Jump to content

ventrilo ili ts2?

Recommended Posts

po meni je teamspeak bolji izbor za nashe uslove. ima daleko veci broj public servera i mogucnost pravljenja sopstvenih kanala. isto tako moguce je podesiti codec koji se koristi na kanalu, jer se codec-om regulishe i kolichina protoka koji teamspeak zauzima shto je posebno bitno za ljude kod nas koji mahom imaju adsl sa jako malim uploadom. najveca prednost ventrila je shto ima daleko bolji zvuk i od teamspeaka na najjachem kodeku. ja bih se lichno prvi opredelio za ventrilo kada bi svi kod nas mogli normalno da ga koriste.

kao odgovor na drugo pitanje, stvarno ne znam da li uopshte postoje public serveri za ventrilo.

Edited by darko

Koliko igram ovaj wow nisam cuo da je neko koristio teamspeak, moguce da je lakse naci besplatan server za teamspeak, ali opet vent je <3

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ts2 definitivno

Edited by raazek

Gaming Is Not A Crime!!!

Hey Bon Jovi ko si ti

Hey Bon Jovi druze moj,

Ti si Bon Jovi iz Amerike ,

Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace,

Tebe voli omladina mlade zene,

Mene voli omladina mlade zene,

Ti si nekad bio faca, faca,

A onda sam dosao JA!

Nisi Bon Jovi izgubiJo,

Nisi Bon Jovi izgubiJo,

Nisi Bon Jovi izgubiJo!!!

• 1 month later...

TS ima bolje kodeke... i ukorenjen medju cs populacijom.

i generalno, ja sam toliko navikao na TS, da bih ga koristio cak i u LAN-u.. jer kad pojacham zvuk, nabijem slushke, ne chujem npr toshu koji sapuche prishli su na B... dok preko TS-a cujesh ispod slusalica [8D]

luda teorija :D

Edited by spectrume

KDS