voodoo_ Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Ladno su ponovili hanojske kule iz Kotora na jednom mestu, smor :| Ali ima šmeka, baš malopre prođem pored dva neka vojnika na jednoj planeti, i krenu da pričaju viceve :) One hydrogen speaks to another: - I lost my electron! - Are you sure, man? - I'm positive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Pa mozes ti da zavrsis 4 glavne misije za ~10 sati i da se deres kako si zavrsio igru. Ali to samo govori: 1) da si konzolasko deriste koje je naviklo ko june da linerano prati pricu ala Fable 2) da ti je nivo intucije o velicini onoga sto mozes da uradis ravan nuli jer kad prvi put otvoris GM ti ne vidis samo te 3 destinacije vec je samo jedna trecina nacickana sistemima. A do sada sam tvorio Sol i jos mislim Hawking Eta ili tako nesto. Znaci ima da se otvaraju destinacije kako pratis price. Cisto mala ograda, ja ne kazem da je ovo naj-naj i ne znojim se kad neko kaze suprotno ali od trenutne ponude sasvim je adekvatna. Kao sto neko rece pozadinska prica je sasvim cool, a i to se polako nadogradjuje na ono osnovno tipa da bi saznao nesto o raznim rasama moras da pricas prvo sa njihovim predstavnicima na Citadeli ali kasnije dublje i detaljnije stvari skupljas u razgovoru sa svojim pratiocima. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 2 vudi nego jes posl'o? do sad bih svuko da mi nije grom sprzio maticnu :| 2seth fix, zar nisu side questovi neinspirativni, dosadni, repetitivni, ne dobijes nikakvu nagradu resavajuci ih, prepuni smarajucih mini igrica, i slicno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Posl'o. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Gracias Amigo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Mini igrice su u stvari dekodiranje kontenjera koje imas kroz celu igru a do sada sam video 2 vrste, jednu mnogo brojniju gde treba da stignes do centra mete dok te rotirajuci delovi u tome sprecavaju i standardnu ala-Gothic gde treba da zapamtis sekcencu. A side qvestovi se svode na idi-ubi-nesto-nekog do sada koliko ja vidim plus zbog "zivimo u modularnom svetu pa je sve modularno" tako i nemas neki nov raspored soba u brodu/bunkeru/zgradi jer je sve jelte modularno. Naravno to samo prikriva cinjenicu da je ovo razvijano za konzole pa zahtevnost za raznolikoscu nije prioritet. Kad malo bolje razmislim malo me nervira sledeca cinjenica na koju sam naisao. Razumem ja da kad u opisu planete stoji da je "baren world" u kome nemas sta da vidis zasto mamu mu nisu napravili vise lokacija kao Eden Prime za one planete gde pise da je "jungle-like" i tako redom. Velik fuseraj. Druga stavka, nagrade za resavanje misija. Standardno, exp/stvari/prica. Sto je standard do sada u svakom rpg koji sam igrao. Znaci igram sporednu misiju izmedju glavnih da bi nabudzio nivo, dobio opremu i otkrio malo vise o fantasy svetu u kome se nalazim. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 pazi od sutra krecem da igram, ali citam i svi kazu da nema sta da se otkriva (tj veoma malo ima) da je sve previshe pojednostavljeno i prekratko :) jbg strpecu se do sutra ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Jebote, i ona Ešli me otkačila kad sam joj predložio da se vatamo. Gad demit, prenelo mi se i u video igre :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 nishta sledeca stvar je da pochnesh da kupujes ljubav za $$$ :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Bogami, ovo uopšte nije kratka igra. Doduše gledam da odradim sve side questove, ali svejedno imam oko osam ipo sati igranja a od glavne priče sam jedino očistio onu matriarch... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 To i ja kazem. Licnog sam misljenja da svaki post na bilo kom forumu o tome koliko je trebalo da se predje igra treba uzimati sa velikom rezervom jer e-penis raste nekima i na to. Plus sad nesto razmisljam, evo meni se kako napredujem sa nivoima otvaraju sve lepsi i zanimljiviji oklopi. Kako neko moze da keze da je video sve od igre ako je eto presao najbrze sto moze sa najmanjim mogucim nivo-om. Plus nesto racunam, ovaj bug koji se pominje za zadnjeg "boss-a" gde ti se oruzje pregrejava ko moze da kaze da on to ne koristi neki biotic madjiju a ti niskog nivoa pa ne mozes da se odupres ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogue Gamer Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 @Seth Fix: cestitam ti si pravi gamer. Takoje kad vec igras igru onda uradi sve sto moze da se uradi u njoj i predji sve sporedne questove barem zbog exp-a. Ja Mass Effect igram vec 18 sati i uradio sam 2 glavne misije dobio jos jednu i uradio brdo sporednih questova, takodje sam unapredio titulu i nisam vise solder nego sam mogo da biram izmedju shock trooper i comando (uzeo sam comando), i stigo sam do 29 lvl-a. Najvise sam vremena proveo setajuci se od panene do panete, od sistema do sistema, i najvise na Citadeli. Quote I don't need to "get a life". I am a GAMER. I have lots of lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Yeah, Ashley's down! Igra u kojoj možeš da vidiš članicu posade golu ne može biti loša! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Jel se vidi i ono što G!!! masira u potpisu? Quote Screw You Guys, I'm Going Home! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 10, 2008 Author Report Share Posted June 10, 2008 Nope, ali close enough :) Animirano dupe u "tigrastoj" pozi. Za igru kojoj je izdavač Electronic Arts - puna kapa! :) Inače priča je baš epska, a pritom je i veoma dobro ispričana. Ovo će na kraju ispasti jedna odlična igra :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 a kako se povecava na maximum tezina u borbi? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Ne mozes odma vec moras da predjes na Hard a to otvara Hardcore a kad to predjes dobijes Insanity tezinu gde racunam imas ++++ neprijatelja od kojih svaki koristi madjije i najbolji oklop njemu dostupan. :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 lol tri puta da prelazim igru? pa nije ovo diablo :) jao kakvu sam facu napravio shepardu :) domaci zadatak za bethesdu kako se radi dizajn face ... opasan mofo ... postujem sliku kad dodjem kuci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 lol tri puta da prelazim igru? pa nije ovo diablo :) ahahahaha hvala na jutarnjem smehu dzhi ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 jes, sve pohvale za facegen software, napravio sam Mifunea iz matrixa ololo ja cu je vala preci par puta, side questovi van citadele su sranje, ne-glavne planete su sve iste samo sa drugom teksturom, sve je levelovano, al corny but horny dijalozi i prilicno raznovrstan gameplay sa razlicitim klasama izvlace pricu + mogucnost da pola posade izvrsi samoubistvo jer si ih izdrkao, pri prvom prelasku sam bio suvise nezan prema njima :DDD inace prvi put sam stigao do 43 nivoa i sad sa tim likom mogu na hardcore, tako da Dzi, ovo jeste kao diablo xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogue Gamer Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Meni je zanimljivo da radim sporedne questove. Znam da se izgled paneta ponavlja, a pogotovu izgled pecina ili baza na njima (samo se promeni redosled kutija u njma). A to da su sve pranete puste nije tacno naleteo sam, za sad, na jednu planetu koja je zelena i ima puno zivotinja. Quote I don't need to "get a life". I am a GAMER. I have lots of lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 naleteo sam i ja na jednu sa majmunima, al je opet potpuno retardirana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 11, 2008 Author Report Share Posted June 11, 2008 Jel neko naleteo na onaj kvest sa nekim vojnikom na Citadeli koji traži autogram? Šta se tu desi do kraja, posle sam odleteo u završetak igre i kvest se zatvorio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Prvi put pricas s'njim jos na pocetku, drugi put posle bilo koje misije van citadele gde ti trazi da te slika da bi to mogao da okaci o zid a treci put kad se vratis pita te da se pridruzi Specter-ima. Zavisno od kakvog lika igras naravno, meni je ovako ispalo jer prvog lika igram kao mecu dobrica :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 ako ga odjebes i prvi i drugi put opet se javlja treci put, malo budjav quest, zavrsi se a apsolutno nista se ne desi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts