StormScion Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Ko god je mislio da ono gore nije sarkazam vec nesta drugo odmah da se upuca u glavu ... ako je ima Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ficok Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 trazio sam ovo ali nisam nasao jel mozes malo da pojasnis? http://www.mmo-champion.com/ New tier 6 parts Quote Kad sam bio mali, poklone mi slali iz Čikaga moji, znaš ti dobro koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 koliko drkaju pishe jebote ubacice 2h oruzije sa 150 dps... mislim ako ce sad biti taj dmg onda me zanima na 80om lvlu sta ce biti 300dps? i svi sa 50k hpa? idu u nebesa bzv po meni je iskreno trenutno igra dostigla svoj maximum sto se tiche skilla ljudi i itema sad je pvp skoro pa ok druidi i warloci su smorili znamo ali i protiv njih ima leka uvek ce neka klasa se izdvajati ali ubacivanje ovakih bolesnih itema ne vodi nicemu sem drkaju kurac na te iteme koje izdrkavanje prave igru da ce trebati 0 skilla za igrajne uzmes 2.4 iteme i 2 shotujes sve / tenkujes 20 ljudi cemu oni itemi tipa 55 haste rating i 450 apa na proc jel su svesni sta ce to raditi bre cemu shield od 7k armora wtf bre kapiram da ce na 80om lvlu svi imati po 100k armora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) bukvalno ovako danas dignem na 70lvl sutra sam full plav prekostura full epic(glad) i onda 3. dan sam bas bas full epic mislim... jedino mi se svidja eto to sto su ubacili 3nova tier dela samo treba jos da ubace i 6bonus set Edited February 10, 2008 by kiBo Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capma Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Insect Swarm: Upotreba nižih rankova ove magije povlači za sobom pravilne restrikcije. kakvi cigani majke mi e... Quote Interrupts better than Kanye Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 pa naxxramas nije ocistilo ni 1%guildova a bt je ocistilo pa da se ne lazemo sigurno 5%guildova Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) ajde mir mir ppl :) mora nesto da se farmuje iz patcha u patch :) Ako vec hocete da sve stane :) kazite evropskoj uniji da se buni za undeadove sto imaju koske :) i sto se vide delovi tela bez koze, da ubaci blizzard 3-4 sata dnevnog igranja :) kao sto su u kini uradili pa nista nece da se pomeri narednih godinu dana. Da se svi lepo smorimo :P i imamo full Tier 6 epixe :) i da zavrsimo WoW finally. Jer se neko seca situacije kad je Naxxramas izasao i kad je bio Pre TBC beta um ? Kako je bilo to vreme ? Tako ce biti i sad Sunwell oznacava kraj TBC-a i pocetak WotLK. Za par nedelja kad krene open beta WotLK ima da masa ljudi prestane da igra i da ceka nastavak. Svi cemo da se smorimo koji ostanemo jer necemo imati sta da radimmo slacking ce biti jak, i smor ce da bude dok ne izadje nastavak. Kad je tbc izasao, svi su bili na temu, OMFG Hellfire Penizuela kako je lepo jaoj ovo ono i sad whine nista vam ne valja :( This is fuckin game :) Ako blizzard planira da igrace ostavi da igrju dalje moraju da im daju bolja oruzija bolje contente, jace / komplikovanije bosseve. Neko gleda lore, a neko gleda epix .... Malo mi je stvarno sick da slusam sto kenjate kako je igra shit crap. Ima dosta promasaja u TBC, i dosta su naucili u tome kao sto je bilo dosta promasaja u pre TBC jer za mene Tier 1 i 2 set nemaju blage veze svezom kao i itemi low lvela plavi koji su padali za popa i daje agility -.- Blizz jos uci i ucice i dalje :) ali sve polako vremenom ima da sredi. Verujem da u sunwell ima da se vecina stvari sredi kao i balans. Sve u svoje vreme i nemojte da se nervirate i da pljujete igru. Kako god okrenete vi je i dalje igrate :) Evo primer sto je oruzije 150dps.... Igrao sam might & magic i zavrsio sam FRP avantura, hteo sam da budem opremljen max i kad sam se sve opremio maximalno najjace ubio poslednejg bossa dobio sam poruku End Game :) i mogo sam da nastavim posle sam se samo smarao :) ubijajuci mobs bez ijednog questa... E sad hocete ovako nesto u wowu, gde je svet veci kompleksniji i igri koja je MMORPG ? Ok kill Arthas End game i da pogasimo servere nema zasta vise da se igra. Mislim da onaj ko igra od alpha / beta pa do dan danas zna koju igru igra i kako funkcionise jedan mmorpg, a najbolje to znaju ljudi koji igraju Ultima Online. Edited February 10, 2008 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 zato je pvp majka mozes da igras 20h dnevno i dokle oces pve predjes i naucis napamet i preso si kao u pvpu uvek napredujes skillom i gearom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemaN!-!-! Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 ovo blizard radi od 2.4 http://img150.imageshack.us/img150/9189/wo...08222737ay9.jpg Zaista me nebi cudilo da je ovo istina. Setite se da pre dolaska tbc-a izasao patch da se hwl itemi koji su tada bili jedni od najboljih u igrici kupuju honorom. Tako da bi ovo bilo sasvim normalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melw Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 (edited) errm, slazem se dooonekle ... mada razmisli , to ti je oko 35 golda manje po raidu. Imho netje se znati koliko je ovaj bow bolji od BBotB ili Bristle-a dok se ne testira , bolji je to je 100 % sigurno. Steady Shot ne uzima ammo dps u obzir , a MM/SV hunterima je to 30 % dps-a ,BM 50%(mada i dalje sporo za BM, ne znam kakav tje gun i drugi bow biti,ukoliko smanje BM tje razvijati vetji dmg od bilo koje druge klase). Critovatje se SS ko aimed shot sada lol :P Deadukh. edit. jbg quoteovo sam pogreshnog lika , na Koletov post o Leg bow-u se odnosi Edited February 10, 2008 by Melw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Secam se ja Naxx-a i masovne proizvodnje kristala..Ma uzas,bi lepo kada su se spawnovali scourge-ovi i kada je bilo aktivnosti.. Shteta shto Naxx nije trajao bar 7-8 meseci ,ima ubedljivo najlepshi dizajn itema izmedju ostalog.. Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 hehe istina, secam se prvog maexxna killa i bam pade Wraith Blade. tad je bio neki merge blabla i kako cemo loot taj raid i kao ajd na roll. ja /roll i ono 100 :) izgled tog macha je bio imba.secam se kako su me ljudi inspectovali da vide sta je to i gomila wispova gde to pada. hehe good old days :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 ORK RATNIK ! ODUPRO MI SE NA CEKIC PRAVDE ... NEMOGUCE ! JEBEM MATER VAMA POPOVIMA STO ME SPAMUJETE ZA BLAGOSLOV MUDROSTI ... BLAGOSILJAV VAM @!@!@@"@£@@$@%!@" !1!111 xD Jos malo pa cu uzeti Sabljomraka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libra Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 lol olaksase skoro sve raidove.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) wow je debilizovan... osecam da new school raideri koji ciste hyjal dan i noc vajpuju u RFC-u na prvom trash mobu...(mislim ne bukvalno, aj nek bude NAXX) pve je danas 3-5button i jedno dugme za ventrilo... :S Edited February 17, 2008 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 -1 ako koristish voice activation Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 najveci problem je sto vise od 60% ljudi i dalje igra zbog itema i rest my case :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 to sa t6 i glejvovima je fejk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 to sa t6 i glejvovima je fejk. give the man a cigar Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 (edited) http://forums.wow-europe.com/thread.html?t...736&sid=1#0 Vaneras First of all we would like to thank you all for the feedback you have provided regarding the changed set bonus on the Restoration Gladiator set. The Restoration 4-piece Gladiator set bonus has been changed in the next PTR build. It is now the old Stormrage set-bonus, which is -.2 seconds off Regrowth. In addition, the speed bonus to Cheetah will remain on the Feral 4-piece Gladiator set bonus. <3 Vaneras Edited February 18, 2008 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 fejk je, majke mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 give the man a cigar pwned! Inace, znam samo da x guildova je na lvl 70 pokusalo da cisti naxx pa im nije islo ... iz zajebancije. Jebiga. Videcemo kakav ce naxx da bude u ekspanziji, tj koliko laksi :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 thaddius cockblocker :< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 zasto koriste rech cheetah -.- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 (edited) http://en.wikipedia.org/wiki/Cheetah Meni se vise svidja nego da kaze cat :) Edited February 18, 2008 by Silencer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts