Jack-O-Lantern Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 pod emo dechurlijom, kontam da ste mislili na trensere.. :P Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 A KOJE TO? ONE DARK ILI LIGHT? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ZA KRIS LIBINGA Karte za ovu žurku mogu se kupiti u „Bilet servisu“, „Mamutu“ i IPS-u po pretprodajnoj ceni od 790 dinara, a najbržih pet čitalaca koji se jave danas 12.00 do 12.05 na telefon 011-3334620 dobiće po dve karte za žurku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 dodjavola,bio sam u skoli :(... ako saznas opet za nesto tako,pisi...da zovemo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 ZA KRIS LIBINGA Karte za ovu žurku mogu se kupiti u „Bilet servisu“, „Mamutu“ i IPS-u po pretprodajnoj ceni od 790 dinara, . Karte su 990 danas ja uzeo!!!! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 aha da bacim i ja koment :D acim je bio ok boka sejd super bio sam mnogo umoran pa sam ostao do 4 jer je pric smorio dotle barem mene nisam imao energije da cekam tako da jebiga :D 47@ ti ili si gluv ili si narkoman :D ja ti lepo kazem ne oni nisu sa rura :D a ti JAO JAO JESU LI ONI SA RURA ZNAS IH haahahahaaaha :D nikog nisam sreo od ostalih :D stekali su se za klimu kao po obicaju sto mi se nije svidelo al sta da se radi.... Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 sto to misle? nije ih niko muvao? ma jok, nego mi stvarno kazu kolko su likova videle da se zvalave da to nije normalno... i kako se vataju, ali to kao mogu da budu neki bliski ortaci lol :), a videle su i dvojicu kako izlaze iz istog wc-a omg :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 jel kova za liebinga josh uvek 850 ? i dokle tje :) a videle su i dvojicu kako izlaze iz istog wc-a omg :) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 nadam se da cu sutra okaciti slike neke,ako mi debil od drugarice donese cd... @maude rece lik pre par postova da je 990din sada... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Au, nadam se da ću uspeti nekako da iskeširam, ako ne dnb ne gine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 danice prvo oni "fini"ortaci pa sad ove drugarice :D bas ti je lepo drustvo :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 urbano Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Nikad nisam video gejeve u Srbiji kako se ljube, živo me interesuje na šta liči kad to rade domaći gedžovani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 aha da bacim i ja koment :D acim je bio ok boka sejd super bio sam mnogo umoran pa sam ostao do 4 jer je pric smorio dotle barem mene nisam imao energije da cekam tako da jebiga :D 47@ ti ili si gluv ili si narkoman :D ja ti lepo kazem ne oni nisu sa rura :D a ti JAO JAO JESU LI ONI SA RURA ZNAS IH haahahahaaaha :D nikog nisam sreo od ostalih :D stekali su se za klimu kao po obicaju sto mi se nije svidelo al sta da se radi.... ma kakav koman, moja gudra je progresiva:D nego nisam cuo i ucinilo mi se da rece neshto ovaj tvoj ortak:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Kori rejver! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 a videle su i dvojicu kako izlaze iz istog wc-a omg :) [roflmao] TI MORA DA SU NAJVECI PEDERI :] Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 sto to misle? nije ih niko muvao? ahahaha TJTH Nikad nisam video gejeve u Srbiji kako se ljube, živo me interesuje na šta liči kad to rade domaći gedžovani. hmmm @medolinka: ti u wc-u su narkomani, ne pederi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Ja sam isao sa dva ortaka i oni su usli u isti WC. Ja uzeo da ih zajebavam "JGETI!!!!" I oni izlaze, kad ono puff, dim izlazi, oni unutra buksnu spushili, majku im njihovu narkomansku:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 bu-xna? Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Ladno se skrivali da popuše pored onolikog prostora i mase ljudi, omg n00bz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 ben-wa? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Ladno se skrivali da popuše pored onolikog prostora i mase ljudi, omg n00bz i ja sam ih zajebavao:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 Ladno se skrivali da popuše pored onolikog prostora i mase ljudi, omg n00bz pa dobro mora nekako da se probije led!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 danas sam slusao neki skoriji liebingov set i bas sam se naprzio:D samo jos da ubedim ortake :( Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 e vidimo se na rejvu! samo topionica plz! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts