Jump to content

Arch Druid hero class, Emerald Dream and dk info :)

Silencer

Recommended Posts

Jbte, ma koliko mi bilo tesko ovo da priznam... Mohi je u pravu sto se tice rogue/warr duela. Ukoliko rogue zna da abjuzuje "dead zone" i tokom borbe drzi warra na ogranicenom rage-u taj isti warr ima malo sanse protiv rogue-a... Isto tako dosta toga zavisi i od builda koji rogue koristi...

*edit LOL DRUID!!1

Onda sam ja igrao samo protiv noob rogova... Shto je vrlo teshko moguce.

I put the CUTE in EXECUTE!

Frizdun @ Twisting Nether

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ah da ja sam ih natero svojim tajnim motjima psihoze ili behu argumenti zaboravio sam vetj ....

Ja sam samo cekao da dodje jos neko iskusan po tom pitanju i da potvrdi situaciju koju sam naveo .... sto se i desilo nego ne vidim da je neko stao i rekao pa ok cek mozda i razmislio malo ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Bravo mohi majstore naterao si dosta ljudi sa ovog foruma da misle da je velika vecina rogova ustvari massa noobova i da dobar rogue moze da dobije warriora njemu ravnom.

Ne znam koliko dugo igras wow (ne mislim tim nista lose) al pitanje warr rogue je staro koliko i leeeroy jenkis :)

sex, drugs and bio food!

Rogue ima dosta mogucnosti, ali da bi dobio orc warriora jednostavno mora imati vishe srece nego pameti, protiv dwarf warriora vishe skilla dodushe jer ako dwarf iskoristi stoneform u pravom trenutku gg.

stone form vise ne radi vs blinda tako da je manje vise beskoristan ...

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Realno Grim je likchina,i mnogo se moglo nauchiti od njega npr duel vs rogue .. skochish ka njemu i okrenesh ledja da ne popijesh Gouge... etc.. etc. Resiliance mnogo menja igru ..ali kapiram da Grim i dalje igra da bi i tu bilo dobrih provala ..

MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls

forumskill5yk7xyap9.gif

Pa znash u drugom delu, shto je provalio bug.Charm radi (ili je bar radio) samo na humanoid mete, on ukljuchi ultra-flash shadow reflector, succubus krene da ga charmuje, i charmuje samu sebe.Gg na demon charm-u. :)

Ne znam da li sada igra, ali u sezoni 2 je igrao.

grimpd4.th.jpg

Znam, mislio sam dok rogue bleeduje+crippling kite u zoni gde warrior ne moze da ga udari ili interceptuje jer realno ako warrior dobije intercept protiv rouga to je game over u najavi.

dobro dobro zato sam i rekao manje vise ;)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

dobar rogue mora da zna da abjuzuje deadzone,i dobar rogue ce dobiti warriora u duelu u svakom slucaju ako ima spremne sve cd-ove

i ima toliko boljih rogova od potion-popping nuba grima da doticni nije vredan spominjanja uopshte

hvala

*edit*

uvek se lepo nasmejem na njegovu poslednju scenu u prvom filmu [:X]

Edited by psy

Rogue moze da dobije warra to je cinjenica. Gledao sam duel 5/5 venge warr sa venge macom i isto tako gearovanog roga gde je rog popalio svaki jebeni cooldown i naravno oprao warra i ostao na 98%hp. Takodje imam alt warra sa kojim dosta pikam wsg i ab i najlakse mete su mi rogovi koji su vec u kombatu. Ubijem ih za 9-10 sec posle charga uzavisnosti od geara. Tako da po tom pitanju warr pwnuje roga. Recimo da se to vazi i za arenu ako je warr sa healerom a u 99,99% slucajeva jeste. Inace imam neki trip da za neku klasu ponekad vezujem neke osobine :P Tako za roga npr mogu reci da su najvece picke od igraca. Nikada u zivotu mi se nije desilo da rogue prizna da ga je neko dobio na skill. Uvek se zale da im je falio CD ili je zalagoval....ali jebeno UVEK dok npr more drugih klasa posle izgubljenog duela kaze da nema nikakvih sansi ili prizna da je losiji. Takodje u BG svaki drugi jebeni rog koga pwnujem radi vanish na 3% iako ima bleed na sebi i naravno uvek umre posle toga lol. To izgleda potvrdjuje teoriju od 90% rogovske populacije. Bez uvrede rogoviam sa foruma nisam nista licno mislio:P

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"