foxs Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Nisam odawno igrao frozen i upalim ga skorije i on nece da se conn na BN a pre toga sam imao nekih problema sa virusima pa sam reinstal sistem pa sam War samo prekopirao...imao sam nekih problema sa pechom ali na kraju ja to nekako pechujem (chachkao sam neshto po registriju) ali i dalje nece da se conn na BN i ja uzmem i instaliram iz pochetka i pechujem ali i dalje isti problem...chak sam pokushawao i na piratske da se conn chisto da widim dal je do |CD-key-a ali nece ni na piratske sa se conn tako da mi je ponestalo ideja...ako se owo nekome wec deshawalo pa zna shta nije u redu ili ima ideju neka jawi jer mi se stwarno igra...unapred zahwalan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuXuL Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Nisam odawno igrao frozen i upalim ga skorije i on nece da se conn na BN a pre toga sam imao nekih problema sa virusima pa sam reinstal sistem pa sam War samo prekopirao...imao sam nekih problema sa pechom ali na kraju ja to nekako pechujem (chachkao sam neshto po registriju) ali i dalje nece da se conn na BN i ja uzmem i instaliram iz pochetka i pechujem ali i dalje isti problem...chak sam pokushawao i na piratske da se conn chisto da widim dal je do |CD-key-a ali nece ni na piratske sa se conn tako da mi je ponestalo ideja...ako se owo nekome wec deshawalo pa zna shta nije u redu ili ima ideju neka jawi jer mi se stwarno igra...unapred zahwalan :) ako mislis da se konektujes na northrend,moras da imas 1.21b verziju.(i da u wc3 folder imas original war3.exe fajl,a ne crackovani war3.exe ,jer ti i ne treba,posto 1.21b patchuje igru tako da ti vise ne treba cd kako bi igrao,znachi nema potrebe za no-cd crackom..) piratski serveri inace koriste 1.21a.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 ako mislis da se konektujes na northrend,moras da imas 1.21b verziju.(i da u wc3 folder imas original war3.exe fajl,a ne crackovani war3.exe ,jer ti i ne treba,posto 1.21b patchuje igru tako da ti vise ne treba cd kako bi igrao,znachi nema potrebe za no-cd crackom..) piratski serveri inace koriste 1.21a.. oki nisam znao za piratske ..mozda je to problem kod njih ali owo swe za orginal imam ali i dalje nece da se conn moguce da sam neshto zeznuo u registriju kada sam chachkao...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 pa shta ti kazhe kad ocesh da se konektujesh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Ne mogu da verujem da se i pored onog prethodnog topica postavljaju i dalje ovakva pitanja :/ Voodooman je ostavio link za wc3 registry fix u prethodnom topicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 (edited) Ne mogu da verujem da se i pored onog prethodnog topica postavljaju i dalje ovakva pitanja :/ Voodooman je ostavio link za wc3 registry fix u prethodnom topicu. ono shto je on ostawio je neshto sa znacima pitanja umesto slowima a ja to ne umem da chitam a ni koristim a i to je da podesish registri da bi pechowao..... Kad pokusham da se konektujem izadje mi ono kao da nisam konektowan na net .... Edited February 27, 2008 by foxs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Pazi prijatelju ni ja nisam koreanac, niti kinez da znam "ta slova" ali imash 2 dugmeta u programu sve ukupno... Zeznuo si ti registry ja mislim :D Uputstvo: Pokreni War3RegFixer > Klikni na desno dugme "????????(F)" > Izacice ti nov prozor koji te pita gde si instalirao WC3 > Nadji direktorijum gde si instalirao WC3 i pritisni levo dugme "??" (NE DESNO) > Potvrdi sa "Yes" i na kraju "OK" . To je to. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maky Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 sta ce biti od topica kad izadje 1.22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 Pazi prijatelju ni ja nisam koreanac, niti kinez da znam "ta slova" ali imash 2 dugmeta u programu sve ukupno... Zeznuo si ti registry ja mislim :D Uputstvo: Pokreni War3RegFixer > Klikni na desno dugme "????????(F)" > Izacice ti nov prozor koji te pita gde si instalirao WC3 > Nadji direktorijum gde si instalirao WC3 i pritisni levo dugme "??" (NE DESNO) > Potvrdi sa "Yes" i na kraju "OK" . To je to. toliko sam i sam ukapirao ali i dalje ne funkcionishe..... imamo 3 kompa u mrezi i ninajednom ne radi... ja sam swe probao shto se tiche igrice jedino da je do interneta ali nemam firewall a nishta drugo nema da moze da ga blokira... jedino da je neshto sa portowima ali mozda lupam jer ne znam kako to funkcionishe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 sta ce biti od topica kad izadje 1.22 LOL GG!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Realno ja bi ti pomog'o da pishes lepo "v" umesto "w" ... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 izwalio sam shta je izgleda da je do onog wirusa...ja sam formatirao ali imam 3 kompa u mrezi a wirus se preneo na swe pa nije wredelo dok swe ne formatiram.... Ako se nekom desi da zna shta je!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 Realno ja bi ti pomog'o da pishes lepo "v" umesto "w" ... Ne znam samo sta postizu time...valjda misle da su cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 to su ti fenseri w=v, y=u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 A izgleda bas gej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxs Posted February 29, 2008 Author Report Share Posted February 29, 2008 Ne znam samo sta postizu time...valjda misle da su cool "cool" a shta si ti retardu mali i shta Was boli uwo kako ja pishem maloumni majmuni nisam was nishta pitao i shta ima da postujete ako nema weze sa temom idite odgowarajte mami i tati a ne meni da mi ne pukne kurac swe da was nadjem i da wam se najebem kewe ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 (edited) Mama!!!!!!!!!!!!!! edit: si ti siguran da imash 22 godine? Edited February 29, 2008 by InfernOwn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 "cool" a shta si ti retardu mali i shta Was boli uwo kako ja pishem maloumni majmuni nisam was nishta pitao i shta ima da postujete ako nema weze sa temom idite odgowarajte mami i tati a ne meni da mi ne pukne kurac swe da was nadjem i da wam se najebem kewe ! Moram da cuvam kewu sad !11111 ;))))))))) <3 Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Al tipican post kad se lik "iznervira" na forumu i ne zna sta ce : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Valjda mu se bash igra Warcraft... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts