HaAsAn Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 a ti iako nisi bio na turu nikad, ovde si VIP jer si penis tako da nista ne brini! ja sam drvoseca sine,DRVOSECAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 ti si SMARAC SINE SMARACCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Paradoxe nobe dodji na turnir, da se opravdas za sve gluposti koje si prosipao cele godine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dR.No0 Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) Ej ljudi,sry sto spamujem na ovom treadu, ali ako hoce neko neka mi da supp za ihcs,plz... Mare,Silent..sorry sto sam rekao da vas poznajem,jer nisam znao koga drugog da navedem... Ma braca smo Srbi,bice ok? Evo vam link: http://z13.invisionfree.com/IHL_Euro/index...showtopic=12070 Edited March 7, 2008 by dR.No0 Quote [0:51:9]dR.No0 Say: rekao ja dota-angelu [0:51:16]dR.No0 Say: brate ja sam icefrog [0:51:25]dR.No0 Say: ako mi ne das menagera, gasim sve [0:51:31]4Sale-_- Say: LOL [0:51:35]dR.No0 Say: i jos mi da 1000 eura na ruke [0:51:55]4Sale-_- Say: kako bre 1000 eura"? [0:52:7]4Sale-_- Say: na karticu? [0:52:21]dR.No0 Say: na ruke brate [0:52:28]4Sale-_- Say: on prso brate Link to comment Share on other sites More sharing options...
sketmen Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 DA LI SI TI NORMALAN. Ako bude -rd TT. Tebi je to 4 fun,ali ima ekipa koje oce da odigraju dobre meceve. Jebes rd sve zvisi od randoma. Stvarno tt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotar Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Ako se na -RD-u daju pauze da se razmisli u vezi pick-a, tu onda sreca ima jako malo veze, i tim koji bolje zna sve heroje i igru generalno ce pobediti sigurno... (na -APXL, ipak postoje kombinacije koje chesto igrash ako ti ih protivnik ne-banuje) Takodje, -RD moze da uvede neke potpuno nove taktike i pick-ove, u kojima ce se opet bolje snaci tim koji bolje poznaje igru, a shto se tiche balansa, 1-2-2-2-1 draft to reshava prilichno lepo... Samo razmisli: Delite isti pool, samo shto u -apxl-u banujete 6 heroja + novi, a u -RD-u komp sam banuje 66 heroja +/- novi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Nisam ni ocekivao da ce ovako neka tema proci bez tebe :D Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) opet ovaj filozof boze... RD ima mnogo vise srece nego XL a poenta kompetetivne dote je da se upravo to eliminise i da se sto vise svede na skill, taktiku, timplej etc.. Ako je na miage lanu bilo apxl po grupama ne shvatam zasto ne bi bilo i ovde e da 4gl dolazi da osvoji Edited March 7, 2008 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) Ej ljudi,sry sto spamujem na ovom treadu, ali ako hoce neko neka mi da supp za ihcs,plz... Mare,Silent..sorry sto sam rekao da vas poznajem,jer nisam znao koga drugog da navedem... Ma braca smo Srbi,bice ok? Evo vam link: http://z13.invisionfree.com/IHL_Euro/index...showtopic=12070 brate ako ti zasluzhujesh vouch onda ja treba da igram za mym i igram qop umesto maelka mada mrzim qop...[moje mishljenje]... peace Edited March 7, 2008 by Rambe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 ahahahah koji lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 jebesh mod , pravila itd . , SAMO Ti SPREMI RAKIJU ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dotar Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) @ MareBG, Eh mangupe, pa naravno da nemoze bez mene @ Silentcat, U -RD sreca zanchi vishe, slazem se 100%, samo mislim da ce ipak na kraju najbolji da pobedi... (jbg, filozof, i boli me paja ) E da, rekao si milion puta da uzimate, bolje to stavi u potpis da nemorash stalno da ponavljash Edited: @ Bambale, Ko psuje, za njega nema rakije Edited March 7, 2008 by Dotar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 S T F JEBENO U ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 spam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 APXL, svi su se nagledali replaya, pa i kad im banujes 3 heroja, oni imaju spremne kombinacije...ljudi vise ne znaju da igraju lane ako nisu sven lina... RD ftw... Ali posto je svuda -apxl pa i u Maretovoj ebenoj Francuskoj, bice tako posle grupa... Ali u grupama,malo iznenadjenja i zeze sa rd(imo da ti za rd treba vise poznavanja dote i skilla i brzog sastavljanja taktike, jer se neide sk lesh i sven lina jebeni svaki put, pa kad nemas dva stuna na lane, rade i mnogi drugi heroji,taktike i slicno...) hf gl www.getskillz.co.yu/viktor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Kakve bre gluposti sam pravio nerazumem Silencio?Mora da si od te rakije prolupao vec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil-live Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 (edited) Bas tako silencioo, naucili ljudi da igraju 3 heroja i teraju samo to.... Dodje im drvo dark seer taktika i pitaju se gde je levo Edited March 8, 2008 by evil-live Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 ili ako preformulises pustis ih da divljaju sa drvetom i dark sirom, vode 20 kilova razlike, i izdivljaju ih sniper i ogre magi na kraju... Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 Da, stvarno tete Sniper od lvl-a 5 bio u sumi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid91 Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 APXL, svi su se nagledali replaya, pa i kad im banujes 3 heroja, oni imaju spremne kombinacije...ljudi vise ne znaju da igraju lane ako nisu sven lina... RD ftw... Ali posto je svuda -apxl pa i u Maretovoj ebenoj Francuskoj, bice tako posle grupa... Ali u grupama,malo iznenadjenja i zeze sa rd(imo da ti za rd treba vise poznavanja dote i skilla i brzog sastavljanja taktike, jer se neide sk lesh i sven lina jebeni svaki put, pa kad nemas dva stuna na lane, rade i mnogi drugi heroji,taktike i slicno...) hf gl www.getskillz.co.yu/viktor Pa da apxl balans ali cisto malo rd 4 fun nece smetati. Viktore citaj pm i dogovori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 (edited) RD ume toliko puta da resi, npr imas u pulu zevsa qop-a i potm-a i ko prvi pickuje moze samo jednog da uzme i uzme npr zevsa a drugi tim uzme potm qop-a dok u poolu nema 2 stuna koja mogu da poklope ili qop-a ili potm-a ili nema line da iznukuje potm-a itsl i kako ces ti da ubijes potma ili qopa u celoj partiji?... mislim, ne mogu neke senzacije da se dese u grupama ali tbh ne shvatam zasto bi stavljali rd kad moze apxl od pocetka... ceo svet je glup mi se pravimo pametni :) Edited March 9, 2008 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambe Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 slazhem se sa maretom...nama se to juche desilo... bash je bilo gloopo mislim da treba -apxl od pochetka...mislim ako neki tim otje da uspe on i treba da ima uvezhbane kombinacije[za koje sam siguran da ih netje pokazati pre nekih ozbiljnijih mecheva jer ako to uradi onda tje im samo banovati/pickovati neke bitne heroje i gg no re...] peace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 I ja se slazem, zato neka bude AR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 sale a jel se slazesh da bude arem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEP Posted March 9, 2008 Report Share Posted March 9, 2008 kakvi ste papani pa sad se igra SDEM !!! realno Quote http://img91.imageshack.us/my.php?image=aaamo4.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts