Harmonikash Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 da potvrdim radi galaxy map i save game Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Čitao sam na jednom forumu da taj zadnji fix ispravlja te bagove, ali se dešava da kada se učita pozicija protivnici te odmah ucmekaju, bez da možeš uopšte i da reaguješ. Jel ovo sigurno 100% error free? Da znam dal da upriličim jedan download vikend ove nedelje. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Za sad se meni to nije desavalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Meni se to nije desavalo, jedino sto mi se desilo je da sam bio zaglavio na jednom delu prelaza u Normandiju ali tu pomaze ona stara fora da kucas u konzolu sifru da te tamo prebaci. Veoma je zanimljivo kako su dva lika dosla do resenja za crack, sto je cak bacilo sram na grupe koje izbacuju igre u ovom slucaju Reloaded. Ispalo na kraju da medju linijama koje pokrecu zastitu i ono debilno "pozovi kuci svakih 5 do 10 dana" ima desetine koje omogucavaju neke sasvim banalne stvari pa ako neko obrise sve ne gledajuci sta radi onda se i desi da 2 funkicje bez kojih se ne moze igrati i ne rade. Mada evo priznajem da je efektivno, meni je doslo da kupim igru od nerviranja.:) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 reinstaliram ti ja tako win i uturim dl dvd sa mass erectom i skapiram da je pukao... nema shanse da ga sada opet skidam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 u principu mrzim ove pucacke/akcione/rpg hibride al ovo je jebeno zabavna igra :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Sramota me je što pitam, al u onoj prvoj prologue misiji, sve završim i kaže "return to the spaceport". Where the fudge is the spaceport? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Samo overis onaj becon i krene animacija i zavrsi se misija. Osim ako si ti jos kod onog dela gde je onaj svercer oruzjem "Paule" e tu moras da odes do kraja voza, aktiviras i onda te on odveze na drugi deo spaceport-a gde se i nalazi beacon. Jos jedan bug na koji sam naleteo je u misiji "Asari Diplomat" neprijatelji se neprestano radjaju kad menjam izmedju dve zone, malo sam tako i varao pa sam otlkjucao "Assault Rifle Achievement" :) plus zaradio malo love za troskove. I da jos jedan bug, prokleti Mako mi nestaje konstantno ako promenim zonu, uvek se vrati na pocetnu poziciju. Damn Bioware/EA i njihova zastita protiv pirata !!!! Arrrrr!!! Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogue Gamer Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) ja postavite lik za tu dobru verziju onaj predhodni ne radi Edited June 8, 2008 by Rogue Gamer Quote I don't need to "get a life". I am a GAMER. I have lots of lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Samo overis onaj becon i krene animacija i zavrsi se misija. Osim ako si ti jos kod onog dela gde je onaj svercer oruzjem "Paule" e tu moras da odes do kraja voza, aktiviras i onda te on odveze na drugi deo spaceport-a gde se i nalazi beacon. Fala, zaboravio sam da ima i mapa u igri lol Nego izašao je i Vitality, krek im je dosta manji tako da je skroz očišćen od SecuROM VM-a i trebalo nešto bolje da radi + je ispravljen bag sa pregrevanjem oružja u poslednjoj borbi... http://rapidshare.com/files/120994248/Mass.Effect.CRACK.ONLY-ViTALiTY.rar Edited June 8, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 e bas hvala, meni je bag sa pregrevanjem oruzja inace poceo kad sam kupio prvo specter oruzje, negde oko pola igre :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Soreh na dezinformaciji, izgleda da Vitality ipak ne ispravlja overheat, nego Gnarlov fix #2... koji haos, valjda će skoro patch. Ovaj ispravlja overheat: http://rs336.rapidshare.com/files/121005630/The_MASS.EFFECT.PROPER.CRACKFiX.READ.NFO-iND.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 jbt koj raspad od igre :D pametan bioware, "procuri" verziju igre pre realease datea da bi im korisnici ispravljali bagove u igri xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Ja sam taj overheat bug ispravio sa +12 trenerom :), ali racunam da mi zbog toga neprijatelji jovo nanovo naseljavaju instance. Evo desila mi se misija da moram da udjem u 3 bunkera na mesecu a svaki put pri izlasku iz jednog mene je cekala stara dobra vojska neprijatelja i tureta :D Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogue Gamer Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 (edited) Znaci da ovaj creck ispravlja gresku kod galaxy map-e i save-a? Seth Fix mozes molim te da mi posaljes trener na mail ninja.spider@hotmail.com Edited June 8, 2008 by Rogue Gamer Quote I don't need to "get a life". I am a GAMER. I have lots of lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 Da, ispravlja sve ovaj drugi što ima iND u imenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Torrent od trainera Ovo je v1 trenera a za njega kazu da Squad HP ne radi kako treba. Nije ni da ti treba, samo ih bacis u zaklon ili da ti cuvaju ledja i sam rokas :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 Gniarf je prepravio i Vitalitijev tako da je sređen overheat, pogledajte na rlslogu, pred kraj druge strane sa komentarima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ovo je veoma dobar uvod za neku dublju raspravu o buducnosti PC igranja. Realno je ocekivati da sve vise i vise kompanija na ovaj nacin "osiguravaju" svoj proizvod, ali gde "osiguravanje legalne prodaje" prelazi u "obezbedjivanje prodaje i posle prodaje" ? Nekad se znalo, za pare koje dam to sto sam kupio je moje vlasnistvo. Sada za pare koje dam ja samo iznajmljujem stvar na odredjen broj instalacija. Onda moram da kupim opet i opet i opet ... . Jel nam se smesi buducnost gde ce svaka igra imati mesecnu preplatu kao MMO-i danasnjice i razni servisi M$ i ostalo? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 smesi nam se buducnost u kojoj su pirati nacionalni heroji i to je to :D jbg ovaj mass effect i pored sve zastite vecina ljudi je vec presla pre zvanicnog release datea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 mjok, ukinuce oni tu zastitu postepeno, tipa posle mesec dana proshire aktivaciju na 10 puta a posle 2 meseca je ukinu mene vishe brine sto se broj sati gejmpleja rapidno smanjuje (koliko je jebeni mass effect bio u razvoju i na kraju je zavrshish totalno za 10 sati igranja? 2 dana igranja)... zamisli josh da treba i da im platim... e pa necu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 mjok, ukinuce oni tu zastitu postepeno, tipa posle mesec dana proshire aktivaciju na 10 puta a posle 2 meseca je ukinu mene vishe brine sto se broj sati gejmpleja rapidno smanjuje (koliko je jebeni mass effect bio u razvoju i na kraju je zavrshish totalno za 10 sati igranja? 2 dana igranja)... zamisli josh da treba i da im platim... e pa necu... Ja sam počeo juče i po mojoj proceni igrao sam ga jedno oko 3 sata i još sam prvi put na Citadeli, krenuo sam da odrađujem questove koji se otvore posle prijema u tornju, kako vi to igrate ovako kompleksan rpg pa pređete za desetak sati? Jel to znači da sam još malo na pola igre :)?? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
viljuska Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) kompleksan rpg :D ne bih bas razvlacio tu definiciju :) inace ja sam igrao 25 sati, al jbg nisam bio soldier i radio sam one smorne side questove van citadele (i u principu lagano igrao) realno igra ima duplo manje materijala od kotora1 ili 2, a duze sam je igrao od njih xD Edited June 9, 2008 by viljuska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ja jos drndam ono vozilo na nekoj Ofeiogi32 planeti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 kompleksan rpg :D ne bih bas razvlacio tu definiciju :) inace ja sam igrao 25 sati, al jbg nisam bio soldier i radio sam one smorne side questove van citadele (i u principu lagano igrao) realno igra ima duplo manje materijala od kotora1 ili 2, a duze sam je igrao od njih xD Bem li ga, meni za sada deluje prilično obimno, još nisam počeo detaljnije da se udubljujem u opremu, naoružanje i level ap sistem, za sad odrađujem kvestove i čitam onaj codex, baš su se iscimali da kreiraju ovako obiman svet. Inače, KOTOR>>>KOTOR2, videćemo gde će ovo da upadne. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts