Jump to content

Insajder na B92

sinister

Recommended Posts

tad nas je bombardovanje sjebalo da udjemo u prvu ligu :(

Bili smo prvi nakon jesenjeg dela,i pocne prolecni deo i kiksnemo u prvom kolu,pretekne nas Zvezdara,pocne bombardovanje i Zvezdara udje u prvu ligu :(

Nemam tog lika u glavi zaista....

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@saint

ali zasto je to load of bullshit?

Ako nista barem imamo o cemu da komentarisemo

Realno

meni je barem zanimljivo

slazem se sa Margijem da emisija nema nikakav efekat ako ne dodje do hapsenja

ali ako nista barem imamo krajnje zanimljiv dokumentarac iz sfere koja nas interesuje

a i jbg ne mozete od Bulica i onog Arsica kako se vec zove da ocekujete da oni licno spominju imena,jer kao sto znate ubili bi ih sigurno,ako ih vec ne budu ubili zbog ovoga..

pokushali su da naprave emisiju kao preko shto rade, al' je meni lichno bilo veoma dosadno... plus shto su prichali stvari koje vec znam, a ja nisam freak za fudbal iskreno :) znam timove, igrache itd. al' nikakve detalje :)

meni je licno drago sto su napravili ovo :D mnogo toga nisam znao:D

kako volim ovog coveka. jedan od iskrenijih ljudi na forumu.

Blic spominje "čuveni" meč kvalifikacija UEFA Kupa na Kipru, Ethnikos-Roeselare, i Kašanskog koji je bio pomoćni sudija na tom meču. Inače, ostatak sudijske trojke na tom meču su činili drugi pomoćnik Vukelić i glavni sudija Dragomir Tanović. LOL, "pošteni" Tanović koji priča za Insajder o fudbalskoj mafiji.

edit: Belgijanci na tom meču nisu mogli da pređu centar, a da Tanović i kompanija ne dosude loptu za domaćina, na čijoj je klupi sedeo Svetozar Toza Šapurić. A bila je dobra i kvota, 3.1 na keca u Mozzartu. :D

jos na pocetnim stranicama sam rekao za tanovica, da je najveci govnar.

Upravo suprotno. Ova emisija je izvrsila pritisak na muriju da pocne da radi svoj posao. To je svrha istrazivackog novinarstva.

Videcemo sta ce se desiti u buducnosti.

ne bih rekao.

p.s. moram uzeti papir i olovku, i da ispitujem caleta..

Bring It

Pa taj Crnogorac utice na desavanja u Srbiji. Zasto pricaju o onome sto se desavalo pre 10 godina? Pa zato sto to mora da se resi. Nemoguce je pricati o sadasnjim desavanjima, a ne poceti sa pricom o proslosti. Ne zaboravi da je ovo tek 2. epizoda i da je vec izazvala neke reakcije. A ova tvoja prica, da to ima veze sa izborima je toliko smesna, da ja nemam reci. Mozda hapsenje ima veze sa izborima, ali emisija ne. Ova emisija je najavljena pre 6 meseci, a niko tada nije znao kada ce biti izbora. Svi su se iznenadili kada su raspisali izbore za 20. januar, zato ne pricaj napamet. A Crnogorca pominjem zato sto je hrabro kada ga neko javno pomene. Jesi ti svestan da ljudi koji rade emisiju stavljaju zivot na kocku? Lako je tebi da budes hrabar na internetu.

Pa posto brankica radi za jedno 2k eura sigurno, za te pare i red je da stavi nesto na kocku, a stavlja kurac moj. Dalje, ja sam znao jos u decembru kad ce biti izbori, kao i drugi koji rade za cesid, partije i sl, to mozda ti kao mali radojica iz mojmilova nisi znao, ali drugi jesu. Dalje, taj crnogorac utice na desavanja u Srbiji ko i ti i ja, drzao je Sutjesku koja nikad ni do kupa uefa nije dosla, tako da ne lupaj. Samo ti brani svoj B92 i uzivaj

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Pa posto brankica radi za jedno 2k eura sigurno, za te pare i red je da stavi nesto na kocku, a stavlja kurac moj. Dalje, ja sam znao jos u decembru kad ce biti izbori, kao i drugi koji rade za cesid, partije i sl, to mozda ti kao mali radojica iz mojmilova nisi znao, ali drugi jesu. Dalje, taj crnogorac utice na desavanja u Srbiji ko i ti i ja, drzao je Sutjesku koja nikad ni do kupa uefa nije dosla, tako da ne lupaj. Samo ti brani svoj B92 i uzivaj

Koj moj B92???Ja B92 ne gledam, jer nema nista zanimljivo. Ovo gledam zato sto volim fudbal. Kazes da si znao u decembru kada ce biti izbori, pa ja sam ti rekao da se ova emisija priprema mnogo pre izbora, a i ne znam kome bi ova emisija isla na ruku? Tomi ili Tadicu? Taj Crnogorac nema uticaj u Srbiji? Hahaha, zabavan si ti decko i veoma duhovit, ali ne bas informisan. I dalje tvrdis da ne stavlja nista na kocku, i to za 2k eura!!! Pa sta je 2k eura kada se uporedi sa rizikom? Decko izvadi dupe iz glave i kazi svaka cast onima koji zasluzuju. Nemoj samo da pljujes, vec pohvali one koji zasluzuju.

P.S. ako si znao sve ove stvari koje se pominju, izvoli idi u policiju i prijavi, ili pozovi neke novine pa ispricaj. Nemoj da budes internet heroj.

nisam internet heroj, samo mi je pun kurac da mi neko servira sa tv-a, ranije je to bio rts, sad b92, odjednom 10 godina posle titule obilica i arkana setili se da je bilo mafije u fudbalu..vazi

Samo ti i slicni tebi se loze na ovo i kad pogledaju kazu "e tako, sad ce sve da bude fer i sl". Svi tu smrde, od ekipe insajdera, preko b92, terze, bulica, arsica do ostalih.. samo emisiju prave oni kojima to odgovara.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

nisam internet heroj, samo mi je pun kurac da mi neko servira sa tv-a, ranije je to bio rts, sad b92, odjednom 10 godina posle titule obilica i arkana setili se da je bilo mafije u fudbalu..vazi

Samo ti i slicni tebi se loze na ovo i kad pogledaju kazu "e tako, sad ce sve da bude fer i sl". Svi tu smrde, od ekipe insajdera, preko b92, terze, bulica, arsica do ostalih.. samo emisiju prave oni kojima to odgovara.

Decko ti si u velikoj konfuziji i ja stvarno ne razumem o cemu ti pricas? Kakve veze ima da li je RTS ili b92 ili FOKS ili PALMA? Niko ne kaze da ce sve biti fer, ali je bolje da se nesto krece i da nekog hapse, nego da sve ostane isto. Bulatovic je ubijen pre 5 godina, a ne pre 10. Ovo je tek 2 epizoda i verovatno ce biti jos zanimljivih stvari. Najavili su da ce biti epizoda o Zvezdi i Partizanu, a meni je to najvaznije. Dosta mi je vise Trisovica, Raskovica...

P.S. Kazes da ti neko servira!!! Pa kako kad si vec reko da si sve ovo znao? Kazem ti ponovo idi u policiju, dobar dan ,dobar dan, ja znam to i to, evo hocu sve da ispricam.

jel nekom upala u oci batina gajba:)

mislim posto su je slikali dok su ga hapsili..

ja mislim da antonio banderas i shejkil o nil nemaju onakav raskosh u gajbi

a s druge strane ni da sam Xzibit ili nelly ili bilo koji rtd crnac hiphop MastaH nema

ONOLIKU KOLICINU kicha i neukusa na jednom mestu..braaaaate..

video sam mu odecu ranije na nekoj slici i shvatio sam tad da je retard za ukus ali ovo je prevrsilo svaku meru..

koktel najruznijih i najneuklopljenijih detalja na jednom mestu..

a hapsenje jeste malo u cudno vreme palo - dan nakon insajdera i nekoliko dana pre izbora..velika kolicina slucajnosti..da brankica ima muda to smo znali jos kad je pravila insajder o pobuni crv beretki itd..

te price koje se pominju `a nije bitno ona je sa b92 nju stite` eeej ljudi osvestite se ovo je srbija i novinari se ubijaju kad smetaju...i ovde i u crnoj gori..nema te sile koja moze da te zastiti kad neki bizgov oce da te rokne jer mu se ne svidjas/smetas

vama i dalje ochigledno nije jasna struktura mafije u ovoj zemlji.

od toga i idu svi ovi nesporazumi.

u sushtini imate 2 ocije, da prihvatite surovu realnost, ili da drkate na brankicu i da mislite da sistem funkcionishe, jasno je shta se izabali.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

vama i dalje ochigledno nije jasna struktura mafije u ovoj zemlji.

od toga i idu svi ovi nesporazumi.

u sushtini imate 2 ocije, da prihvatite surovu realnost, ili da drkate na brankicu i da mislite da sistem funkcionishe, jasno je shta se izabali.

U brate, sto si ti uprostio stvar. Da su tako razmisljali Srbi pre 200 godina, jos uvek bi mi bili pod Turcima.

Karadjordje:" ma dajte ljudi, koji vam je kurac, pa 500 godina ne mozemo da se otarasimo bede, sto bi se sada bunili".

Samo sam na slikovit nacin hteo da ti pokazem koliko nisi upravu. Ako ne pokusavas da promenis nesto, naravno da ce sve biti isto i da sistem nece funkcionisati. Mafija vlada fudbalom toliko dugo, da je svaki pomak i svako hapsenje dobra stvar. Da li ce ovo sve promeniti? Nece! Da li je ovo neki pomak, makar mali? Jeste. Ja razumem i tebe i highla. Razocarani ste u sistem, u medije u institucije zato sto nista ne rade i samo se izdrkavaju, lazu i pljackaju. Ali i to mora da se menja. Ako stvarno nista ne moze da se promeni, pa ajde onda da ukinemo drzavu, da zabranimo medije i dovidjenja...

pproblem je sto se hapse marionete, oni glavni se smeju i brankici i svima nama koji se lozimo.

Tacno je, ali nije emisija kriva. Koliko ja vidim ljudi ovde kritikuju emisiju, umesto da kritikuju policiju koja ne hapsi glavne likove. To je ono sto meni nije jasno?! U drugim zemljama, posle ovakve emisije bi letele glave na sve strane i tuzilac bi odmah pozvao Bulica da bude svedok saradnik ili da bude optuzeni. I ne samo njega, mnogo ljudi se pominje, a tek je 2. epizoda. Nije problem emisija, vec tuzilstvo i policija. Ne mogu novinari da hapse.

E to,slazem se i ja,emisija ko emisija,ne moze da skodi,a za Brankicu me apsolutno boli kurac,nit je velicam sto je napravila emisiju,nek je emisiju napravio i Florijan Babaresku,samo nek je napravljena,nek se malo chapri

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

U brate, sto si ti uprostio stvar. Da su tako razmisljali Srbi pre 200 godina, jos uvek bi mi bili pod Turcima.

Karadjordje:" ma dajte ljudi, koji vam je kurac, pa 500 godina ne mozemo da se otarasimo bede, sto bi se sada bunili".

s tom razlikom shto kaadjordje nije bio turski chovek. losha ti ej ta paralela, stvari su proste, zashto komplikovati.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Tacno je, ali nije emisija kriva. Koliko ja vidim ljudi ovde kritikuju emisiju, umesto da kritikuju policiju koja ne hapsi glavne likove. To je ono sto meni nije jasno?! U drugim zemljama, posle ovakve emisije bi letele glave na sve strane i tuzilac bi odmah pozvao Bulica da bude svedok saradnik ili da bude optuzeni. I ne samo njega, mnogo ljudi se pominje, a tek je 2. epizoda. Nije problem emisija, vec tuzilstvo i policija. Ne mogu novinari da hapse.

Ko sme da kritikuje muriju, jesi lood? :)

Uspeh nije cilj do koga treba stići, uspeh je put kojim treba ići !!!