Highl1 Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Juche mi je zabo jednom WMP, i od toga nemam ceo task manager http://www.edesi.org/app/webroot/highl1/taskmngr.JPG vudi, any help ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 samo double click negde na povrshinu tog prozora;) sivu povrshinu, ne belu:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 to mi je sad rekao i jedan drugar, omg, pokricu se ushima kolko sam glup. Moze lock i delete da josh neko ne vidi moje neznanje :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 E al baš je fora, uradiš nekom dablklik na task menadžer i onda ga gledaš kako se hvata za glavu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 E al baš je fora, uradiš nekom dablklik na task menadžer i onda ga gledaš kako se hvata za glavu :) tacno:) ali je jos bolja fora kad uradis nekom print screen desktop, i takvu sliku mu stavis kao pozadinu. A onda mu odchekiras "show destop icon"..i covek dobije "neispravne ikonice":) smestili smo to jednom kolegi, i mogu reci da nije bas brzo resio problem:D Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Haha, cuveni doubleclick task manager problem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts