vlada92 Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 ja vise u poslednje vreme volim slicno kao sto sam sada kupio...manje kozne...total 90 sam imao 2 modela i ne secam se bas kakve su...znam da su jako jako zajebane kad ih prvih dana obuvas... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Da,al fazon je sto sam ja ove patike dobio. Kad je dzabe, i sirce je slatko ! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 pa sve zavisi kakve si patike ranije nosio,ako si nosio na primer ove pumine onda meseca dana neces moc hodat u totalkama... Lancast rulez \m/__(^_^)__\w/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 pa ranije sam nosio Diadora, i jednom sam kupio Umbro i shvatio koje su to sranje patike. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 ma....umbro kao platis tipa 2800 dobijes poklon loptu koja kosta inace 600-1000 din i patike se raspadnu nakon 20 dana....diadora nisu vise kao sto su nekad bile , a dizajn je uvek bio sranje...al dobro...meni su nike najjace, imao sam jedne adidas ok su mada ne volim inace.. Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 a one nike laser ili kako vec... izgledaju zlo mnogo Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Ja u zivotu nisam kupio patike za fudbal , uvek sam kupovao za basket ali sam igrao i fucu u njima . jel bas ima puno razlike u ako imas za fudbal patike ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 predatorke[adidas] su najbolje .... imao sam ih dugo dugo...stvarno patike su za sve pohvale Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 25, 2008 Author Report Share Posted March 25, 2008 Lol dino, jbt, ogromna razlika.... Bio nesto zasro u skoli pa nisam hteo da trazim patike i nekoliko casova fizickog igrali fudbal i ja morao da igram u nekim rbk za basket ....ono je zlo jbt, kao da si stavio 2 kante na noge i igraj...joga bonito...kurac pustim nogu i molim boga da lopta ide u radiusu od 3m oko gola.... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Taj rad zato sam i pitao znaci imamo sam uvek strahovit udarac , ali nije bio bash precizan ono od 10 pokusaja 2 idu u okvir gola i to je gol naravno , zato sam i pitao jer nisam mogao da verujem da mi ljudi pricaju ma to ti je zbog patika . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 predatorke[adidas] su najbolje .... imao sam ih dugo dugo...stvarno patike su za sve pohvale nisam znao da postoje patike... ja sam dok sam trenirao imao kope predatorke...znaci SABIJAJU !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 (edited) Dobra tema, posto planiram da uzmem patike za fucu :D Ima li neke od ovih da se uzmu kod nas i gde i kolko mogu da kostaju? Mnogo su dobre.... Edited March 26, 2008 by Protagonist Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 26, 2008 Author Report Share Posted March 26, 2008 Ja sam trazio, nema nigde.... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 imas u narandzastoj varijanti,i kostaju 6k... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 One kreatorove puma sabijaju, a mogu tek da zamislim kako dobro izgledaju u beloj varijanti sto gruja rece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 o fala Nidzo :D Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2008 Report Share Posted March 26, 2008 a cekaj,zasto nema nasih postova ? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 (edited) Evo bio sam juce da kupim patike, ali nisam nasao nista sto mi se bas jako dopalo da bih odmah kupio :( Nike modeli mi se uglavnom ne svidjaju, sem ovoga sto sam geldao na netu ali nisam nigde nasao http://img251.imageshack.us/img251/1905/13434707fd.jpg Nasao sam ove adidas predatorke stariji malo model, cena tipa 3k ako ne i manje, samo me nekako nerviraju jer imaju previse debeo djon, i zbog toga mi izgledaju nekako "sporo". Mozda tripujem, ne znam. A i nisu bele :/ Sledeci kandidat su ove pumine, ali te mi izgledaju nekako nekvalitetno i previse jednostavno, mada bolje izgledaju na slici nego uzivo. help pls :D Edited March 29, 2008 by Neecola- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 nike ok,adidas i pum cao zdravo... po meni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 Neecola, mislim da sam video negde onaj nike model kada sam bio u bg-u, cini mi se da su to te...seticu se valjda koja je radnja znam da je bila neka manja u okolini knez mihajlove ali nisam siguran... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Ja uvek igram fudbal sa starim patikama(a ne pro fudbalskim patikama) i nista mi ne fali :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 da,ali zato kad pitaju za tebe "kako Atelas igra fudbal?" svi kazhu "Ma dobar je on dechko" :))) 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 grujo ja sam od tebe ocekivao odgovor na moj prosli post :( A na Leska ne obracam paznju jer kontam da je on od onih sto bi kupili i govno sa nike znakom :D Evo jos slika ovih adidas predatorki, sad sam nesto nalozio na njih i verovatno cu da ih uzmem u ponedeljak http://www.mercadolibre.com.ve/jm/img?s=ML...488.jpg&v=O http://www.mercadolibre.com.ve/jm/img?s=ML...300.jpg&v=O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 29, 2008 Author Report Share Posted March 29, 2008 A ti neces nike patike jer? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 @neecola ne brukaj se ! kupi patike,dodji sa ekipom u Bg,pa da vidis kako Nike patike igraju... ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts