik prica kako mozes da pomognes samom sebi i da se unapredis. Jel sam daleko od istine ili sam propustio kljucne elemente oko ovog pojma-nemam-sta-vec dela filmske umetnosti ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Hm, najviše volim ljude koji su čisti ateisti koji su svaku reč uzeli zdravo za gotovo iz prvog dela, gde je veliki deo izmišljen.Svi vole da čuju ono što žele, samo da li je sve to istina nije ni važno...go z day!1 šta će biti kada uvide da su slepo verovali u gluposti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 pa ne razumem u chemu je tu problem ? kao shto je verniku smeshno to objashnjenje o radjanju sunca tako je i ateisti smeshno da isus vaskrso i ostalo. sve je to samo pitanje vere. Ajde ako neko moze polako i prosto da mi objasni sta je ovo. Odgledao sam link i najblize cemu sam mogao da dodjem u mojoj memoriji je "Self Help" konvencije gde lik prica kako mozes da pomognes samom sebi i da se unapredis. Jel sam daleko od istine ili sam propustio kljucne elemente oko ovog pojma-nemam-sta-vec dela filmske umetnosti ? http://zeitgeistmovie.com/main.htm Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 (edited) Drago mi je da postoji interesovanje za ovakav dogadjaj , ali ono sto je zhalosno,cinjenica da je izuzetno malo ljudi zainteresovano. Nadam se da ce kroz maximum 5 godina, ovi skupovi postati toliko veliki da mediji nece moci da ih ignorishu. Jednostavno ne vidim vishi i plemenitiji cilj za koji bi se jedan mogao boriti. Nadam se da cemo za nashih zhivota videti ovu kolosalnu prekretnicu u istoriji chovechanstva. 15 MART Z-DAY VIDIMO SE U NEDELJU ! KO NE DODJE NEK MU BANKA UZME GAJBU ! :) Edited March 14, 2009 by Juice R Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 al sam se smorio kad sam video da topic big brother ima 8 strana sa 143 posta :(( Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Zao mi je shto su ljudi pali na Z propagandu. Voleo bi da je to stvarno prica, ali je to samo kontrapropaganda ovoj strukturi koja je trenutno zasela na vlast =P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Ovaj zvanichan skup je u 12h kod pobednika, ne? I vi novosadjani ste rekli da tjete dotji? Not that I really care... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Zao mi je shto su ljudi pali na Z propagandu. Voleo bi da je to stvarno prica, ali je to samo kontrapropaganda ovoj strukturi koja je trenutno zasela na vlast =P Mislim da nisi dobro razumeo, ono sto tvorci predstavljaju su alternativne mogucnosti za buduce strukture drustva,u kombinaciji sa sistemom koji je odrzhiv i ne narushava prirodu. Voleo bi da mi kazes zasto mislish da ove stvari nisu izvodljive. Ja nisam znao za skup kod pobednika,ali poseticu event u nsu sasvim sigurno. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 ima i u ck13 projekcija ja teram majku da ide. Hm, najviše volim ljude koji su čisti ateisti koji su svaku reč uzeli zdravo za gotovo iz prvog dela, gde je veliki deo izmišljen.Svi vole da čuju ono što žele, samo da li je sve to istina nije ni važno...go z day!1 šta će biti kada uvide da su slepo verovali u gluposti ? i evolucija je izmishljena nego, moram se donekle slozhiti sa tobom (prvi i treci deo prvog zeitgeista su mi lol jer donose velike zakljuchke a ne daju dovoljno jak temelj kao shto su uradili za part 2 iz istog filma) ali je super shto je doshao neko i rekao gomili ljudi "alo bre, aj razmislite malo". pogotovo mi je drago shto su uznemirili brojne verne fanatike od kojih u poslednje vreme jako pizdim jer su svi u fazonu "nene ti morash verovati" uprkos mojoj dobroj volji da tolerishem njihovu ignorantnost (chast izuzecima koji su vernici ali su uz to josh i mucnuli svojom glavom) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 i evolucija je izmishljena ?? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 vole vernici takve stvari da izjavljuju http://www.happynovisad.rs/forum/viewtopic...905&start=0 Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 jeste, sad cemo mi da promenimo planetu i sve drustvene sisteme i da zivimo u slozi i harmoniji u simbiozi sa majkom zemljom...ne hejtujem ja ljude sto pokusavaju nesto da urade, al samo mislim da je neizvodljivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 (edited) nego, moram se donekle slozhiti sa tobom (prvi i treci deo prvog zeitgeista su mi lol jer donose velike zakljuchke a ne daju dovoljno jak temelj kao shto su uradili za part 2 iz istog filma) ali je super shto je doshao neko i rekao gomili ljudi "alo bre, aj razmislite malo". Upravo ono shto sam hteo da kazem :). Kontrapropaganda koja se primecuje je degutantna, ali je i meni drago shto je neko ljudima ponudio "drugi nacin" razmishljanja. Edited March 15, 2009 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Kada dajem komentare iskljuchivo su vezani za Zeitgeist Addendum i Venus project o kom je rec u istom. O delu koji nasisava religiju necu da polemishem, mada sam u fazonu crkva/vera lol. Znaci pricha je iskljuchivo o monetarnom sistemu i mogucnostima koje se otvaraju kada bi doshlo do njegovog ukidanja,uz aplikaciju ideja i resenja iz Venus projecta. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Za Venus projekat znam duze vremena, josh i pre Z. Opasna je to tematika, mnogo opasnije nego shto se predstavlja u Z. Omogucava josh vec zloupotrebe od monetarnog sistema. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 vole vernici takve stvari da izjavljuju http://www.happynovisad.rs/forum/viewtopic...905&start=0 Au, nemoj vise da kacis ovako brutalne linkove Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 venus project je jedan ogroman lol Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 (edited) KO NE DODJE NEK MU BANKA UZME GAJBU ! :) jeste, sad cemo mi da promenimo planetu i sve drustvene sisteme i da zivimo u slozi i harmoniji u simbiozi sa majkom zemljom... ne hejtujem ja ljude sto pokusavaju nesto da urade, al samo mislim da je neizvodljivo... NISHTA nije neizvodljivo, brontori! venus project je jedan ogroman lol nije bate, samo je pitanje koliko komada treba da srolash pa da se odobrovoljish i krenesh i sam u akciju !!! \o/ Edited March 15, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Za Venus projekat znam duze vremena, josh i pre Z. Opasna je to tematika, mnogo opasnije nego shto se predstavlja u Z. Omogucava josh vec zloupotrebe od monetarnog sistema. Koliko vishe moze od ovoga? Od sistema u kome su ljudi radilice, dronovi koji rade najnemoralnije stvari za hranu vodu skloniste i transport. Ali, ljudskoj populaciji cak i ako dodje do, ko zna kakvih zloupotrebi ce biti bolje nego trenutno. Jedino ako nam ugrade chipove u glavu i oduzmu nam zdrav razum ce biti gore. Pejo ti si troll. Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Koliko vishe moze od ovoga? Ceo dan nemam vode, kao i vecina grada (neki jebeni major kvar). Na youtube sam odgledao danas jedno 3-4 emisije o 21.12.2012. Ubilo me sve to u pojam tako da mi Zeit sad dodje ko crtani film ili intermeco. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 NISHTA nije neizvodljivo, brontori! nije bate, samo je pitanje koliko komada treba da srolash pa da se odobrovoljish i krenesh i sam u akciju !!! \o/ reci matori samo rejv! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 c/p OVER 400 EVENTS IN 80 COUNTRIES * 2 Confirmed Events o 2.1 Africa and Middle East + 2.1.1 Egypt + 2.1.2 Israel + 2.1.3 South Africa + 2.1.4 Tunisia o 2.2 North America + 2.2.1 Alberta + 2.2.2 British Columbia + 2.2.3 Manitoba + 2.2.4 Ontario + 2.2.5 Quebec + 2.2.6 Mexico + 2.2.7 Southeastern US # 2.2.7.1 District of Columbia # 2.2.7.2 Florida # 2.2.7.3 Georgia # 2.2.7.4 Louisianna # 2.2.7.5 North Carolina # 2.2.7.6 South Carolina # 2.2.7.7 Tennessee # 2.2.7.8 Virginia + 2.2.8 Southwestern US # 2.2.8.1 Arizona # 2.2.8.2 California # 2.2.8.3 Colorado + 2.2.9 Hawaii # 2.2.9.1 Nevada # 2.2.9.2 Utah + 2.2.10 Midwestern US # 2.2.10.1 Illinois # 2.2.10.2 Kansas # 2.2.10.3 Kentucky # 2.2.10.4 Montata # 2.2.10.5 Missouri # 2.2.10.6 Minnesota # 2.2.10.7 Ohio # 2.2.10.8 South Dakota # 2.2.10.9 Texas + 2.2.11 Wisconsin + 2.2.12 Northwestern US # 2.2.12.1 Iowa # 2.2.12.2 Oregon # 2.2.12.3 Washington + 2.2.13 Northeastern US # 2.2.13.1 New York # 2.2.13.2 Massachusetts # 2.2.13.3 Pennsylvania # 2.2.13.4 Vermont + 2.2.14 Puerto Rico o 2.3 Central America/Carribean + 2.3.1 Antigua and Barbuda + 2.3.2 Costa Rica + 2.3.3 Dominican Republic + 2.3.4 Ecuador + 2.3.5 El Salvador o 2.4 South America + 2.4.1 Argentina + 2.4.2 Brazil + 2.4.3 Chile + 2.4.4 Columbia + 2.4.5 Honduras + 2.4.6 Peru + 2.4.7 Venezuela o 2.5 Europe + 2.5.1 Austria + 2.5.2 Belgium + 2.5.3 Bosnia and Herzegovina + 2.5.4 Bulgaria + 2.5.5 Croatia + 2.5.6 Czech Republic + 2.5.7 Denmark + 2.5.8 Estonia + 2.5.9 Finland + 2.5.10 France + 2.5.11 Germany + 2.5.12 Great Britain / United Kingdom # 2.5.12.1 Scotland + 2.5.13 Ireland + 2.5.14 Greece + 2.5.15 Hungary + 2.5.16 Z-Day 2009 Italia + 2.5.17 Malta + 2.5.18 Moldova + 2.5.19 Netherlands + 2.5.20 Norway + 2.5.21 Poland + 2.5.22 Portugal + 2.5.23 Romania + 2.5.24 Russia + 2.5.25 Serbia + 2.5.26 Slovak Republic + 2.5.27 Slovenia + 2.5.28 Spain + 2.5.29 Sweden + 2.5.30 Switzerland + 2.5.31 Turkey + 2.5.32 Ukraine o 2.6 Asia and Pacific + 2.6.1 Australia + 2.6.2 China + 2.6.3 India + 2.6.4 Indonesia + 2.6.5 Japan + 2.6.6 Korea + 2.6.7 Lebanon + 2.6.8 Nepal + 2.6.9 New Zealand + 2.6.10 Philippines + 2.6.11 Thailand + 2.6.12 Tiawan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts