sinister Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Ma ja bih ishao da chujem F12 i Pjanooo live :) moj covek. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 stvarno 1500 ima na biletovom sajtu jebem vas usta organizacio!!!!! Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 chovek bi pomislio da je karta soma jura koliko kukate.. Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 pa soma jura,soma i 500,tu je negde.750 je za Liebinga jebote. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 lol, a sto je za libinga toliko jeftino...ima da uzmem 10 karata pa da valjam na ulazu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Dobro,to je pocetna za Libinga. Dostici ce 1000 u predprodaji i 1200 na ulazu,cenim :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 A ja napiso pesmicu vezanu za prydza i booka shade :D Dzenan i sile tame me naterale ne to, kao i mnogo fejkera sto idu u expo tog datuma ;) 8. mart i jos ponesto by Dorry Zove me Beograd U Expo da uletim, Za TAJ dan zena Folku ja se svetim Nisam platio kartu Verujem u srecu Prydz veceras kida Ostati ziv necu Ulecem u Expo Vidim hepi lica Dobro rade ekseri U dzepu ih gomilica Tu su mi clubberi: Luka i turbo Pedja. Pozdravljam ih bratski Fejkerima sirim ledja Skidamo duksere Maje nam do jaja Clubberi nas cene Houseu nikad kraja Bacile su oko Splavarke na nas, Nema toga ovde Nije Dzenan spas! Pedja i drugari, Dosli da partijaju Bulje u denserke Kako se savijaju Pryda iza pulta, Bolesne mu stvari Folker pored mene Ne moze da svari Splavari su pukli: Nema call on me Ma bezite bre kuci I jebite se svi! Padaju redom Europa, F12, Sol Luki krecu suze Pjanoo baca bol Volimo mi Prydza CDJke rastura, Electro House zestok: Bass nas jako gura Przenje u stilu; Lozenje jos traje Ali svetla se pale Masa se jako kaje Izlazim iz Expa Zadovoljan skroz S Lukom cekam bus A Pedja ceka voz Kuci na MSNu Blejimo i na chillu Cekamo nov parti U underground stilu Vrsac, 13.02.2008 Za ovo si zasluzio kartu!!! Javi se na pm [:D] Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 haahha koliko je dobro :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 odem na chrisa i sa 700 kinti vishe u dzepu pevam call on me i slusham minimal techno Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 sto je dobro,ali i koliko istinito... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 odem na chrisa i sa 700 kinti vishe u dzepu pevam call on me i slusham minimal techno MALO MINIMAL,MALO PSY Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 minimalija i psihodelija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 koji rispekt za lika koji je zabo kartu na pesmu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 Svaka cast za pesmu, zasluzio je kartu!!! Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 tako tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 AAAAAAAAA gief id Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 inace za libinga je prosle nedelje karta jos uvek bila 800 kinti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 ^realno track nishta specijalno ali sa ovim efektima i heater je do jaja Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 pa za erika je jos uvek 1500 .....:D sto me ne raduje uopste nisu ispostovali ljude koji kupuju u pretprodaji picka im materina :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 AAAAAAAAA gief id pa da,sto kaze voodoo ovde je rasveta bolja od pesme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 ma nemate vi pojma :D voodoo dolazis? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 uzeo sam kartu.. al ne zbog prydza, nego zbog booke naravno ;p i pozhurite, moja je bila u zadnjoj turi ;p Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sexy_bg Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 pa za erika je jos uvek 1500 .....:D sto me ne raduje uopste nisu ispostovali ljude koji kupuju u pretprodaji picka im materina :D Stvarno su stoke, mogli su da stave 1000 u pretprodaji, jbt ja sam kupio kartu pre dve nedelje, jer sam mislio da ce sad da bude oko 2000. Jel za Chris-a cena 800 jos uvek????? Quote Ima li neko lepsi i jaci od mene!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 790 je bila danas ne znam kako ce biti sutra :D e voleo bih da na pricu bude prazan expo da se opameti organizacija mnogo su poceli da kradu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts