Sting Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Daklem, neka destinacija da covek ode na vikend van Beograda da se odmori i iskulira. Da li neko ima neka lepa iskustva ili ideje? A moze i adresa nekog sajta gde bih mogao naci neshto :). Bilo bi super kad bi mogao autobusom da stignem do tamo da ne moram kolima. Ajmo RUR ekipo uzdam se u vas! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 malo je dalje, ali rudnik (planina) je mnogo lepo mesto za odmor, ne znam kako se tacno zove hotel, ali je noviji, ima bazen (1m 80cm - doduse) saunu teretanu kafic restoran itd, vazduh je mnogo cist, nocu spavas ko beba, izmedju ostalog ima puno mesta da se poseti okolo, gde mozes da vidis puno starih gradjevina tipa vodenica i sl. Isao sam samo na 1 dan ali je bilo bas ekstra, fino sam iskulirao, nazad se vratio ko nov. :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 (edited) da preporucujem ti rudnik :D posto mi je tata odatle :D haaahah :D a i dolaze kosarkaske ekipe tamo :D i nije dalje ima 100km od bg-a i imas bas Edited February 15, 2008 by Kal1mero Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 mećavnik - ono kusturičino drveno selo baš je za to što ti treba - da iskuliraš. vidi samo da li su završili bazen, pre tri meseca je bio pri kraju. mislim da nema autobus, jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 jajinci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 divcibare. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 (edited) Muchanj :D Malo selo u planini iznad Prilika kod Ivanjice Tamo je OSM za odmor... http://www.selo-turizam.com Takodje: Ресторан Доручак, Вечера – 200 дин Ручак - 300 дин Кафа – 30 дин Ракија – 30 дин Пиво – 70 дин Сок – 70 дин Boldovano je kljuchno :D Edited February 16, 2008 by ChemerBoy Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ZEMUN! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 ima mnogo turistickih salasa po vojvodini ako bi pre u ravnicu nego na planinu Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 realno, ako negde mozes da se odmoris, to je u srbiji :) sve zavisi sta gotivis najvise, mada kapiram da svi imaju dobre utiske na odmoru ako su isli da se ODMORE, a ne da divljaju po ceo dan/celu noc :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 mećavnik - ono kusturičino drveno selo Pa sta ga znam, nije mi to nesto za vikend? Mislim, ceo jedan dan ti prodje u putu do tamo i nazad :( btw, nisam znao da je otvorio te "smeshtajne kapacitete"? Ja kad sam bio pre godinu dana, nije bilo nicega od tog dela price. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Baranda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 chovek je (mozhda) vetj otishao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 Pa sta ga znam, nije mi to nesto za vikend? Mislim, ceo jedan dan ti prodje u putu do tamo i nazad :( btw, nisam znao da je otvorio te "smeshtajne kapacitete"? Ja kad sam bio pre godinu dana, nije bilo nicega od tog dela price. meni je to baš za vikend, ali zavisi pre svega od toga koliko te zamara vožnja van grada. ja po gradu mrzim da vozim kola, ali otvoreni put obožavam, tako da mi je to uvek deo tripa, i nije mi teško da odem do crne gore za vikend, a kamo li do tare :) što se mećavnika tiče, u novembru je bilo završeno sve osim bazena, i nije bilo žive duše. ma mnogo je dobro za odmor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 16, 2008 Report Share Posted February 16, 2008 i nije mi teško da odem do crne gore za vikend, a kamo li do tare :) ti si odlepio .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 http://www.country-club-hotel-babe.com/home.htm ;] Quote ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 i sting gde si bio kako si se proveo ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 mećavnik - ono kusturičino drveno selo baš je za to što ti treba - da iskuliraš. vidi samo da li su završili bazen, pre tri meseca je bio pri kraju. mislim da nema autobus, jbg. to mi je prvo palo na pamet ali koliko se putuje do tamo? i ja bi volela bash da odem ali qrac ja vishe NEMAM VIKEND videla sam i u novinama neke salashe, ima ih vishe i slike su bile odlichne ali gde kako to ne znam ako neko ima info nek postuje Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Ma ima gomila tih fora 2-3 nove kuće u nekom selu i stvarno je strava, samo treba naći takva mesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts