Jump to content

foxs

The X
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About foxs

  • Birthday 03/16/1985

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Klan/Tim:
    IiIsImIsI -foxs-
  • Omiljene igre:
    war3
  • Lokacija:
    tarzanija

Recent Profile Visitors

1,476 profile views
  1. Resio sam problem.:) Puno hvala na pomoci !
  2. A je l' ima sanse da se proveri na koliko je banovano i kada posto je ovako vec neko vreme , nismo obracali paznju jer smo pomislili da je do njih, pa ce mozda uskoro da istekne ban da se ne bakcem oko menjanja adresa!?
  3. U igraoni ima 20 kompova i ni sa jednog ne moze da se pristupi northrendu a drugim relmovima moze pa me interesuje da l je mozda banovan IP i da l' postoji nacin da proverim razlog i da l je stvarno to u pitanju?
  4. E odlichno, bili ste od velike pomoci. Hvala josh jednom !
  5. A je l' znash mozda da l ima nachin da se to sredi da rade i ostale mape posto ovde masa ljudi igra npr dday i casle fight a to nece da kreira a za dday hoce da kreira samo neku staru verziju punu bagova ! Hvala na pomoci !
  6. Od kad sam instalirao novi pech nece da se kreiraju neke mape u lanu tj 80% mapa, kliknesh create i igra te izbaci na prethodni prozor tj onaj meni gde biras mape. Dal se to nekome desavalo i kako da sredim, reinstal nije opcija jer jr upitanju igraonica i veci broj racunara.
  7. Meni se desila slicna stvar ali u mom slucaju je war.exe bio zarazen virusom pa ga je nod32 nesto sjebao u svakom slucaju mala sansa da je isto i kod tebe ali ipak proweri....
  8. "cool" a shta si ti retardu mali i shta Was boli uwo kako ja pishem maloumni majmuni nisam was nishta pitao i shta ima da postujete ako nema weze sa temom idite odgowarajte mami i tati a ne meni da mi ne pukne kurac swe da was nadjem i da wam se najebem kewe !
  9. izwalio sam shta je izgleda da je do onog wirusa...ja sam formatirao ali imam 3 kompa u mrezi a wirus se preneo na swe pa nije wredelo dok swe ne formatiram.... Ako se nekom desi da zna shta je!:)
  10. toliko sam i sam ukapirao ali i dalje ne funkcionishe..... imamo 3 kompa u mrezi i ninajednom ne radi... ja sam swe probao shto se tiche igrice jedino da je do interneta ali nemam firewall a nishta drugo nema da moze da ga blokira... jedino da je neshto sa portowima ali mozda lupam jer ne znam kako to funkcionishe....
  11. ono shto je on ostawio je neshto sa znacima pitanja umesto slowima a ja to ne umem da chitam a ni koristim a i to je da podesish registri da bi pechowao..... Kad pokusham da se konektujem izadje mi ono kao da nisam konektowan na net ....
  12. oki nisam znao za piratske ..mozda je to problem kod njih ali owo swe za orginal imam ali i dalje nece da se conn moguce da sam neshto zeznuo u registriju kada sam chachkao......
  13. Nisam odawno igrao frozen i upalim ga skorije i on nece da se conn na BN a pre toga sam imao nekih problema sa virusima pa sam reinstal sistem pa sam War samo prekopirao...imao sam nekih problema sa pechom ali na kraju ja to nekako pechujem (chachkao sam neshto po registriju) ali i dalje nece da se conn na BN i ja uzmem i instaliram iz pochetka i pechujem ali i dalje isti problem...chak sam pokushawao i na piratske da se conn chisto da widim dal je do |CD-key-a ali nece ni na piratske sa se conn tako da mi je ponestalo ideja...ako se owo nekome wec deshawalo pa zna shta nije u redu ili ima ideju neka jawi jer mi se stwarno igra...unapred zahwalan :)
  14. e da nema gde da se skine demo ??
×
×
  • Create New...