Manda <die bitch> Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 extra sto pocinje vise... poz za dejana i saleta iz nsa. hihi. kontam zeljan si osvete :) al sad nemozemo ni rundu da uzmemo, nije fora.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 igracu za uber alles na spisku su 16ti Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 hihi. kontam zeljan si osvete :) al sad nemozemo ni rundu da uzmemo, nije fora.. hahahahaahh koji si kralj :D cega si se ti setio :D Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 44) x - Files - Srbija Aleksandar "kassad" Trifunovic - Beograd Uros "ErceG" Erceg - Beograd Rade "SeR" Nikolic - Beograd Bata "batica" Peric - Beograd Goran "munja" Micovic - Beograd Srdjan "Quinster" Ursiscic - Beograd hahahahahahahahahahahahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UNKNOWN TALIJAN Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAH znaci "zaboravljeni u koferu" hahaha N1 znaci KRALJEVSKI STIL :D hahahahhahahahah Quote ....................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 gavra kralj? Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1cha Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 boban konj ? ne spavalo mu se... 3 Stefana Jovanovica na listi CPU-a = jedan visak 5holaja je Stevan Jovanovic chicha je Stefan Mitic hvala... shokice i reci sad padne se cbble opet ?oO :D:D::DD:D Quote Da be, da be... CyberProUnited Link to comment Share on other sites More sharing options...
mija Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ja navijam za URBAN_EXPERIENCE... moj kraj ... KRUSEVAC RULES Quote First I was afraid I was petrified, thought I couldn't get a frag without you by my side... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shok1ca Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 shokice i reci sad padne se cbble opet ?oO :D:D::DD:D NEMOJ BRATE ZAPLAKACU :D de_cbble..................................... ta mapa ........... hahaahahaha HF SVIMA Quote Zivot je lep ^^ www.HDx-gaming.com <@DPS|pecoNi> celo mi se najezilo <@DPS|pecoNi> kolko mi se kenja <@DPS|pecoNi> au znas koja je to sad situacija shokice <@DPS|pecoNi> da ja odem do wc-a <@DPS|pecoNi> i dignem nogu na kofu jebenu <@DPS|pecoNi> jebeno :@:@:@ <@HDx|shok1ca> AHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH <@DPS|pecoNi> a tek da se obrisem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodles Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) Ja navijam za URBAN_EXPERIENCE... moj kraj ... KRUSEVAC RULES I ja Mijo. Jedva cekam da pogledam dokle su momci stigli. Cujem da vezbaju danonocno. Edited January 29, 2008 by noodles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Gl hf svim ekipama koje su upale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x - Files[kassad] Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) e lesko lesko pa nisi valjda ocekivao da propustim... :DDDDDD Edited January 29, 2008 by kassado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 nikako... :D GL !!! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 gavroooooooooooooooooooooooo ljubaviiiiiiiiiiiiii kad se vidimo :PP ?????? GL SVIMA HF NAMA !!!! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 @mare - jeste sam :D @sale - ti si stvarno lud,pa jel si me u proslom postu napusavo,a sad da se vidimo :D ? Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 a ma gad... panju da hocu tebe da napusavam, dosao bi u pancevo i naguzio bi te :D posto necu, ne loz se bu da lo :D kad se vidimo ? Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 pa ne znam zovi,ae ovih dana :D Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Sale iz BG-a! :O Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 hahahahahaha da da sale bGEovac Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) peca brat moj rodjen u beogradu :D pohen ili kako vec 100ke ne igraju ? :) Edited January 30, 2008 by inactive Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 haha peca turchin :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 sto sam ja tuRAK ? ja sam samo rodjen u bg-u :) Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
phanatic Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Ja navijam za URBAN_EXPERIENCE... moj kraj ... KRUSEVAC RULES a da roknes i koji tiket na njih a? Quote ovaj deo uvek zabada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 phan plavusho to je dobra ekipa Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 gl & hf svima...neki cemo se vratiti iz rata a neki nece! Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts