fatboy Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Znaci 10 iPhone-a, 8gb verzije, stizu u petak, lik donosi i prodaje, ja neam nista sa njim, 490e je cena po komadu kako mi danas reche u telefonskom razgovoru, moze neotpakovan a moze da ga ja otpakujem i krekujem prvo pa onda da ga preuzmete Eto ko bude zainteresovan (znam da je ovo dosta skupo) neka se javi ovde ili na PM pa cu ga ja dalje uputiti na coveka, samo da zhiv i zdrav stigne i provuche se kroz surchin Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 jel moze na rate ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 (edited) tesko da moze na rate, jbg sverc-komerc... Edited February 12, 2008 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 mnogo para trazish ... EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 iako ti ne prodajes, vec sam ishejtovao na hns Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 kao sto rekoh, NE PRODAJEM JA tako da molicu vas da ne trolujete da ne bih brisao postove... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 [nije hejt] Brate nije mi jasno cemu tolika cena iPhone-u? Klasicno lupanje po usima... ovi u radnjama traze i po 500 eura [nije hejt] sta to ima taj telefon pa toliko kosta? osim sto je jabuka :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Isto ko i onaj sat od 3k evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Isto ko i onaj sat od 3k evra. hahaha voodoo imba keve mi ovo je preskupo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 (edited) [nije hejt] Brate nije mi jasno cemu tolika cena iPhone-u? Klasicno lupanje po usima... ...ovi u radnjama traze i po 500 eura [nije hejt] sta to ima taj telefon pa toliko kosta? osim sto je jabuka :D U radnjama je bio 650 pre 2 meseca, pa 600 pa 550 i evo pre neki dan spustili su na 515, to je najpovoljnije od svih mobil shopova, juce sam cekirao... E sad pazi ovako, lik je otisao u NY svojim poslom... covek ima kinte, i nije mu problem da plati 10 iPhone-a po310eur koliko tamo ON THE SPOT kosta ukljucujuci neku taksu. Takodje, mozes da kupis samo JEDAN iPhone na svoju ID karticu tamo sada ali on ima nekog hindusa tamo koji mu je sredio da kupi 10 komada... i na kraju ima coveka na surchinu pa ce lako uplesati u zemlju sa 10 jabuka u torbi. Kako ga ja kapiram, on ce prodati te telefone ovde i eventualno pokriti od zarade svoje roskove puta u USA, jer kada uzmes u obzir koliko je povratna avionska karta i troskovi tamo za 7 dana koliko ostaje skapiras da se on nece obogatiti svakako a opet ce prodati telefone 20-30e jedtinije od lokalnih mobil shopova... Znaci ovde nije sad rec o tome "koliko je iPhone u NY" vec je poenta da oni koji nemaju nekoga da im donese isti, mogu da ustede koji euro uzevshi fon od njega... a oni koji ce odvojiti 500eur za fon, njih svakako ima... a ni njemu nije namera da ubedjuje deo populacije koji nikada ne bi dao 500e da kupi fon od njega, offcourse... Edited February 13, 2008 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Ma kapiram ja tebe i sve to stoji sto si ti rekao i matematika je skroz ispravna... nego pitanje je bilo vezano za samu vrednost telefona srazmernu njegovim funkcijama... :P nevezano za oglas hehe :) oglas je skroz ok, cak je i cena koliko toliko korektna! I jos jedno pitanje: Jel dekodiranje tj otkljucavanje ili ti pimpovanje iPhone-a utice na funkcionalnost samog telefona? u prevodu: interesuje me jel npr otkljucani iPhone apsolutno isto radi kao i onaj u USA? I koji su mu nedostatci (cuo sam da ih ima par i da su poprilicno veliki za fon takvog kalibra)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 ma batali me tih tipova sto su puni para ali opet prodaju i phone da bi poklili troshkove puta lol ali hajde da je neka druga stvarchica ali iphone jednostavno ne vredi tih para nije hejt prema tebi licno nego prema celoj toj prichi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 (edited) naravno, ja prvi ne bih dao vishe negoli tih 310eur koliko staje tamo u prodavnici, hajde neka to bude neka realna cena... mislim ako su nokia N serije 400 i vise jura onda definitivno vredi dati lovu za iPhone POD USLOVOM da gotivite ceo taj fazon a to je opet individualno... Sto se funkcionalsnoti tiche, nema NIKAKVE razlike izmedju otkljucanog i legalno aktiviranog iPhone-a. To ti je kao i kod npr. Windowsa, ako imas legalan XP na kompu onda mozes da koristis i onaj on-line support, updates etc, a ako je krekovan onda jao majko, ne mozes! ...ako me kapirate... tj jos besmislenije je jer na Apple sajtu osim novog firmware-a nema nista zanimljivo za iPhone... a i SAM TAJ FIRMWARE pojavi se u PIRATSKOJ VERZIJI sto znaci da mozete i firmware da updateujete ako vam se bas dopadnu novine u istom, ali sa piratskim jer originalni NANOVO ZAKLJUCAVA iPhone! Glavna stvar jesu APLIKACIJE, kojih ima na stotine i svaki dan izlaze nove, a kreiraju ih entuzijasti sirom sveta kako bi izvukli max iz ovog uredjaja... za sada znam nekih 30-tak "source" piratskih web lokacija sa kojih iPhone moze (ako je u hot spotu) da downloaduje i instalira gomile koristih programa, alata, igara itd itd... Eto mi se upravo i najvise dopada, sto mozes da ga customizujesh i instaliras na njega sve i svasta prilagodjavajuci ga svojim potrebama! btw, neko me je pitao da li iPhone moze da sljaka kao GPS. pa ne bash ali ako unesete podesavanja za EDGE vaseg mobilnog provajdera, aktivirate shatro GPS koji preko google maps moze da vas LOCIRA iz satelita u svakom trenutku, sistem provereno sljaka ali ne moze da vas vozi kroz ulice kao klasicni GPS koji ima u sebi fajlove sa mapama jer ovaj koristi samo google maps mislim... Edited February 13, 2008 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 Da se ne zove taj chovek Zeki ? :) Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 de je urgh da ti kaze e pa matori kako to mislim ne moze to tako kupuje za 310 a prodaje za 500 bolje bi bilo da podeli dzaba drugarima i da bude cool :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 imam procenat pa cutim;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 zeki je 100% :D radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 idemooooo.... trotter & CO is online! nemo posle "nisam znao..." Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 a 300 -350 $ u NY don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 ^Da si prochitao ceo topic ne verujem da bi napisao taj post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 20, 2008 Author Report Share Posted February 20, 2008 zasto kad je lakse da ne procita nista i da napise nesto that will make him COOL! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 pa naravno nego kako don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 pa ti kupi u NY VRH! :D to ti je isto kao i kad ciga diluje marke i kad dodje lik i pita ga za kurs a ovaj mu da slabiji i kao: Pa cigo brate juce ti je bio jachi kurs? a ciga ce: Pa ti dodzi juche! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Ja se cudim kako niko nije ranije napisao "pa ti kupi u NY" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ne mogu da kupim ali sam narucio don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts