Friz Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Meni se chini da si ispao glup u drushtvu i da sad hoces pokretanjem LOLDRUID mase trolova da se izvuces. Nikad nisam rekao da je drood lol. Vrati se stranu nazad i vidi o chemu sam pisao. A ja drooda kao warr nemam teoretske shanse da dobijem ako te bash interesuje. Quote I put the CUTE in EXECUTE! Frizdun @ Twisting Nether Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 LoL burza koj kad se smori u WoWu alt-tabuje da se malo istrese po forumi izigravujuci nesto posto je on jelte 2k+, molim nemojte da se raspravljate sa njim ako niste ni blizu 2k, svi ste nooblare ... i pokusava da ubedjuje ljude na wotlk hero klasi arch druid topicu kako 10% ljudi u tbc-u zna da igra roga kao svoju klasu i da je high skiled rogue dobija warriora njemu ravnom po skillu i gearu ako obojca pruze jednak ili slican napor u duel-u. Da sam glup mozda bi me ubedio. Spremaj eksplojt za sledecu sezonu da bi mogao da odrzis high rating sa nerfovanim druidom i mogao da se uzdizes na ovom forumu kao neko i nesto, da te ne bi prozivali :P I ti si taj koj zeli da bude u centru paznje (centar tvog malog sveta) posto vidim u zadnja par dana 40% postova su tvoj u kojima ti visok wow znanja "tehorycrafta" (LOL) nama, tebi ne dolikovanom znanj istog objasnjavas neke stvari. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 xzor the new mohican Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) Nikad nisam rekao da je drood lol. Vrati se stranu nazad i vidi o chemu sam pisao. A ja drooda kao warr nemam teoretske shanse da dobijem ako te bash interesuje. Gde sam ja napisao da si ti to napisao? Aj po malo vitamina opala ti koncentracija. POKRETANJEM LOLDRUID MASE = pokretanjem teme koju stormscion, psy i ostatak vesele druzine potezu kad god nemaju argumenata za moju omiljenu diskusiju. LoL burza koj kad se smori u WoWu alt-tabuje da se malo istrese po forumi izigravujuci nesto posto je on jelte 2k+, molim nemojte da se raspravljate sa njim ako niste ni blizu 2k, svi ste nooblare ... i pokusava da ubedjuje ljude na wotlk hero klasi arch druid topicu kako 10% ljudi u tbc-u zna da igra roga kao svoju klasu i da je high skiled rogue dobija warriora njemu ravnom po skillu i gearu ako obojca pruze jednak ili slican napor u duel-u. Da sam glup mozda bi me ubedio. Spremaj eksplojt za sledecu sezonu da bi mogao da odrzis high rating sa nerfovanim druidom i mogao da se uzdizes na ovom forumu kao neko i nesto, da te ne bi prozivali :P I ti si taj koj zeli da bude u centru paznje (centar tvog malog sveta) posto vidim u zadnja par dana 40% postova su tvoj u kojima ti visok wow znanja "tehorycrafta" (LOL) nama, tebi ne dolikovanom znanj istog objasnjavas neke stvari. A i ti isto ostao bez argumenata? Sto exploit? Ja bez setbonusa imao 2k+ u sezoni2 sa 3moonglade-a ... snaci cu se ja ne brini, bolje se skoncentrishi vishe na svoju igru pa konacno predji tih 1500 i budi u plusu, a ne da moras svake nedelje kupovati novi tim da vratis rejting na 1500. Edited March 6, 2008 by mohican Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friz Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 @mohi: Shto se argumenata tiche nemam nameru da opisujem duel warr vs rogue, korak po korak. Ali ni to ne bi bilo dovoljno da te ubedi da nisi u pravu. Quote I put the CUTE in EXECUTE! Frizdun @ Twisting Nether Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 @mohi Ja nemam kesa ni da kupim savegary za axe a kamo li da kupim neki team da mu spustam rating :) Igram +-1600 rating sa losim kombo sastavima u 2v2 i 3v3 teamovima sa random team8ovima koj su u glavnom lose gerovani, zato sto nemam vremena da igram wow toliko. Igram ga samo nedeljom i to po samo 4-5 sati (mada u zadnje vreme sam ponekad igrao i po kojim radnim danom samo da uraim 1-2 daliy Qs i par arena mecha ako su teamm8ovi online), sa random ljudima koje u tom trenutku nadjem na trade. Igrao sam 2v2 sa sp-om na 1570+- ratingu, sa bm hunterom na 1580+- ratingu, sa magom na 1640- ratingu, i sa feralom na 1560+. Sa s1/blue resto druidom (inace klinac je no skill retard) sam igrao na 1740 rating, a tad sam bi gerovan 4xs1, 1xgm i 4xVeteran (isti taj druid je sad s1/s3/full vindi na 1540 atm sa mnoooogo bolj gerovanim warriorom od mene). A dosta nedelja se desavalo da ne dobijem arena poene. Da igram wow koliko i ti ja bi odavno nasao dobrog druida i igrao na 2.3K+ ratingom atm :) I ako ne znas zasto je lock+druid exploit u areni, ja gubim postovanje prema tebi i necu da nastavljam dalju diskusiju ... Ili sa samo pravis noob ? Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) Ja bez setbonusa imao 2k+ u sezoni2 sa 3moonglade-a One word! Druid. o ( `.')o Edited March 7, 2008 by k0baya Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 @mohi Ja nemam kesa ni da kupim savegary za axe a kamo li da kupim neki team da mu spustam rating :) Igram +-1600 rating sa losim kombo sastavima u 2v2 i 3v3 teamovima sa random team8ovima koj su u glavnom lose gerovani, zato sto nemam vremena da igram wow toliko. Igram ga samo nedeljom i to po samo 4-5 sati (mada u zadnje vreme sam ponekad igrao i po kojim radnim danom samo da uraim 1-2 daliy Qs i par arena mecha ako su teamm8ovi online), sa random ljudima koje u tom trenutku nadjem na trade. Igrao sam 2v2 sa sp-om na 1570+- ratingu, sa bm hunterom na 1580+- ratingu, sa magom na 1640- ratingu, i sa feralom na 1560+. Sa s1/blue resto druidom (inace klinac je no skill retard) sam igrao na 1740 rating, a tad sam bi gerovan 4xs1, 1xgm i 4xVeteran (isti taj druid je sad s1/s3/full vindi na 1540 atm sa mnoooogo bolj gerovanim warriorom od mene). A dosta nedelja se desavalo da ne dobijem arena poene. Da igram wow koliko i ti ja bi odavno nasao dobrog druida i igrao na 2.3K+ ratingom atm :) I ako ne znas zasto je lock+druid exploit u areni, ja gubim postovanje prema tebi i necu da nastavljam dalju diskusiju ... Ili sa samo pravis noob ? Pretpostavljam da je to "tad" sa tim druidom bila sezona 1 ... Otkud ti znas kolko ja igram? Ne stizem da odigram sve timove koje imam, a to sto stizem je po 10ak partija za poene i jedino sto kao igram vise od tebe je sto afkujem u avu sa hanter altom dok sam na poslu alt tabovan. Ne ne znam zasto je druid-lock exploit jer sam vec 20 puta naveo jedno 5 komboa koji ih jebu. @mohi: Shto se argumenata tiche nemam nameru da opisujem duel warr vs rogue, korak po korak. Ali ni to ne bi bilo dovoljno da te ubedi da nisi u pravu. Heh pa neces me ubediti jer cu naci milion rupa u tvom opisu duela ... posto za razliku od tebe znam kako to moze da izgleda kad dobri igrachi igraju. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friz Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 ma da Quote I put the CUTE in EXECUTE! Frizdun @ Twisting Nether Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Sap -> cheap shot -> gtfo restealth -> sap -> garotte -> 5cp rupture -> vanish -> sve ostalo. <- jedan od primera ----> sve je to lepo, ali warr za to vreme nece izgubiti nista Hp-a ( naravno ako ima second wind i blood craze,sto je danas must), dok ce rogue ostati bez pola CD-ova..takodje , takodje , ako se rogue zajebe i udje u vanish blizu warriora , Demo shout i eto ga on napolju...wasted CD... 2xEvasion, 2xSprint, 1xAdrenaline rush = demi-god mode. ----> izvadim stit pa ti udri po Illidanovom stitu do sutra. Da ne spominjem shield wall, sto je jelte pisanje vec , ali niko nije rekao arena dueli vec 1 na 1. Naravno , Retalitation >>>> rogues:) al ajde da batalimo 30 min CD-ove. U sustini , sve ovo naravno moze da prodje , naravno da rogue moze dobiti warriora , ali u mom dosadasnjem iskustvu sam najvise problema imao sa rogovima koji te " kituju " vam melee rangea , ali dovoljno blizu da ne mogu biti interceptovani. To je imba ako uspe da uradi , ali se to bas retko desava. To je za respect , jel zahteva veliki focus igraca, i jedan od najboljih nacina da se dobije warrior. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 To je za respect , jel zahteva veliki focus igraca, i jedan od najboljih nacina da se dobije warrior. I -120 latency. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Pa najvise ping da..al jbg i to je skill , imati imba ping :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
K0baya Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Pa jes' majku mu. :) I skill je zabosti pravi ISP. :) Odoh -> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Pretpostavljam da je to "tad" sa tim druidom bila sezona 1 ... Warrior mi dingovao 70 20og avgusta. Ne ne znam zasto je druid-lock exploit jer sam vec 20 puta naveo jedno 5 komboa koji ih jebu. ako ne znas zasto je lock+druid exploit u areni ... ... necu da nastavljam dalju diskusiju ... Ili se* samo pravis noob ? Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 HOHOHO kako si ti samo kul ... Eto ako ti ne znas zasto svi druidi imaju veliki kurac ja necu da nastavim diskusiju sa tobom HOHOHO ... Igram taj kombo i jako dobro znam koliko ih ima i koji su mu sve antikomboi. A ako je u pitanju neki pravi cheat slobodno napusti diskusiju i sakrij se negde. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 I to je super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frkans Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 smorili ste do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 mohi je smorio do jaja ^^ Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jabre Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 psy daj onu sliku ponovo :) jebeni je pwn , vidis da im nije dobro ! Quote T_T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) do jaja je kada neki likovi sa shitzor servera pwnuju po forumima mislecu da su uberz :D (irony&sarcasm) burek sa sirom u pekari petrovic u zemunu je do jaja isto ! :D ( :drool: ) do jaja je kad imash ribu i ne morash da aktivirash desanku za vreme wow-a .. ;) (irony&sarcasm) do jaja je kad smorite ovako i svadjate se ko je gluplji i naivniji.. (irony&sarcasm) do jaja je kad likovi u pve-u ne umeju da igraju svoju klasu i likove,na primer imate DMB addon koji vam kaze 2 minuta unapred sta ce koji boss da uradi i ti zagines,onda bi pritom rekao "wtf" ,a ja bi se u sebi mislio brate koji si ti retard kad ne umes da se pomerish 5 jardi unazad..i obichno se nadje 20 od 25 ljudi koji su takvi i do jaja je sto ljudi na easy modu ne znaju sta da rade iako im je sve nacrtano Edited March 7, 2008 by Pajoslav Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Ja isto mislim da dobar rogue moze warra da solidno pwnuje. Jes da ovo na ovom forumu zvuci kao fraza ali - sve je u skillu. Poenta je da rogue iako je slabiji na meele (leather, less hp) ima MNOGO vise kontrole pri fajtu, i ako tu kontrolu zna da izkoristi, izlazi kao pobednik. Uvek bilo i ostalo ... e sad, to sto pri susretu warr x rogue tomu rogue je potrebno da ima vise skilla, je druga stvar. Warr bije i moze da bude gadno prosecan opet tu nema sta mnogo da zajebe ... dok rogue mora da misli - a to je u danasnje vreme kde svaki rogue bije po tastaturi i spamuje tri skilla zajebana prica :) Pricam o ljudima sa istim/slicnim gearom ... manite me tih fora s3 warr vs s1 rogue :) Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=14112 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=27354 Jeste mator snimak,ali ovaj tip je pwnovao po 2 warriora u isto vreme ^^ Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Filmcic su sranje u ovom slucaju ... isto tako ima movie u kome swifty ubija 3 rogua odjednom (koji ga napadaju odjednom), a slicno su gearovani :) Ja na primer da me neko stavi u INDENTICNU situaciju ko swiftija, sa istim ljudima i istim gearom bi verovatno na 98% rikno. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hybris Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 (edited) Evo jos jednog :| Primeri vam odishu objasnjenjima ... mislis da ce "ja pwnam sve rogove" dati odgovor na ovu diskusiju? Navescu samo par razloga u korist roga koji umnogome uticu na ishod tog mecha, a to su: 1) rogue bira kad ce da udje u mele tj kad je war neosposobljen sto naravno implicira i da je rogue uvek u inicijativi 2) rogueov slow je za 20% jachi od warovog, te ce se rogue kretati 20% brze of wara kad ovaj uopste uspe da nabaci hamstring 3) ne znam dal je neko od vas gledao ali ja jesam kako je smesno kad rogue sa malim lagom tj bez laga i velikim skilom kajtuje wara van mele rejndza a unutar intercept rejndza cekajuci da mu se napuni energija i cooldownuju abilitiji... Jbte, ma koliko mi bilo tesko ovo da priznam... Mohi je u pravu sto se tice rogue/warr duela. Ukoliko rogue zna da abjuzuje "dead zone" i tokom borbe drzi warra na ogranicenom rage-u taj isti warr ima malo sanse protiv rogue-a... Isto tako dosta toga zavisi i od builda koji rogue koristi... *edit LOL DRUID!!1 Edited March 7, 2008 by hybris91 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 ma baci mu bombu i zavrsi ga, engee ftw!!!!111111 Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts