GibanicA Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) nokia n82 po onome sto sam procitao/video ovom telefonu nema zamerke..izuzev cene.. sve sto treba coveku u jednom mobilnom uredjaju.. znaci vec sam se spremio za kreiranje novca nekako.. e sad da l neko ima neki podatak koji bi trebao da me zaustavi u skupljanju 400e za ovu zver:) dal je neko video/koristio pa da zna da kaze bilokakvu zamerku zbog koje ne bi trebao/morao kupiti ovo..posto sam spreman zagaziti u dugove..a ako to vec uradim da posle ne zalim licno sve sto sam pomislio - ima. n95 izgleda smesno pored ovoga Edited January 28, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Sobzirom da je to Noki N95 samo shto za razliku od istog lichi na neshto, onda stvarno jeste za kupovinu...najgore je shto sam ga tek izvalio...a pitao sam se kad tje nokia da izbaci neku verziju N95 a da lichi na neshto... Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 telefon je bruka, izgleda da cu morati jos da stekam za ovo cudo a taman sam planirao 6120c .... puu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ja jos uvek molim boga da Nokia stavi kolor displej na onaj stari, aluminijumski 8850 i da ponovo krenu da ga prodaju. Mrzim ove nove, velike telefone! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 @Zeroql Ja imam taj mob, sluzi me besprekorno i nishta vishe od toga ti ni ne treba... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 jebote, za te pare plati za iPhone OPUSHTENO. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 iphone je djubre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) jeste, zato je i proglasen a najbolji (i najprodavaniji) gadget za proslu godinu... ahh svi ti nasamareni naivci... Edited February 5, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 to sto je najprodavaniji ne mora nista da znaci.. meni se cini da ovaj mob gazi iphone po svim aspektima.osim dizajna koji je na iphonu besprekoran..uostalom kao i na bilo kom drugom apple produktu Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 @iphone realno gledano sta ce mi mobilni koji ni pisljivi mms ne moze da posalje i ima kameru od 2 mpx...... dobro ima on sad neke prednosti u odnosu na ostale telefone ali generalno mi se ne svidja pre bi uzeo ovu nokiu ili lg viewty koji malo podseca na iphone i po meni je mnogo bolji i lepsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Vi shto pljujete iPhone a velichate nokiju ochigledno niste koristili nijednu Nokiu iz N serije... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) Ma N-fotoaparati ( imao sam PINK neku verziju N95 8 GB u rukama pre 2 dana,ogromo je, kome to stane u dzep):P dosta je meni 6120c. Edited February 6, 2008 by ZeRoQL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 Ma jebesh ti takav fotoaparat kad se zapravo ukljuchi jednom u 3 puta... Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 super fontele. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts