gruja Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 ^ couldnt agree more Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 (edited) ustao rano ko debil, smorio se opasno. pa rekoh da bacim koje zelje :) Preach - sve bi dao da ga cujem opet. kao i FBSs, pa da se valjamo u blatu ko prasici... opet :D Marco V Sultan Henrik B Arno Cost Armin van Buuren Paul van Dyk joj kad se setim Edited March 19, 2008 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 da je ovo exit 2005 pa bi se mozda i poradovo za dipdish.. ovako mi dodju ko ritam nereda..stalno su tu Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 DJ Dove plz :( Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 molim te daj jos imena tih tvojih likova da nam pokazes koliko si uzdignut u odnosu na nas :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Kakve veze to ima? To je DJ kog gotivim bash u poslednjih godinu dana... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 okachi nesto Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 ne znate http://www.myspace.com/djmegaraver Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 FFS haha Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 dj munli molim te kruko okachi tu najjachu sliku ikad ! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 NADJI JE,NISTA ME NE INTERESUJE VISHE! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 deep dish deep shit :( Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Zao mi sto za sada ove godine nista od repa izgleda nema, iako sam u proteklih par dana cuo neke glasine da Jay-z dolazi, meni zvuci malo verovatno, ali ako je neko nesto nacuo nek napise... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 tebra shta tje ti vishe repa od proshle godine i snoopa .. mislim to je to! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRoDo BaGiNS Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 jao gde se njega seti nesreco :))) ne znam gde mi je cela slika, nasao sam samo edit za avatar :))) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhhahahahahahahah brutalni old skul!!! :))) kruko gde se toga seti, prevrnuo sam se :)) nadji celu fotku obavezno, seti sa kog foruma i koje zurke si to skinuo "onomad" :D Quote nt.hc ===================== Ne daj nikom da te vredja, jer te niko ne zna.. Pa ti si se stondirao i u igrici.. DZOKOLEND aniHANI, HANIma3x Koji je sprat danas?!? U slucaju nuzde POLULITI!!! NOGICA, NOGICA.. Hannibal: Kakav vam je batak?!? Prodavacica: Nemamo to trenutno!!! Maha: -E brate jel imas kezva?!? -Brate nemam pare.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 tu su i rezervne cvike ahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Dj Munli,vazni deo mog odrastanja :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Dolazi i ciganka :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 tebra shta tje ti vishe repa od proshle godine i snoopa .. mislim to je to! Snoop i wu su dovoljno repa sto je dosad bilo :)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Realno Sage Francis je objasnio sto se tice repa/hopa na exitu ... Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Snoop i wu su dovoljno repa sto je dosad bilo :)? Pa ne,realno,prosle 'dine su bacili akcenat na repa i hopa tako da ne verujem da ce ove godine nesto uraditi po tom pitanju znacajnije. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 24, 2008 Report Share Posted March 24, 2008 Popularna britanska pevačica M.I.A. koja se proslavila hitovima „Galang“ i „Sunshowers“ nastupiće na ovogodišnjem „Egzitu“ koji se održava od 10. do 13. jula u Novom Sadu. jebem se u glavu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 iako sam u proteklih par dana cuo neke glasine da Jay-z dolazi, meni zvuci malo verovatno, ali ako je neko nesto nacuo nek napise... čuo sam i ja, i nije zvučalo toliko nerealno tako da držim palčeve :) a do jaja što M.I.A. dolazi, samo ne znam kako će to izgledati na mainu. i kad su nju prvi put pomenuli (u 24sata), pomenuli su i Justice i Klaxons.. kad će to da potvrđuju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 ok za nju, ajde, nema veze.. al da otvara fest? to mi malo glupo Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted March 25, 2008 Report Share Posted March 25, 2008 Samo neka dovedu par kvalitetnih dji djejeva i to je to . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts