Jump to content

Potpisan ugovor

Recommended Posts

nisam siguran šta da mislim. tolika frka nastala oko prodaje nis-a rusima, a niko ništa nije rekao za sartid, brda preduzeća koja su bila profitabilna i niz banki. ortakov ćale je bio jedan od direktora jubanke i kada su je prodali alfi čovek je dao otkaz sa rečima da su lopine od ovih u banci do najviših u državnoj vlasti. prodali banku koja je poslovala u plusu. čovek koji je završio ekonomiju in top of the class i bio jedan od najvećih zagovornika petog oktobra (mnogo pre petog oktobra) ne izlazi na glasanje već pet godina.

na tu prodaju firmi smo vec navikli, to su klasichne prevare, ali da tako zavrshi i bazichna industrija, to je vec neshto novo.

Edited by Urgh

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

kaže mi ortak da je mala ta količina koju su ugovorili da prolazi kroz srbiju, tj. da neznatno premašuje naše potrebe, tako da neće biti nekog keša od transporta.

koliko sam skapirao nashe potrebe su 7-8 kubika, a gasovod tje biti 10-30. stim shto bi trebao da bude 30 poshto je dogovoreno da bude magistrala.

glupa pricha jako... putinu ne treba lova, njemu je dupe zinulo za power :)

money = power

Putin “effectively” controls 37% of the shares of Surgutneftegaz, an oil exploration company and Russia’s third biggest oil producer, worth $20bn, he says. He also owns 4.5% of Gazprom, and “at least 75%” of Gunvor, a mysterious Swiss-based oil trader, founded by Gennady Timchenko, a friend of the president’s, Belkovsky alleges. Asked how much Putin was worth, Belkovsky said: “At least $40bn. Maximum we cannot know. I suspect there are some businesses I know nothing about.” He added: “It may be more. It may be much more.

malo sam pomeshao koje akcije su bile u pitanju, al sushtina ostaje ista :) ima odlichan txt o putinu iz tajmsa kad je izabran za chovek 2007. tekst ima naslov "A Tsar Is Born" ;)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

@leisure:

a jasta, amerikanci su nam vazda bili najbolji prijatelji. ziveli ajzenhauer i bil klinton!

@maud:

nije on nista drugaciji od dika cejnija, kondolize rajs, dzordza busa (i starijeg i mladjeg), donalda ramsfelda i svih ostalih u senatu. a ta praksa je prelsa i u zapadnu evropu odavno.

@mohican:

kakve su tvoje veze sa njima kada bi ti bilo lepo?! mogao bi da prvo vidis kako se provode amerikanci u americi pa onda izvuci zakljucak sta bi tek bilo sa nama u srbiji.

dok sam radio na tv politika jedan kamerman je stalno pricao kako je amerika zemlja mogucnosti, u kojoj mozes uvek da zaradis kes, u kojoj se jako lepo zivi. njegova prica o americi pocela je kada su plate pocele da kasne sve vise i kada su ljudi postajali sve nezadovoljniji. posle par nedelja njegovog konstantnog smaranja popizdeo sam u jednom trenutlu i izdrao se na njega: "pa kad je vec tamo do jaja i kada srbe docekuju sa crvenim tepihom kako to da si ti jos uvek ovde? zasto nisi prodao sve sto si imao i otisao?!" nije mi nista dogovorio. zna i kojot o kome pricam.

ova zemlja ce napredovati samo onda kada svi prestanu da nam pomazu.

postoje samo dve istine na ovom svetu:

1). djape je najbolji frajer

2). zemlja je plocha

@maud:

nije on nista drugaciji od dika cejnija, kondolize rajs, dzordza busa (i starijeg i mladjeg), donalda ramsfelda i svih ostalih u senatu. a ta praksa je prelsa i u zapadnu evropu odavno.

ofc, nishta drugachiji i od tebe i od mene. uvek mi je ishlo na kurac to kovanje u svece. svi su ljudi alavi kad vide da mogu.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ja kad odem u prodavnicu zdipim kusur kad keva zaboravi!

maude jel na to mislis!?

AHHAHAHHHAHA KRALJUUUUUUUU

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

Da su prodali Amerima, bilo bi "UAAAA, prodali se burzujima sa zapada!!!", kad su prodali Rusima ispade da je moglo mnogo bolje - ajde sad sedite i ne kenjajte pliz...

Imati gasovod ovih dana u Evropi znachi imati izvor para, nisu dzabe Nemci potpisali ugovor sa Rusima da im ovi naprave gasovod po dnu Barencovog mora direktno od Rusije do Nemachke...

А в чем сила, брат?

Jebo Ruse koji ce nam oni kurac , u zivotu nam nisu dobro ni mislili ni doneli .

Sta ce nam oni, uvek su nas zajebali i uvek ce .

Jebem ti narod sto se uzda u najvece retarde na svetu.

A ameri su nam doneli lepe poklone.Hmmm cekaj da se setim svih poklona od 1945.

Bombardovanje Beograda iste godine,pa onda bombardovanje Republike Srpske 1995,pa sankcije,pa bombardovanje Srbija 1999,zalaganje za ocepljenje kosova itd...

Svenevideći

400m+500m direktnih, prvi put da vidim da se prilikom privatizacije manje para dobija u keshu nego u invest..ali dobro..cena sigurno nije realna(svakako da je dinkic preterao sa milijardu i 400 ali moglo je vise da se dobije)..

..taj famozni detalj sa direktnim investicijama - mi te investicije dobijamo u narednih 30 god..u tom slucaju bolje zvuci ponuda od 600m bez dir. inv. koje cemo dobiti koznakad

kljucna stvar je da se moralo platiti rusima za podrsku oko kosova..na neki nacin.ne dobijaju se politicki aj da kazemo kvazizastitnici (sto se rusi prave da jesu nama) za dzabe

tuzno je samo sto ce krajnji rezultat biti isti - za 5god kosova svakako nece biti u okviru srbije a nis ce kontrolisati rusi i uzimati profit od toga..barem je moglo da se proda 49posto njima a nama da ostane vecina ali je verovatno vladimir imao druge ideje..

da su nam stvarno ortaci kakvi srbi misle da jesu i da zaista oce da nas zastite imali bi oni par drugacijih poteza dosad..nego njih bole kurac, tvrde pazar za sebe..sad zatezu evropu/am oko kosova da bi dobili nesto drugo na nekom drugom planu, a nama su uzeli u medjuvremenu nis u zamenu za to zatezanje..koje ce prestati kad dobiju od evrope/amerike sta im treba..a srbi posto su mali samo ce da sede i da cute.

i klimaju glavom naravno