NemaN!-!-! Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (edited) Konfiguracija : Sempron 2200+ Plocha : Asus a7v8x-x Ram: 768mb kingston HD maxtor 80gb Grafichka: Ati hd 2600 pro sapphire E ovako... Pre jedno 4-5 dana sam kupio gore pomenutu grafichku i radi odlichno. Medjutim imam problem sa direct 3d-om, open gl radi odlichno. Kada runujem dx diag ili 3d mark teksture su sjebane a ne prijavljuje mi nikakav problem. U catalist smartgartu mi kaze da mi je agp speed na 8x, fastwrite i agp read su mi ukljucheni a agp write nije. Testirao sam grafichku kod drugara i sve radi odlichno tako da sumnjam na plochu. Moguce da je i do napajanja moje je 400w, testiracu sutra na ortakovom 500w napajanju. Jel imao neko ovakav problem sa ovom plochom, i ako je problem do ploche koju novu agp plocu da kupim i + neki procesor? Edited February 17, 2008 by NemaN!-!-! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ploča je 100%, ta VIA je pravila probleme i sa kasnijim serijama Radeona 9550. Kupi bilo koju ne-VIA i ne-SIS ploču. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ja imam ovu plochu i Radeona 9550ge i shljaka normalno vec cca 3 godine... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Imao sam i ja tog Radeona pre tri godine, ali znam da su ljudi kasnije kukali kako nikako nisu mogli da nateraju kasnije serije da rade sa novim drajverima i VIA čipsetima. Da li su u Atiju nešto kasnije menjali pa se kartica pokrambasavala sa čipsetom, ne znam, ali bile su u pitanju isključivo VIA+9550 kombinacije na koje su se ljudi žalili. Edited February 17, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted February 17, 2008 Author Report Share Posted February 17, 2008 Jel mozete da mi predlozite koju plocu + procesor da uzmem da bi izvukao neki maksimum iz grafichke? Hvala puno na odgovorima, voodoo stvarno si kralj :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Sad da kupuješ novu AGP ploču, nije baš pametno. Juri po oglasima na www.bench-market.com/forum neku nForce kombinaciju. Nije trebalo ni da kupuješ AGP grafičku, za onih 140 evra što si nameravao u startu da potrošiš, mogao si uzeti ploču, proc i neku polovnu PCIe grafičku, ali sad šta je tu je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted February 18, 2008 Author Report Share Posted February 18, 2008 Jel ce ovo da radi poso? MSI PM8M3-V S.775, VIA P4M800, SB5.1, AGP8x, VGA, SATA RAID, Dual DDR400, LAN, mATX bla bla bla evo linka http://www.pcberza.co.yu/komponente/detail.php?id=2621 i CPU P4 506 2.667GHz FSB533 1MB LGA775 link, http://www.pcberza.co.yu/komponente/detail.php?id=4893 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Umesto toga uzmi ovo: ASRock AM2NF3-VSTA - 47e AMD Athlon64 X2 4200+ Box - 53e Oba imaju na PCBerzi, kucaj "AM2NF3-VSTA" i "4200+" u search. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts